background preloader

Őszi Pedagógiai Napok

Facebook Twitter

Redmenta. Socrative. Kahoot! - Login. Breaking News English Lessons: Easy English News | Current Events. English news and easy articles for students of English. Angol, német, francia, spanyol, olasz ingyenes online szótár. Login - Memrise. Learn Languages with Music Videos, Lyrics and Karaoke! Ororo.tv - a fun way to learn English. Video Exercises | Speechyard. Movie Segments to Assess Grammar Goals. TED Talks. Learn Spanish, French and other languages for free. NKP. Sulinet - Nyelvek.

Ingyenes online nyelvgyakorlási szolgáltatás Weben és mobiltelefonon elérhetõ ingyenes nyelvgyakorlási szolgáltatást indított a Lingvico. A Napi Nyelvi Frissítõ (www.napinyelvifrissito.hu) angolul és németül kínál fel megoldandó feladatokat, amelyek az adott nyelv kultúrájából választott témákra épülnek. Újrakezdõtõl a haladó szintûig bárkinek hasznos az új szolgáltatás - a felhasználó által adott válaszok azonnal kiértékelhetõk. Tovább olvasom » Gyerekek a világban - kincskeresõ játék (Webquest1) A tananyag egy online kincskeresõ játék.

Összesen 4 állomás van, az allomások között úgy lehet elõre haladni, ha a feladványokra helyesen válaszolunk. Tovább olvasom » Interaktív multimédiás modul: Egy amerikai családja A Sulinet és a NetAngol (www.netangol.hu) együttmûködése nyomán idõrõl idõre teljesen interaktív, online angol nyelvtanító anyagokat is közzéteszünk a Sulinet Nyelvek rovatában. Tovább olvasom » Webtanár: www.netangol.hu - a jövõ tananyagbankja Tovább olvasom » Angolosok figyelem! IKT pedagógusoknak | Neumann János Számítógép-tudományi Társaság. Az IKT portál. 21. századi tanár - 20 napja A legváratlanabb pillanatokban szalad bele az ember izgalmas ötletekbe. A minap egy értekezleten egy rajztanár kolléga - "csak úgy, a semmiből" - elmesélte, hogy például ő azt is csinálja, hogy a diákok készítsenek a telefonjukkal egy képet valamiről, amiről azt gondolják, hogy "szép".

Az ötlet ennyi, én nyelvtanárként egy kiállítást, külön Facebook csoportot és rengeteg beszédet látok az egyszerű ötlet mellé, ami szerintem azért működik, mert a kép mellé esztétikai állásfoglallást is kér a gyerekektől, ami pedig alapértelmezetten beszélgetésre és vitára ösztönöz. Szintén fontos volt, hogy nem az volt a feladat, hogy hozzanak, keressenek egy ilyen képet, hanem nekik kell készíteniük. Szintén könnyíti a dolgot, hogy már 7. osztályban is van szinte mindenkinél mobil, vagy ha nincs, egy digitális fényképezőgép a szekrény mélyéről előkerül ilyenkor. BeeTheBest. QR Code Generator – create QR codes for free (Logo, T-Shirt, vCard, EPS)