background preloader

Irinakollo

Facebook Twitter

Грамматический справочник. Loru: lue 4 x nopeasti! :0) Ari Hepo-aho, venäjän kieli, harjoitukset, aakkoset, kielioppi, sanasto, oppimateriaalit, kuuntelut. Sanastoharjoitukset. Kuunteluharjoitukset. An On-line Russian Reference Grammar. Preliminaries IntroductionThe Cyrillic Alphabet Rules of Pronunciation The Basic Spelling Rules of Russian The Parts of Speech The Russian Verb Verb Stems and Endings Rules of Combination Verbal Accent Patterns Mutant Consonants Verbal Aspect Verbal Aspectual Pairs (New!)

An On-line Russian Reference Grammar

Verbs of Motion Verbs of Position Reflexive Verbs Participles The Russian Noun What are Nouns? The Russian Adjective The Adjective DeclensionsAdjective ComparisonAdverbs The Russian Pronoun The Personal PronounsThe Possessive PronounsThe Demonstrative PronounsThe Interrogative and Relative PronounsThe Relative Conjunctive Pronoun kotoryjThe Indefinite PronounsThe Negative PronounsThe Reflexive and Reciprocal Pronouns The Russian Preposition The Russian Conjunction Coordinating ConjunctionsSubordinating ConjunctionsOther ConjunctionsConjunction ModifiersEsli and LiPoka Russian Syntax Word Order The Russian Word Formation Verbal Word Formation Noun Word Formation (Coming eventually) Adjective Word Formation (Coming eventually) Most -  venäjän verkkokurssi. EXERCISES FOR RU201 INTERMEDIATE RUSSIAN STRUCTURE. HotPotatoes- venäjän harjoituksia. Venajan kielioppitehtavat. Фитиль №178-12 "Время-деньги"

Сергей Коновлов - Куда ты идешь? Troikka. Troikka (ven. тройка, troika, sananmukaisesti "kolmikko") on perinteinen venäläinen kolmivaljas.

Troikka

Troikka eroaa muista kolmen hevosen valjakoista siten, että kaikki kolme hevosta valjastetaan rinnakkain. Keskimmäisellä hevosella on luokki ja länget, reunahevosilla silavaljaat. Troikkaa on perinteisesti ajettu siten, että keskihevonen ravaa ja reunimmaiset laukkaavat; oikeanpuoleinen hevonen on oikeassa laukassa ja vasemmanpuoleinen vasemmassa. Troikan nopeus voi olla jopa 45-50 km/h, mistä oli hyötyä ennen autojen yleistymistä pitkiä välimatkoja kuljettaessa. Troikat tulivat Venäjällä käyttöön 1600-luvulla. Venäjän keisarikunnan aikana aateliset ja rikas keskiluokka antoivat livreepukuisten kuskien ajaa troikkaansa. Hevoset eivät yleensä olleet komeannäköisiä, mutta ne olivat kestäviä; esimerkiksi vjatkanhevonen ei ollut 145 cm korkeampi.

Ensimmäiset troikkakilpailut järjestettiin Moskovan kilpa-ajoradalla vuonna 1840. Liikkuminen: Bussi, taksi, metro, kävely, jne. Mikäli kaupungissa mielii nähdä paljon, kannattaa askelia säästellä ja käyttää mahdollisiman paljon metroa - joskin metroasemia on sen verran harvassa, että käveltyä tulee melkoisesti joka tapauksessa.

Liikkuminen: Bussi, taksi, metro, kävely, jne.

Tällä sivulla kerrotaan miten Pietarissa on paras liikkua ympäriinsä, ja mitä kannattaa ottaa huomioon kaupungissa paikasta toiseen siirtyessä. Kävely Pietarissa Harva kaupunki on yhtä lumoava kaupunkikuvaltaan kuin Pietari, ja kävely siellä lämpimään vuodenaikaan on mitä unohtumattomin kokemus. Kannattaa kuitenkin aina ottaa huomioon, että vaikka matkat kartalla eivät vaikuta kovin pitkiltä, ovat ne aina pidempiä kuin on kuvitellut ja usein liian pitkiä. Mittasuhteet Neva-jokea ja sitä ylittäviä siltoja myöten ovat täysin toisenlaiset kuin kotimaan kaupungeissa, ja pelkästään Nevski Prospektin päästä päähän käveleminen on uroteko, joka vie monta tuntia. Metro Metrolla on melko yksinkertaista liikkua, kunhan aina ennen junaan hyppäämistä varmistaa että on menossa oikeaan suuntaan. Pietarin metro, asemat, kartta. Uusin 2009 Pietarin metroon on lisätty kaksi uutta asema.

Pietarin metro, asemat, kartta.

Liikenne hieman muuttui. Perustietoja metrosta. Monessa tapauksessa paras menetelmä liikkua Pietarissa on metro. Se on nopeampi, mukavampi, halvempi ja turvallisempi (liikenneturvallisuus) kuin ajaminen omalla autolla. Muutamia tietoja metrosta (2007) Linjojen määrä - 4 Metron linjojen pituus yhteensä - 105,6 km. Suositus. Te voitte ajella omalla autolla ensimmäiselle metroasemalle asti ja sitten liikkua Pietarissa metrolla.

Venäjän kielen aakkoset, venäjän kieli, aakkoset, Ari Hepo-aho. Kirjainkaupunki - Bukvograd. ADJEKTIIVIT. Venajan kielioppitehtavat. Идти - ходить - tehtävä. Liikeverbien taivutus. Paikasta A paikkaan B. Suomi-Venäjä-Seura. Muista! Девочка *она) танцуЕт - девочки (они) танцуЮт.

Soome keel

Luki-Luukas. Suomen materiaalit netissä. Opetushallitus - Uudet kirjaimet ja numerot -oppimateriaalin etusivu. Tehtäviä. Pelisivut.


  1. amsika Jan 8 2013
    Hi, welcome to Pearltrees. You can now cultivate your interests. Add pearls and pick those you discover in others' accounts. You'll be able to retrieve them on iPhone, iPad or any computer. If you have questions, simply reply to my comment. Keep pearling!