background preloader

Hris

Facebook Twitter

На кафе - Епизод 85. На кафе - Епизод 88. Тениски. Език: Валута: BGN | Вход| Регистрация| Вход Разширено търсене 0 артикула Навигация Бюлетин Ако искате да получавате информация за новости, намаления и промоции, добавете своя e-mail в полето по-долу.

Тениски

Email: simeon@ivet.bg Телефон: +35924182974 За магазина | Въпроси | Таблица с размери | Рекламации и замяна | Правилник | Контакти | Доставка Новини 11 Апр 2014 Средата на април любимото Ви място за пазаруване онлайн – IVET.BG, ще блесне изцяло с нов дизайн и страхотни нови функционалности! 03 Апр 2014 Видяхте ли нашите нови продукти. 27 Surreal Places To Visit Before You Die. Мол „Grand Galeria” започва. Ирина ГЕНОВА Започва строежът на мол „Grand Galeria”.

Мол „Grand Galeria” започва

Сериалът, който започна през 2005 г. вече наистина приключва. Това стана ясно от решение на РИОСВ-Бургас, според което няма нужда от екооценка и екоинспекцията дава „зелена светлина” за строежа на мола. „Готови сме да започнем веднага, след като излезе строителното разрешение. Очакваме го”, съобщи инвеститорът Иван Ангелов вчера. Теренът, който вече 26 години е пустеещ и бургазлии го наричат „дупката” или „блатото” е 11.393 дка. „Grand Galeria” ще има търговско-развлекателна и офисна част. В офисната част са предвидени три етажа с офиси, като на последния ще бъде панорамното кафе. Сагата с мола, който трябваше да бъде първият в Бургас започна през 2005 г., когато ликвидаторът на бургаския универсален магазин/който трябваше да бъде построен там/ продаде правото на строеж на старозагорската фирма ГИР-2, класирана между другото, като трета на въпросния търг с даваната от нея цена от 3 911 000 лева.

Рецепта от Веселият Готвач. Master degree of squirting !!! Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година? Сряда, 5 Юни 2013 Осем милиона души по света всяка година умират от рак.

Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година?

Само в САЩ – половин милион. Очаква се смъртността от тази болест през 2030 година да достигне 12 милиона. Ракът е една от най-разпространените причини за смъртта на хората до 85 годишна възраст. В Щатите от тази болест умира всеки четвърти човек, се казва в статията на Дейвид Айк. Ние се лишихме от много свои свободи, когато се съгласихме да ни „защитават от тероризма”. Аз вече съм разказал в своя бюлетин от 9 август, че доктор Ричард Дей, ръководител на организацията „Планирано родителство”, която се занимава с евгеника (б. на Евгениката е социална философия, която отстоява подобряването на човешките наследствени белези чрез различни форми на вмешателство) и която се контролира от Рокфелер, пред лекари в Питсбърг през 1969 г. говорил за приближаващата се трансформация на глобалното общество.

Фармацевтичната индустрия не си поставя задачата да лекува рака. С всяка година броят на заболелите от рак се увеличава. Untitled. Днес, според популярната астрология, е много интересен ден.

untitled

Именно 10 април 2013 г. е денят, на новолунието в Овен, по време на което заявените желания се сбъдват, предупреждава inews.bg. В астрологията Луната е тази, която разкрива емоциите ви и начина, по който ги изразявате. Луната представя вашата чувствена и интуитивна страна, магнетизъм, въображение и способност за възприемане. С чувствата си вие привличаме хора и ситуации. Освен изброените по-горе неща, Луната управлява навиците - добрите и лошите. Веднъж на всеки 29 и половина дни Луната преминава бързо през съзвездията на зодиака и се изравнява със Слънцето.

Новолунието е период на растеж, особено подходящ за записване на желания и цели, които стимулират ново начало в живота ви. Всеки месец при новолуние, докато Луната е в съзвездие на някой зодиакален знак, имате възможност да си създадете нови навици, които да развиете и по този начин да си отбележите още едно позитивно ново качество. Продан Христов: Концерни спънаха лекарството ми срещу рак - plovdivutre.bg. Ако е рекъл господ, на 3 декември т.г.

Продан Христов: Концерни спънаха лекарството ми срещу рак - plovdivutre.bg

Продан Христов ще навърши 90 г. Който не помни - това е българинът, живеещ във Виена, за който преди време се писа, че е измислил препарат срещу рак, наречен “Антималингоцит”, пише в. „24 часа“. Набирам телефона без особена надежда, че ще се съгласи на интервю. Българи, живеещи в Австрия, споделят, че отказва разговори за препарата, с който се прочу в България и по света.

Taijiquan Center Ba Lin. Д.

Taijiquan Center Ba Lin

Александров От много години се интересувам професионално от геронтология (наука за дълголетието) и събирам материали, статии, публикации и биографии на столетници. По времето, когато работех в два института на Медицинска академия в София (1987 - 1992 год.) имах възможност да се занимавам и с научна работа по въпроса и най-вече с проблемите на храненето и лечебните свойства на козето и биволското кисело мляко. Материалите, които съм събрал реших да оформя като научно-популярна публикация, по начин достъпен за по-широката публика. Смятам, че този начин на представяне на проблема ще е по-полезен на хората, от една чиста и суха научна публикация.

Продължителност на живота при различните видове За да направим някои важни анализи и изводи за дълголетието е необходимо да се види каква е средната продължителност на живота при отделните видове, а също да се отбележи кои живи същества имат най-къс живот и кои най-дълъг. Продължителност на живота при човека.