background preloader

Mobile Development

Facebook Twitter

Mobile Development

4 tips to increase the excitement about your mobile app. Verwen je gebruikers met alle voordelen van de mobiele app. Mobiele gebruikers en het gebruik van mobiele apps groeien enorm naarmate de dagen vorderen.

Verwen je gebruikers met alle voordelen van de mobiele app

Nu gebruikers afhankelijk zijn van hun mobiel voor al hun wensen, ligt de focus op de verbetering van het individuele aspect dat de gebruikservaring creëert. Uitstekende UX onderscheidt succesvolle apps van de mislukte. Hier zijn een aantal tips voor een succesvolle mobiele app: Simpele interface voor de gebruiker: Het belangrijkste doel van een app is om zoveel mogelijk klanten aan te trekken. In plaats daarvan moet hij zo simpel mogelijk zijn om onderzoek binnen de app mogelijk te maken. Stroomlijn de content: Mensen willen geen hele boeken lezen op hun mobiele apparaat. 80/20 regel: Over het algemeen gebruikt 80% van de gebruikers maar 20% van de functies die een app biedt.

Makkelijk navigeren: Maak de navigatie gemakkelijk voor de gebruiker: help hem om met het grootste gemak van het ene naar het andere scherm te gaan of van de ene feature naar de andere. Kies je klanten goed: Mobiele app ontwikkeling: kosten die opbrengsten zullen genereren. Mobiele app ontwikkeling: kosten die opbrengsten zullen genereren De app markt bloeide afgelopen jaar, netzoals de markt voor smartphones.

Mobiele app ontwikkeling: kosten die opbrengsten zullen genereren

Mobiele apps zijn uitgegroeid tot een van de marketing tools die veel invloed heeft op het bedrijfsleven. Tegewoordig is overal wel een app voor, zelfs voor de meest kleine behoefte. Bedrijven investeren in app ontwikkeling om zo meer inkomsten te genereren. Laten we kijken naar de kosten die het met zich meebrengt: Functionaliteit: De functionaliteit van de applicatie is een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de kosten. Hoeveelheid platforms: Als de app is ontwikkeld voor verschilllende apparaten, zoals Apple, Android, Windows Phone etc.

Sociale kenmerken: Door sociale funties toe te voegen in de app verhoog je de ontwikkelingskosten. Testen van mobiele apps: eerste doel voordat je live gaat met je app. Wanneer een mobiele app test van start gaat, start het zonder een concreet doel van wat de uitkomst van het gehele project moet zijn.

Testen van mobiele apps: eerste doel voordat je live gaat met je app

Dit kan ervoor zorgen dat het testen tijdverspilling wordt voor de testers. Waarom moet je er over nadenken om in je mobiele app te investeren? Met zo veel bedrijven die concurreren in de digitale wereld, zijn de meeste van hen bezig met het optimaliseren van hun inbound marketing strategieën.

Waarom moet je er over nadenken om in je mobiele app te investeren?

Deze business tactieken zijn doorgaans voorzien van uw website responsief krijgen en klaar maken voor mobiele apparaten of beter nog, het krijgen van een mobiele app ontwikkeld voor uw bedrijf. We vertellen u de redenen waarom het absoluut noodzakelijk is voor uw bedrijf om een mobiele app te krijgen: Uw klanten zijn al mobiel! Onderzoek van betrouwbare bronnen tonen aan dat meer digitaal verkeer wordt gecreëerd door mobiele gebruikers dat wil zeggen 68% en uit dat 50% zijn meestal vastgelijmd aan apps en slechts 32% kiest de desktop om online komen.

New Study Reveals Intriguing Analysis of Mobility in Netherlands. A market research carried out by the Netherlands arm of Computer Profile, a data analyst firm that converts data into useful insights for businesses and enables them to approach their potential target market, has reported that in the enterprise mobility management (EMM) sector MobileIron is the undisputed leader within the country.

New Study Reveals Intriguing Analysis of Mobility in Netherlands

Another finding is that the crown for the most popular operating systems is bagged by Android and iOS is competing neck and neck. The research findings based on 1,200 interviews conducted between March and August 2016 revealed that MobileIron and VMware AirWatch are the leading contenders with 31.4 and 16.7 percents market share respectively. The report highlighted that the market shares of the two top players haven’t changed significantly since last year. Good/BlackBerry is not far behind VMware AirWatch with 13.7 percent market share. The other two players, Microsoft with 7.8 percent and Citrix with 7.4 percent market share are outside the medals.

