background preloader

ΧΡΗΣΙΜΑ ΒΙΒΛΙΑ

Facebook Twitter

Δαπάνες υγείας: Εμείς και οι άλλοι (Ευρώπη, Β. Αμερική,... - Healthmag. Αύξηση της αγοραστικής δυνατότητας του ΕΣΥ και του ΠΕΔΥ ζήτησε προχθές ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας Θάνος Δημόπουλος, επισημαίνοντας ότι οι υγειονομικές μονάδες της χώρας έχουν φτάσει πλέον να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Δαπάνες υγείας: Εμείς και οι άλλοι (Ευρώπη, Β. Αμερική,... - Healthmag

Μάλιστα παρατηρείται το φαινόμενο τα νοσοκομεία να μην διαθέτουν τα φάρμακα που χρειάζονται οι ασθενείς, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να καταφεύγουν στον ΕΟΠΥΥ, να προμηθεύονται τα φάρμακά τους και να επιστρέφουν στη συνέχεια στο νοσοκομείο, για να συνεχίσουν τη θεραπεία τους! Και βέβαια, με τη σειρά του ο ΕΟΠΥΥ χρωστάει στους παρόχους του και περιμένει να πληρωθεί τις εισφορές που έχουν καταβάλλει εργαζόμενοι και εργοδότες, για να καλύψει τις υποχρεώσεις του...

Με τα δεδομένα αυτά όμως, ας δούμε πού βρίσκεται η χώρα μας σε ότι αφορά τις δαπάνες υγείας, σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες - μέλη της Ε.Ε., αλλά και τις κυριότερες τρίτες, ανεπτυγμένες χώρες, όπως παρουσιάζονται στη φετινή έκθεση της Eurostat. Δαπάνες υγείας Φορείς χρηματοδότησης Δαπάνες υγείας ανα λειτουργία. Samples_spreadsheets.pdf. Σελίδες ενοτήτων. Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ / ΜΠΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. PEIFFER VERA. Γλωσσικές Ασκήσεις Νεοελληνική Γλώσσα για το Γυμνάσιο , Γεώργιος Μητσόπουλος , Παιδείας Αρχέτυπο , 9789607983305. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ - Τα ψυχομετρικά εργαλεία στην Ελλάδα. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ / ANDERSON WALTER. Μετάβαση στο περιεχόμενο Airbnb <div class="alert alert-with-icon alert-error no-js-alert" ><i class="icon alert-icon icon-alert-alt"></i> Λυπούμαστε, ορισμένα τμήματα της ιστοσελίδας της Airbnb δεν λειτουργούν σωστά αν δεν είναι ενεργοποιημένη η JavaScript.

</div> Ολόκληρος χώρος Καταχωρήσεις στις οποίες θα έχετε ολόκληρο το χώρο για εσάς. Ιδιωτικό δωμάτιο Καταχωρήσεις στις οποίες θα έχετε το δικό σας δωμάτιο, αλλά θα μοιράζεστε ορισμένους χώρους. Κοινόχρηστο δωμάτιο Καταχωρήσεις στις οποίες θα μοιραστείτε το δωμάτιό σας ή όπου το δωμάτιό σας θα είναι κοινόχρηστος χώρος. The apartment is located on the third floor of a ‘800 building with a panoramic view on the ”mercato centrale” square and on the San Lorenzo’s basilica with its famous Cappelle Medicee. Quiet apartment in the central parts of Florence, two steps from Duomo. The room is part of an elegant and refined apartment situated in one of the most beautiful areas of Florence, very close to the centre and all the main monuments.

NEW !! Buy the Book, The Turned-Off Child, Learned Helplessness And School Failure, By Robert and Myrna Gordon, Med, MA. Interdipendenza positiva. Special Educators Complete Guide. How To Teach Students with Dyslexia. Special Educators Complete Guide. Ανάλυση προϋποθέσεων και συνθηκών εφαρμογής συστήματος σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και στη δια βίου εκπαίδευση. Ανάλυση προϋποθέσεων και συνθηκών εφαρμογής συστήματος σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και στη δια βίου εκπαίδευση.

