background preloader

Health

Facebook Twitter

Scrub

Colloidal Silver, Sovereign Silver, Argentyn 23. Pressmeddelande: Varannan sköldkörtelsjuk mår inte bättre av sin medicin – Sköldkörtelförbundet. MSM för en piggare och bättre hälsa | Morotsliv. Har du hört talas om MSM? Eller du har kanske sett förpackningen i butiken, men inte vetat vad det är bra för?

Eller kanske ger du det åt din häst för att höja prestationsförmågan och återhämtningen? MSM är ett kosttillskott som stöder en frisk bindväv såsom senor, ligament och muskler och är faktiskt ett av de minst giftiga ämnen som finns i naturen – lika ogiftigt som vatten. MSM är också bra för hud, hår, naglar, mage, tarm samt blodkärl och hjärta. MSM står för MetylSulfonylMetan och där får du i dig bland annat organiskt svavel i en form som är biologiskt tillgänglig för oss. Organiskt svavel har en massa hälsobringande egenskaper som vi faktiskt känt till i hundratals år. Organiskt svavel har en massa häftiga egenskaper. Räcker det inte att äta bra mat då? MSM kommer från havet Alger utsöndrar flyktiga svavelsubstanser som stiger upp i atmosfären där de med solens hjälp omvandlas till bland annat MSM.

En bristvara Detoxande Värk Hår- och nagelproblem Hudbesvär Astma och allergier Övriga. MSM – därför är det bra för leder, hud, hår och naglar | Kurera.se. Därför ska du äta MSM | Kurera.se. Fakta Astma och allergi MSM sägs kunna dämpa astma och allergier till exempel mot pälsdjur, födoämnen, pollen och damm. MSM motverkar även eksem, torr hud med självsprickor och psoriasis. Öka dosen långsamt MSM är utrensande och man kan få avgiftningssymptom för att utrensningen har satt igång när man börjar äta MSM. Därför är det bra att börja med en låg dos och sedan öka så man kommer upp i cirka tre gram dagligen. MSM kan även sätta igång magen. Utvärtes som kräm eller bad MSM kan, utöver pulver- kapselformen som används invärtes, även användas utvärtes i krämer och som spray. Det har effekt på hudproblem som psoriasis och eksem både genom att inta det och att smörja in det. Uppskattade MSM-produkter är bland annat MSM+C-vitamin från Great Earth, Holistic MSM från Holistic, Lignisul MSM samt krämen EMS- salva från Ion Silver och Bio-silica-msm från Pharma Nord.

MSN? MSM (metylsulfonylmetan) är en naturlig källa till organiskt svavel, vilket utgör 0,25 procent av människans kroppsvikt. Kurera.se för friskvård och naturlig hälsa.

Magnesium

Malin levde med värk i 15 år – nu är den borta | Kurera.se. Fakta Grönläppad mussla Glyc innehåller grönläppad mussla samt kollagen, vitamin C och zink. Huvudingrediensen grönläppad mussla har ett naturligt innehåll av glykosaminoglykaner som lätt tas upp av kroppen. Dessutom innehåller den omega-3, kollagen, vitamin C och zink. Glykosaminoglykander Glykosaminoglykander (GAG) är naturligt lätt absorberbart glykosamin som ger bindväven elasticitet och flexibilitet och ökad styrka åt brosk och skelett. GAG har en understödjande effekt vid skador och nedbrytning av bindväv, brosk, senor och ligament. Marint kollagen Kollagen är ett protein som produceras naturligt i kroppen men minskar med stigande ålder.

Vitamin C Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion samt till att minska trötthet och utmattning. Zink Zink är ett viktigt mineral som bidrar till att bibehålla normal benstomme. Malin Vesterlund levde med värk i kroppen under 15 år. LÄS OCKSÅ: Naturliga sätt att lindra smärta. Ion Silver | Helt enkelt naturligt. Sköldkörtelförbundet - Ökad kunskap - Individanpassad vård - Friskt liv för alla med sköldkörtelsjukdom. Colloïdaal goud kopen? Bewezen kwaliteit goudwater | Crystal. Crystal colloidaal goudwater is echt colloïdaal goud en het meest effectieve product op de markt. We zijn tot op heden na tal van analyses niet in staat geweest een product te vinden met een betere kwaliteit. Crystal colloïdaal goud 10 ppm is een volledig natuurlijk mengsel van zeer kleine goud deeltjes in Grander® gevitaliseerd ultra puur water.