Mobile Application Specialists are All Set for IoT App Development. Waarom is AR belangrijk voor bedrijven voordat ze zich richten tot de consument? Augmented reality (AR) technologie heeft het niveau bereikt om als een effectief instrument ingezet te worden bij bedrijfsprocessen, workflows en opleidingen.

Waarom is AR belangrijk voor bedrijven voordat ze zich richten tot de consument?

Momenteel is het klaar voor implementatie in verschillende bedrijfstakken en onderzoek toont aan dat meer den 65 procent van de bedrijven dit momenteel overweegt. In de nabije toekomst kunnen er dan ook positieve ontwikkelingen verwacht worden van de AR aanwezigheid in bedrijven. Mobiele app ontwikkelings trends die zullen heersen in 2017. Mobiele app ontwikkelings trends die zullen heersen in 2017 Technologische vooruitgang brengen drastische veranderingen mee in de wijze waarop de huidige technologie wordt gebruikt.

Mobiele app ontwikkelings trends die zullen heersen in 2017

Zij beslist ook of de huidige technologie een trend zal zijn of komt te vervallen. Wees een Trendsetter! Vijf Mobile commerce trends die je kan opvolgen. De introductie van smartphones heeft een revoltie teweeggebracht waarbij we steeds sneller informatie uitwisselen en kennis vergaren.

Wees een Trendsetter! Vijf Mobile commerce trends die je kan opvolgen

Om willen van deze snel evoluerende technologie moeten bedrijven mee op de kar springen en strategieën aanpassen om de mobiele klanten te bereiken. Het is hierbij van belang in de toekomst te kijken en de opkomende mobiele trends te onderzoeken en zo de concurrentie voor te blijven. Hieronder geven wij u alvast vijf mobiele trends die in 2017 een belangrijke rol gaan spelen. Window shopping met MIR apps In 2017 zullen meer en meer bedrijven investeren in Mobile Image Recognition (MIR) technologieom de kloof tussen de echte en de virtuele wereld in een handomdraai te overbruggen.MIR gedreven apps zou ude vrijheid geven om aan window shopping deel te nemen maar dan in de virtuele wereld.

Stijging van Virtual reality apps. Mobiele Applicatie Ontwikkeling — Waarom is het noodzakelijk om een IoT... Investeer in mobiele app ontwikkeling om je e-commerce sales te verhogen. Online winkels hebben een sterke stijging van klanten gezien in 2016 als meer en meer klanten kiezen voor online winkelen om de drukte van bakstenen en mortiere winkels te vermijden.

Investeer in mobiele app ontwikkeling om je e-commerce sales te verhogen

Online winkelen maakt het mogelijk om gemakkelijk gebruik te maken van de speciale aanbiedingen zonder de enorme mensenmassa te trotseren. Bovendien heeft de mobiele e-commerce de e-commerce websites overtroffen als het gaat om het genereren van inkomsten. Maak gebruik van Visual Recognition Mobile App voor de verbetering van uw bedrijf. Maak gebruik van Visual Recognition Mobile App voor de verbetering van uw bedrijf Moderne bedrijven worden geconfronteerd met de uitdaging om de data effectief te benutten , meestal in de vorm van foto's, om hun best mogelijke voordeel te bereiken.

Maak gebruik van Visual Recognition Mobile App voor de verbetering van uw bedrijf

De Watson Visual Recognition Service stelt mobiele app ontwikkeling experts in staat om applicaties op maat van uw zakelijke behoeften te creëren. Visuele herkenning Door het gebruik van deep learning algoritmen analyseert visuele herkenning afbeeldingen om inzicht te krijgen op uw visuele inhoud. Het biedt u een platform om een enkel beeld te begrijpen, afbeelding bibliotheken te begrijpen, en stelt u in staat om custom classifiers te creëren voor uw bedrijf specifieke behoeften. De beste tips voor Mobile App ontwikkeling bedrijven.

Enterprise mobile apps komen steeds meer in de kijker bij uiteenlopende ondernemingen en zijn een must voor bedrijven die hier nog geen gebruik van maakte. Als u tot deze laatste groep behoort vermelden we hieronder alvast enkele tips die de ontwikkeling van uw eerste mobiele app onderneming een boost zullen geven. Kies het juiste platform. Are AI Chatbots Really Winning the Mobile Game? For the last two decades, mobile apps have changed the way businesses worked by making brands ubiquitous for the constantly connected consumers looking to perform specific tasks. Since the introduction of chatbots, however, some customer service companies, e-retailers and others are abandoning native and hybrid mobile apps and embracing smart AI programs. So, to find out if AI chatbots really taking over the mobile game, let us take a look. What is a chatbot? A modern chatbot is an artificial intelligence application that runs inside a messenger, for instance, Facebook messenger and replies users’ questions in a way a customer support person would.