EKT Book Reader. Παλαιστίνη: Παιδιά, τα αθώα θύματα του πολέμου. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φρίκη στη Γάζα 21/07/201418:3322/07/201406:20 (upd) Παλαιστίνη: Παιδιά, τα αθώα θύματα του πολέμου Φωτογραφίες γροθιά στο στομάχι - Επτά παιδιά σκοτώθηκαν τη Δευτέρα από επίθεση Ισραηλινών - 514 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τις 3.000 σε 14 ημέρες Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις και αναμφισβήτητα η παρακάτω φωτογραφία είναι αρκετή για να δείξει και να περιγράψει το δράμα του παλαιστινιακού λαού και τη φρίκη με την οποία εκατοντάδες παιδιά έρχονται αντιμέτωπα καθημερινα, στη Λωρίδα της Γάζας.

Παλαιστίνη: Παιδιά, τα αθώα θύματα του πολέμου

Το αγοράκι το οποίο απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία χτυπήθηκε από ισραηλινά πυρά την περασμένη εβδομάδα. Παρά τα βαριά τραύματα που έφερε, ο μικρός φώναζε με όλη τη δύναμή του: «Θέλω τον πατέρα μου! Η φωτογραφία με τον μικρό να τραβά με δύναμη τη μπλούζα ενός νοσοκόμου στο νοσοκομείο Αλ-Σίφα έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. «Τότε ήρθε το μεγαλύτερο από τα αδέρφια, ένα αγοράκι. Στους 514 οι νεκροί στη Γάζα. ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ / - ΧΛΟΗ Χ*: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Κ. Συμβουλευτική ψυχολογία. Best Book Hunters. Διαφοροποιημένη Διδασκαλία: Δημιουργία διδακτικού υλικού σε φιλολογικά μαθήματα. Books. 9789604590384.jpg (JPEG Image, 160 × 220 pixels) Ταξινόμηση, αξιολόγηση και παρέμβαση - BestPrice.gr. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πληθώρα ερευνών για το αντικείμενο των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών και παράλληλα ένας καταιγισμός πληροφοριών σχετικά με την ορολογία, την αξιολόγηση, τους αιτιολογικούς παράγοντες, τα μοντέλα παρέμβασης και το ρόλο των "ειδικών".

Ταξινόμηση, αξιολόγηση και παρέμβαση - BestPrice.gr

Η παρούσα έκδοση αποτελεί μια προσπάθεια αποσαφήνισης και έγκυρης επιστημονικής ενημέρωσης γι' αυτό το πεδίο. Αναφέρεται με συνοπτικό και ολοκληρωμένο τρόπο στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες όπως εμφανίζονται στην εκπαιδευτική διαδικασία και στη ζωή του ατόμου γενικότερα, και επικεντρώνεται στη δυσλεξία, η οποία θεωρείται μια ειδική δυσκολία στη μάθηση της ανάγνωσης και της ορθογραφημένης γραφής. Πηγή: BiblioNet Διαστάσεις 21x14 Δέσιμο Μαλακό εξώφυλλο. Παιδιά και έφηβοι με ψυχοκοινωνικές και μαθησιακές διαταραχές - BestPrice.gr.

Το βιβλίο επιχειρεί μια ζωντανή και πολυδιάστατη παρουσίαση της σύγχρονης έρευνας και των επίκαιρων προβληματισμών σε καίρια ζητήματα του χώρου της κλινικής σχολικής ψυχολογίας και της ειδικής αγωγής.

Παιδιά και έφηβοι με ψυχοκοινωνικές και μαθησιακές διαταραχές - BestPrice.gr

Οι συγγραφείς, στο σύνολό τους πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ερευνητές, συμβάλλουν, καθένας από τη δική του επιστημονική προσέγγιση, στην εμβάθυνση του αντικειμένου. Τα θέματα που πραγματεύονται είναι ποικίλα και έχουν άξονα τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις σε μια σειρά διαταραχές και πλαίσια: οικοσυστημικές παρεμβάσεις, θεραπεία οικογένειας, παρεμβάσεις σε διαταραχές της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, διαταραχές αυτιστικού φάσματος, διαταραχές μάθησης, ψυχοκοινωνικές διαταραχές και δυσκολίες προσαρμογής, προβλήματα εξάρτησης από ουσίες, διαταραχές διατροφής, αγχώδεις διαταραχές και υπερκινητικότητα, ειδικές παρεμβάσεις (παιγνιοθεραπεία, θεατροπαιδαγωγική, δραματοθεραπεία, θεραπεία μέσω ζώων κ.ά.).