Ons colloïdaal goudwater wordt gemaakt uit 0,9999 puur goud. Wij hopen dat u nu de tijd neemt om deze pagina door te lezen zodat wij met u kunnen delen wat jaren van analyses en onderzoek ons geleerd heeft over colloidaal goud. Crystal colloïdaal goud. Crystal colloidaal goudwater is vanwege de unieke samenstelling van specificaties de beste kwaliteit colloïdaal goud.Crystal colloidaal goud heeft een concentratie van 10 ppm, bestaat uit 100% colloïdaal gouddeeltjes met een grootte van 3,2 nanometer. Duidelijkheid over onze kwaliteit. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen staat Crystal voor kwaliteit. 1. 2. 3. 4. Enkele conclusies uit dit rapport: Så köper du rätt sorts magnesium! | Kurera.se. Fakta Visste du att... magnesium är ett mineral som de allra flesta har brist på? Det finns uppgifter som säger att 80 procent av Sveriges befolkning inte har tillräckliga mängder magnesium. Funderar du på att äta tillskott med magnesium?

Då är det väl bara att gå och handla sig en burk, eller? Nja, tyvärr inte. Tillskott med magnesium finns i olika former och för olika behov. Många äter idag magnesium regelbundet, andra funderar på att börja. . ► Läs också – Forskare: ”Magnesium räddar liv” Ett viktigt mineral Många olika faktorer, till exempel stress eller flytt till nya miljöer, kan göra att kroppens magnesiumbehov ökar. . ► Läs också: 7 tecken på att du inte får i dig tillräckligt med magnesium Vilken effekt önskas? Olika sorters magnesium Kurera tog hjälp av civilingenjör och bloggaren Martina Johansson för denna sammanställning.

Magnesiumoxid Magnesium av denna typ är billigast och lättast att hitta. Magnesiumcitrat En låg koncentration och en biotillgänglighet på 90 procent. 13 tecken på att du omedelbart behöver mer magnesium - Hälsobibeln. Magnesium är ett av de viktigaste mineralerna att få i sig, eftersom det finns få näringsämnen som innehåller alla de hälsofördelarna som magnesium ger. Mineralen påverkar även över 300 enzymsystem och hjälper cellerna, musklerna, nerverna, blodtryck, protein- och kalciumomsättningen att fungera optimalt. Brist på magnesium är dock relativt vanligt och kan å sin sida leda till många sjukdomar – så därför är det viktigt att ha koll på vilka symptom som kan utveckla sig på grund av magnesiumbrist. Varför är det så svårt att få i sig tillräckligt med magnesium?

Tidigare var det mycket enklare att få den rekommenderade dosen av magnesium på en daglig basis. Enligt fysiologiexperten Rune Eliasson har mineralhalterna i våra livsmedel har sjunkit dramatiskt under många år. I USA har man exempelvis jämfört hur äpplens innehåll av näringsämnen förändrats de senaste 80 åren, från 1914 till 1992. Det moderna, industriella jordbruket har gjort att många få i sig utarmade livsmedel. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 4 värstingar i din hudkräm. 1. Hormonstörarna I hudkrämen kan det finnas ämnen som stör kroppens hormonsystem. Hormonerna är kroppens budbärare och när det blir fel på dem kan mycket gå snett. Det kan störa utvecklingen av hjärnan och könsorganen, eller öka risken för cancer.

Det som är riktigt läbbigt är att det ännu inte finns några lagar som begränsar hormonstörande ämnen! De kan heta: Benzophenone, Butylparaben, Propylparaben, Etylhexyl methoxycinnamate, Cyclomethicone, Cyclotetrasiloxane. Hittas även i: schampo, balsam, deodorant, rakgel, hårvax, solkräm och smink. 2. Japp, det finns plast i många hudkrämer. De kan heta: Acrylate/Styrene copolymer, Nylon, Polyethylene (PE), Polymethylmethacrylat (PMMA). Hittas även i: peeling, solkräm och smink. PFAS är en stor grupp ämnen som är skapade i labb för att motstå smuts, fett och vatten. Hittas även i: rakgel, foundation. 4. Okej, allergiframkallande ämnen är inte värstingar jämfört med de andra i den här listan. Hittas även i: alla typer av hygien- och sminkprodukter. Beauty Comes Clean | En blogg om hud av Mitte Blomqvist. Svensk KI-läkare och KTH hittade höga halter av arsenik och tenn i Pandemrix. Amazing Benefits of Sleeping on the Left Side. Levaxin | Dina mediciner.

Sköldkörtelföreningen – Ökad kunskap – bättre vård. Friskare liv för sköldkörtelsjuka.