background preloader

Őszi Pedagógiai Napok

Facebook Twitter

Socrative. Redmenta. Kahoot! - Login. Breaking News English Lessons: Easy English News. English news and easy articles for students of English. Angol, német, francia, spanyol, olasz ingyenes online szótár. Login - Memrise. Learn Languages with Music Videos, Lyrics and Karaoke!

Ororo.tv - a fun way to learn English. Video Exercises. Movie Segments to Assess Grammar Goals. TED Talks. Learn Spanish, French and other languages for free. NKP. Sulinet - Nyelvek. Ingyenes online nyelvgyakorlási szolgáltatás Weben és mobiltelefonon elérhetõ ingyenes nyelvgyakorlási szolgáltatást indított a Lingvico.

Sulinet - Nyelvek

A Napi Nyelvi Frissítõ (www.napinyelvifrissito.hu) angolul és németül kínál fel megoldandó feladatokat, amelyek az adott nyelv kultúrájából választott témákra épülnek. Újrakezdõtõl a haladó szintûig bárkinek hasznos az új szolgáltatás - a felhasználó által adott válaszok azonnal kiértékelhetõk. Tovább olvasom » Gyerekek a világban - kincskeresõ játék (Webquest1) Neumann János Számítógép-tudományi Társaság. Az IKT portál. 21. századi tanár - 20 napja A legváratlanabb pillanatokban szalad bele az ember izgalmas ötletekbe.

az IKT portál

A minap egy értekezleten egy rajztanár kolléga - "csak úgy, a semmiből" - elmesélte, hogy például ő azt is csinálja, hogy a diákok készítsenek a telefonjukkal egy képet valamiről, amiről azt gondolják, hogy "szép". Az ötlet ennyi, én nyelvtanárként egy kiállítást, külön Facebook csoportot és rengeteg beszédet látok az egyszerű ötlet mellé, ami szerintem azért működik, mert a kép mellé esztétikai állásfoglallást is kér a gyerekektől, ami pedig alapértelmezetten beszélgetésre és vitára ösztönöz. BeeTheBest. QR Code Generator – create QR codes for free (Logo, T-Shirt, vCard, EPS)