Η συνεισφορά του τόμου όμως δεν έγκειται μόνο στο πλήθος των θεματικών. 0085170_241.jpeg (JPEG Image, 173 × 241 pixels) Ταξινόμηση, αξιολόγηση και παρέμβαση - BestPrice.gr. Αντιμετώπιση της δυσλεξίας , Αρλέτ Μπουρσιέ , Κέδρος , 9789600401660. Θέματα επιμόρφωσης-ευαισθητοποίησης στελεχών ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων , Αναστασία Καλαντζή-Αζίζι; Ηλίας Μπεζεβέγκης , Ελληνικά Γράμματα , 9789603.. Θέματα επιμόρφωσης-ευαισθητοποίησης στελεχών ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων , Αναστασία Καλαντζή-Αζίζι; Ηλίας Μπεζεβέγκης , Ελληνικά Γράμματα , 9789603.. Ελληνική κλίμακα αξιολόγησης της ΔΕΠ/Υ-ΙV , Αναστασία Καλαντζή-Αζίζι; Γιώργος Ευσταθίου; Κατερίνα Αγγελή , Πεδίο , 9789605460860.

Διδάσκοντας την παραγωγή γραπτού λόγου σε μαθητές γυμνασίου με μαθησιακές δυσκολίες , Κυριάκος Ζαφειριάδης , Κυριακίδη Αφοί ΑΕ , 9789603439820. Πρακτικός οδηγός για τις μαθησιακές δυσκολίες , Δημήτρης Μπούκας , Κέδρος , 9789600433029. Η ένταξη των ανθρώπινων αξιών σε σχολικά μαθήματα και δραστηριότητες , Άρτ-Ονγκ Τζουμσάι; Loraine Burrows , ΕΛ.ΕΚ. Σρι Σατύα Σάϊ , 9789608734197. Κοινωνική ένταξη και θρησκευτική αγωγή του μαθητή στο ελληνικό σχολείο , Ηρακλής Μ. Ρεράκης , Πουρναράς Π. Σ. , 9789602424421. Μια πρόταση ένταξης παιδιών με προβλήματα ακοής , Γεώργιος Τσιναρέλης , Πατάκης , 9789601642017.

Η ένταξη και η στοχευόμενη ενσωμάτωση στην εκπαίδευση δεν είναι αυτοσκοπός.

Μια πρόταση ένταξης παιδιών με προβλήματα ακοής , Γεώργιος Τσιναρέλης , Πατάκης , 9789601642017

Η ένταξη για την ένταξη και η συνεκπαίδευση για τη συνεκπαίδευση είναι ένας ιδεώδης μύθος. Τα παιδιά με προβλήματα ακοής πριν και πάνω απ όλα είναι παιδιά με όλα τα φυσικά και κοινωνικά δικαιώματα που απορρέουν από τη φύση και τα χαρακτηριστικά τους. Η κώφωση και η βαρηκοΐα δεν είναι ασθένεια, είναι μια κατάσταση. Η φυσική γλώσσα των ατόμων με προβλήματα ακοής είναι η νοηματική. Είναι ένα οπτικοκινητικό γλωσσικό σύστημα.

Η διαμάχη για το ποιας μορφής μονομερής διδασκαλία είναι ιδανικότερη για τα κωφά παιδιά επέφερε περισσότερα κοινωνικά δεινά και εμπόδια παρά οφέλη. Τα παιδιά με προβλήματα ακοής φύσει ανήκουν στη γλωσσική κοινότητα των κωφών και θέσει στην ευρύτερη κοινωνία από την οποία προέρχονται. Σχολική ένταξη μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες Ι , Λαυρέντιος Δελλασούδας , Περιβολάκι και Ατραπός , 9789606303852. Σχεδιασμός ένταξης υλικών και μέσων στη μαθηματική εκπαίδευση των μικρών παιδιών , Χρυσάνθη Σκουμπουρδή , Πατάκης , 9789601647043. Το βιβλίο, αυτό θέλοντας να συμβάλει στον διάλογο που αναπτύσσεται στη Διδακτική των Μαθηματικών για τον ρόλο υλικών και μέσων στη μαθηματική εκπαίδευση, διερευνά θέματα σχετικά με:

