background preloader

Graff inspi

Facebook Twitter

The Photoshop Etiquette Manifesto for Web Designers. Mathias Sterner — Photography. Coffee made me do it. Mark MacKay - Portfolio. Peter and Paul. Amanita Design. zLabor. WebPillangó toplista. Írta: Tupacko | 2009. június 20. | kategóriák: Ebben a toplistában azokat a bejegyzéseket és aloldalakat gyűjtöm össze, amiket a fontosnak, hasznosnak vagy érdekesnek találok.

WebPillangó toplista

Továbbá azok a bejegyzések is bekerülnek az alábbi listába, amelyek egy nagyobb előrelépést jelentettek a WebPillangó életében. A bejegyzések időrendi beosztásban vannak sorolva: a legrégibb a tetején, a legújabb az alján. Lehet, hogy idővel tematika szerint fogom csoportosítani őket vagy megfordítom a sorrendet. Kellemes olvasást! Oldalak SWP wizard Photoshop szótár Online Photoshop szótár Leírás küldés Bejegyzések Elindult a WebPillangó Munkamenet kezelés PHPban PHP weboldal motor Sütik kezelése szerveroldalról MySQL és PHP, adatok kinyerése Klassz szöveg effekt A webdesignerek hét bűne Aero vista gomb készítése Windows Live stílusú menü WordPress sablon készítése: Top 10 WordPress SEO tipp Hogyan blogoljunk?

Bevezetés a Web 2.0 világába: 3 havas szöveg effekt Robbanó, fényes szöveg WordPress menu span hack Retró kép készítése. Tervezz webre! Trendek és inspiráció. A weboldaltervezés nem csak egy grafikából és pár sor kódból áll. Ma már nem lehet egy minimum felbontásra optimalizálni, hiszen teljesen különböző méreteken fogyasztják azt, amit tervezünk. 2011 van, „the future is now”. A jó tartalomért jönnek vissza a látogatók, ez az elsődleges és legfontosabb dolog. A második, hogy ez könnyen kezelhető legyen, logikusan „magától érthetően” tudják használni. A harmadik pedig a design, ami ezt az egészet körbefogja és emlékezetessé teszi.

Ne feledjétek el sose a mesterhármast, feleljen meg mind a három kitételnek az, amit terveztek, különben nincs sok értelme. Mielőtt weboldalt tervezünk, gondoljunk bele pár dologba. Négyzet, kör, háromszög és hatszög. Marklawrencedesign.com incub.ro culturalsolutions.co.uk iamyuna.com jtcdesign.com. Music Art & Awesome Design. Rubik Post - LisztesLáda. Mivel eme csoda kicsiny országunk egy nemes tagjának találmánya ezért egy egész giga posztot szentelnénk neki.

Rubik Post - LisztesLáda

Leginkább annak, hogy miféle variációk keltek szárnyra feltalálása óta. S mivel mi ilyen kis Crazy Art Blog vagyunk [by s.eprus] ezért nem inkább azzal foglalkoznánk, hogy most már van virtuális 1000*1000 oldalú rubik hanem, hogy van egy rakás jól kinéző typo rubik, meg rubik vakoknak, meg rubik ami szimplán szép. 1. Font Generator Ez a rubik kocka kicsiny nyomdatappancsokkal van ellátva, így ha értünk kirakásához [ez esetben a különböző betűk kirakásához] máris nyert ügyünk van, hiszen csak végig görgetjük és máris újra öt évesek vagyunk akik nyomdáznak. permalink Movable Type Cube Ez is nyomdaként funkcionáló rubik, ám itt kínai typfacek díszelegnek azon a bizonyos 3*3*6 on. Daft Punk Cube A kocka a Daft Punk - Tecnological című számát hivatott értelmezni/elemezni/megjeleníteni. Scott Kellum's TypeCube Hasonló a többi type_cube-hoz, de mégis más. Emily Burtner's Typo_Bloc.

Heather Gatley - LisztesLáda. Heather Gatley egy berlini illusztrátor, aki lenyűgözően bánik a vonalakkal, színekkel, igazából valószínűleg bármivel, amit elé raknak.

Heather Gatley - LisztesLáda

Illusztrációi elképesztően flottak és lazán odatettek, ami amúgy ugyanolyan elképesztő hatást tud kelteni, mint amikor egy kép a legapróbb részletekig ki van dolgozva. Személyes kedvencek a majom és a kutya. Vááá! // Köszi Nóri! // The Best Designs / Best Web Design Awards & CSS Gallery. KARB - Digital Fireworks. VENTOSA kreatív stúdió.