A bot, usually, gets smarter over time as its natural language processing (NLP) capabilities are facilitated by machine learning algorithms. see also – New Study Reveals Intriguing Analysis of Mobility in Netherlands. Outsourcing Mobiele Applicatie Ontwikkeling Bedrijf. Top 5 Skills an Android Application Specialist Must Have. 3 Vereisten voordat u begint met Mobile App Development. Outsourcing PhoneGap App Ontwikkeling Agency. Onze ervaren ontwikkelaars bij Helios Solutions hebben veel Hybrid apps ontwikkelit met behulp van de Sencha Touch en PhoneGap frameworks.

Dankzij de Sencha Touch framework en PhoneGap framework kunnen ontwikkelaars snelle en goede apps ontwikkelen die werken op iOS, Android, BlackBerry, Kindle Fire, en nog veel meer. Apps kunnen op meerdere mobiele platformen en OS gebruikt worden. Wij leveren vrijwel alle hybride mobiele diensten die je met deze unieke platforms kan bereiken. Het gebruik van Sencha Touch en PhoneGap voor de ontwikkeling van hybride apps is de beste manier om eenvoudige tot redelijk ingewikkelde apps te bouwen.

Android Applicaties Specialisten Agency. Helios Solution biedt mobiele applicatie-ontwikkeling voor de iPhone, iPad, Android en Microsoft Mobile. Window Mobile Application Development Agency. Helios Solution biedt mobiele applicatie-ontwikkeling voor de iPhone, iPad, Android en Microsoft Mobile. Wij bieden op maat gemaakte applicaties op maat van uw specifieke wensen en zorgen voor een snelle en makkelijke verwerking van gegevens.. Elke app is creatief ontworpen en vervaardigd door een team van ontwikkelaars die twee jaar ervaring hebben in het genereren van applicaties die een toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf.

Een grote verscheidenheid aan markten kunnen worden bereikt wanneer uw klanten ten allen tijde kunnen worden verbonden met uw bedrijf. Windows Mobile Application Onze ervaren Windows app ontwikkelaars bij Helios Solutions creëren hoogwaardige, goed ontworpen Windows Mobile-toepassingen volgens de richtlijnen van de nieuwste Windows Mobile SDK. Onze uitgebreide ondersteuning, diverse technische kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij kunnen voldoen aan alle eisen die worden gesteld bij de Windows Mobile app ontwikkeling. Wij bieden de volgende diensten. iPhone Application Ontwikkeling Agency. Helios Solution biedt mobiele applicatie-ontwikkeling voor de iPhone, iPad, Android en Microsoft Mobile.

Wij bieden op maat gemaakte applicaties op maat van uw specifieke wensen en zorgen voor een snelle en makkelijke verwerking van gegevens.. Elke app is creatief ontworpen en vervaardigd door een team van ontwikkelaars die twee jaar ervaring hebben in het genereren van applicaties die een toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Een grote verscheidenheid aan markten kunnen worden bereikt wanneer uw klanten ten allen tijde kunnen worden verbonden met uw bedrijf. Outsourcing Sencha Touch Applicaties Agency. Onze ervaren ontwikkelaars bij Helios Solutions hebben veel Hybrid apps ontwikkelit met behulp van de Sencha Touch en PhoneGap frameworks. Dankzij de Sencha Touch framework en PhoneGap framework kunnen ontwikkelaars snelle en goede apps ontwikkelen die werken op iOS, Android, BlackBerry, Kindle Fire, en nog veel meer.

Apps kunnen op meerdere mobiele platformen en OS gebruikt worden. Mobile Application Specialists are All Set for IoT App Development. The Modernization of Application. Hoe .NET experts gebruik maken van C# om mobiele applicaties eenvoudig te ontwikkelen. Waarom is het noodzakelijk om een IoT investeringsstrategie te hebben? Understand Risks of App Security in 10 Minutes!

There are many unknown risks of app security. And many businesses and even development teams tend to omit them. In the digital era, we are all very vulnerable to the security risks and for many businesses; it has become the biggest threat. However, the reasons for these risks may be many but one of the biggest reason is the convenience that the mobile app users are availed. The users are can easily conduct financial transactions, book or reserve hotels, restaurants, movie tickets and much more. And they can do all of this while on the go! According to the State of Application Security Report of 2016, 90% of the tested apps will have at least two security vulnerabilities. Thus, it is firstly important to understand the risks of app security in order to be able to fight it. In this blog, we are also going to highlight the reasons of why you must consider improving or upgrading app security. Mobiele Applicatie Ontwikkeling.