Σχεδιασμός ένταξης υλικών και μέσων στη μαθηματική εκπαίδευση των μικρών παιδιών , Χρυσάνθη Σκουμπουρδή , Πατάκης , 9789601647043

Νεοελληνική γραμματική , Σωφρόνης Χατζησαββίδης , Βάνιας , 9789602883082. Η "Νεοελληνική Γραμματική: θεωρητικές βάσεις και περιγραφή" αποτελεί ένα συνοπτικό βοήθημα για όσους και όσες θέλουν να εισαχθούν στις θεωρητικές αρχές της περιγραφής και ανάλυσης των γλωσσών και ιδιαίτερα στην περιγραφή της νέας ελληνικής.

Νεοελληνική γραμματική , Σωφρόνης Χατζησαββίδης , Βάνιας , 9789602883082

Για τον λόγο αυτό το βιβλίο περιέχει αφενός μεν τα γενικά θεωρητικά πλαίσια που έχουν δημιουργηθεί στον χώρο της Θεωρητικής Γλωσσολογίας για την ανάλυση κάθε επιπέδου γλωσσικής δομής, από τη Φωνητική έως και την Πραγματολογία, και αφετέρου την εφαρμοσμένη πλευρά αυτών των θεωρητικών πλαισίων στη νέα ελληνική γλώσσα. Αυτός ο συνδυασμός θεωρίας και εφαρμογής δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες και στις αναγνώστριες να κατανοήσουν καλύτερα τις μεθοδολογικές αρχές που ακολουθούνται σήμερα στη Γλωσσολογία και παράλληλα να διαπιστώσουν τους λόγους του τρόπου παρουσίασης των γλωσσικών φαινομένων. Οικογένειες παιδιών με ιδιαίτερες δυσκολίες και σχολική ένταξη , Συλλογικό , Πεδίο , 9789605460884. Στο βιβλίο αυτό εξετάζεται ο σημαντικός ρόλος της οικογένειας στη σχολική και κατ επέκταση στην κοινωνική ένταξη των παιδιών με ιδιαίτερες δυσκολίες.

Οικογένειες παιδιών με ιδιαίτερες δυσκολίες και σχολική ένταξη , Συλλογικό , Πεδίο , 9789605460884

Οικογένειες παιδιών με ιδιαίτερες δυσκολίες και σχολική ένταξη , Συλλογικό , Ελληνικά Γράμματα , 9789601906096. Στο βιβλίο αυτό εξετάζεται ο σημαντικός ρόλος της οικογένειας στη σχολική και κατ επέκταση στην κοινωνική ένταξη των παιδιών με ιδιαίτερες δυσκολίες.

Οικογένειες παιδιών με ιδιαίτερες δυσκολίες και σχολική ένταξη , Συλλογικό , Ελληνικά Γράμματα , 9789601906096

Τα δύο αυτά ζητήματα, ο ρόλος της οικογένειας και η σχολική ένταξη, αντιμετωπίζονται ως οι δύο βασικές συνιστώσες της ψυχοκοινωνικής εξέλιξης των συγκεκριμένων παιδιών. Η ένταξη των ανθρώπινων αξιών σε σχολικά μαθήματα και δραστηριότητες , Άρτ-Ονγκ Τζουμσάι; Loraine Burrows , ΕΛ.ΕΚ. Σρι Σατύα Σάϊ , 9789608734197. Η ένταξη των αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών στο γυμνάσιο , Κατερίνα Μιχαλοπούλου , Κυριακίδη Αφοί ΑΕ , 9789604672417. Σχολικός εκφοβισμός BULLYING , Χριστίνα Ρασιδάκη , Πατάκης , 9789601654706. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένας πολύτιµος οδηγός για να διαγνώσετε έγκαιρα και να αντιµετωπίσετε αποτελεσµατικά κοροϊδίες, πειράγµατα και περιστατικά εκφοβισµού (bullying) στον χώρο του σχολείου.

Απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε σχολικούς συµβούλους, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, φοιτητές, γονείς και σε όσους έρχονται σε επαφή µε παιδιά και νέους. Στις σελίδες του θα βρείτε: - Πώς και γιατί εκδηλώνονται περιστατικά σχολικού εκφοβισµού και σε ποιες αιτίες οφείλεται η αύξησή τους. Ένταξη και εκπαίδευση των αλλοδαπών μαθητών στο δημοτικό σχολείο , Γιώργος Νικολάου , Πεδίο , 9789609405843. Τάξεις "πολύχρωµες", γλώσσες πολλές, δάσκαλοι σε αµηχανία: το ελληνικό σχολείο δεν είναι πια αυτό που ήταν. Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν για την Ελλάδα καταλυτικά όσον αφορά τη σύνθεση του µαθητικού πληθυσµού. Η παρουσία µεγάλου αριθµού παλιννοστούντων και αλλοδαπών µαθητών έθεσε σε αµφισβήτηση το εκπαιδευτικό µας σύστηµα, το οποίο αντιµετωπίζει σοβαρές δυσκολίες να ανταποκριθεί στο, ούτως ή άλλως, δύσκολο εγχείρηµα της ένταξης και εκπαίδευσης των µικρών µαθητών που αναζητούν µια καλύτερη τύχη σε µια νέα πατρίδα. Ασυνόδευτα ανήλικα. Υποδοχή, ένταξη και προστασία από την εμπορία και εκμετάλλευση , Ηρώ Νικολακοπούλου-Στεφάνου , Σάκκουλας , 9789601517551.

Αποτελεσματικές διδακτικές στρατηγικές για μια επιτυχημένη ένταξη , Barbara Tien , Παρισιάνου Α.Ε. , 9789603942696. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ. Η ορθογραφία των καταλήξεων , Δώρα Μαυρομμάτη , Ελληνικά Γράμματα , 9789608028449. Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ (ΠΕΜΠΤΟΣ ΤΟΜΟΣ) / ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΔΩΡΑ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ / CATTANACH ANN. ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ / ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ. ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ / ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. Παράγοντες που επηρεάζουν την εκμάθηση της ορθογραφίας. H μάθηση της ορθογραφίας εμπλέκει πολλούς παράγοντες που φαίνεται ότι την επηρεάζουν και αυτό έχει αποδειχθεί από αρκετές έρευνες (Beers et al., 1977. Groff, 1982, 1984, 1986. Mengieri & Baldwin, 1979 Treiman, 1993. Aidinis & Nunes, 2001). Οι παράγοντες (Γλωσσικές παράμετροι) αυτοί είναι οι εξής: Συχνότητα εμφάνισης λέξης: Τα παιδιά γράφουν ορθά και με περισσότερη ακρίβεια λέξεις οι οποίες είναι γνωστές και εμφανίζονται συχνά σε σχέση με λέξεις οι οποίες εμφανίζονται σπάνια.

Διαταραχές Ακουστικής Επεξεργασίας (ΔΑΕ) σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ή και νευροαναπτυξιακές διαταραχές ebooks.gr. Διδασκαλία παιδιών με ειδικές ανάγκες στο συνηθισμένο σχολείο ebooks.gr. Σκοπός του βιβλίου είναι η απόκτηση διδακτικής τεχνογνωσίας για τη διδασκαλία των μαθητών με ειδικές ανάγκες στο συνηθισμένο σχολείο. Πιο συγκεκριμένα το βιβλίο στοχεύει: 1. Να οριοθετήσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες και να προκρίνει ένα σύνολο διδακτικών παραινέσεων για τη διδασκαλία τους. 2. Να περιγράψει την ένταξη και τη συνεκπαίδευση των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο συνηθισμένο σχολείο, αξιοποιώντας ερευνητικά δεδομένα. 3. Να αναλύσει τις διαφορές των μαθητών και τους τρόπους που μαθαίνουν. 4. Η Διδασκαλία της Ορθογραφίας με Εικονογραφήματα σε παιδιά με Δυσλεξία Τ3 ebooks.gr. Διαταραχές επικοινωνίας και λόγου , Μιχαήλ Γλύκας; Γ. Καλομοίρης , Ελληνικά Γράμματα , 9789604066742.

Διαταραχές λόγου και ομιλίας , Αναστασία Κάρτζια , Μέθεξις , 9789606796210. Διαταραχές σχολικής μάθησης και ψυχοπαθολογία , Δημήτριος Αναγνωστόπουλος; Αναστασία Σίνη , Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις , 9789608071711. Πρόγραμμα αντιμετώπισης μαθησιακών δυσκολιών. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. . . / - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. . . / - ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ / ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ. Διαγνωστικά φυλλάδια για τις μυολειτουργικές διαταραχές , Barbara Giel; Monika Tillmans - Karus , Εκδόσεις Ρόδων , 9789609842143. Διαταραχές ακοής και ομιλίας στα παιδιά , Θεόφιλος Ηλιάδης; Σ. Μεταξάς; Α. Ψηφίδης , University Studio Press , 9789601202464. Πρακτικός οδηγός για τις μαθησιακές δυσκολίες , Δημήτρης Μπούκας , Κέδρος , 9789600433029. Διδασκαλία παιδιών με δυσκολίες μάθησης και προσαρμογής Ι , Ιωάννης Αγαλιώτης , Ελληνικά Γράμματα , 9789604426294.

Μιλώντας για... σχέσεις ebooks.gr. Χτίζοντας την αυτοεκτίμηση και τις απαραίτητες δεξιότητες για τις ανθρώπινες σχέσεις - Το "Μιλώντας για σχέσεις" αποτελεί τον τρίτο τίτλο της επιτυχημένης σειράς "Μιλώντας για... " και καθρεπτίζει την σχετική βιβλιογραφία και έρευνα πάνω στην ανάπτυξη των σχέσεων των ατόμων με νοητική καθυστέρηση. Στόχος του βιβλίου αυτού είναι, μέσα από την ομαδική εργασία, να υπάρξει βελτίωση της αυτοεκτίμησης και των απαραίτητων δεξιοτήτων για τις ανθρώπινες σχέσεις στα άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη δημιουργία και διατήρηση φίλων.

Αυτό το εικονογραφημένο πρακτικό εγχειρίδιο: - Είναι σχεδιασμένο να βοηθήσει εκπαιδευτές ή θεραπευτές στη δουλειά τους για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και των απαραίτητων δεξιοτήτων για τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα σε ένα ομαδικό πλαίσιο και με δομημένο τρόπο. - Είχε αρχικά σχεδιαστεί για νεαρούς ενήλικες με νοητική καθυστέρηση. Το βιβλίο είναι εικονογραφημένο από την ίδια τη συγγραφέα.

Η Διδασκαλία της Ορθογραφίας με Εικονογραφήματα σε παιδιά με Δυσλεξία Τ3 ebooks.gr. Www.dardanosnet.gr. Χρυσή Χατζηχρήστου. Στήριξη των παιδιών σε καταστάσεις κρίσεων / Συλλογικό έργο. Σχολική ψυχολογία / Χατζηχρήστου, Χρυσή Γ. Η "Σχολική ψυχολογία" είναι ένας κλάδος της επιστήμης της ψυχολογίας που τις τελευταίες δεκαετίες σημειώνει ιδιαίτερη ανάπτυξη σε πολλές χώρες του κόσμου.

Αποτελεί έναν από τους κατ' εξοχήν εφαρμοσμένους κλάδους της ψυχολογίας και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την καθημερινή σχολική πραγματικότητα. Συμβουλευτική στη σχολική κοινότητα / Χατζηχρήστου, Χρυσή Γ. Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία / Συλλογικό έργο. Www.dardanosnet.gr. Www.dardanosnet.gr. Πρόγραμμα για την Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας και της Μάθησης στη σχολική κοινότητα.

Www.dardanosnet.gr. Www.dardanosnet.gr. Πρόγραμμα Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας και Μάθησης. Www.dardanosnet.gr. Επιμελητής: Χρυσή Χατζηχρήστου Εκδόσεις: Τυπωθήτω. Www.dardanosnet.gr. Sxoliki.pdf. Ψυχογυιού Χρυσούλα. Ελληνόγλωσση. ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ / ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ) / ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ) / ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ - Τα ψυχομετρικά εργαλεία στην Ελλάδα. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ - Τα ψυχομετρικά εργαλεία στην Ελλάδα.