Graff inspi

Facebook Twitter

The Photoshop Etiquette Manifesto for Web Designers. Mathias Sterner — Photography. Coffee made me do it. Mark MacKay - Portfolio. Peter and Paul. Amanita Design. zLabor. WebPillangó toplista. Írta: Tupacko | 2009. június 20. | kategóriák: Ebben a toplistában azokat a bejegyzéseket és aloldalakat gyűjtöm össze, amiket a fontosnak, hasznosnak vagy érdekesnek találok.

WebPillangó toplista

Továbbá azok a bejegyzések is bekerülnek az alábbi listába, amelyek egy nagyobb előrelépést jelentettek a WebPillangó életében. A bejegyzések időrendi beosztásban vannak sorolva: a legrégibb a tetején, a legújabb az alján. Tervezz webre! Trendek és inspiráció. A weboldaltervezés nem csak egy grafikából és pár sor kódból áll.

Tervezz webre! Trendek és inspiráció

Ma már nem lehet egy minimum felbontásra optimalizálni, hiszen teljesen különböző méreteken fogyasztják azt, amit tervezünk. 2011 van, „the future is now”. A jó tartalomért jönnek vissza a látogatók, ez az elsődleges és legfontosabb dolog. A második, hogy ez könnyen kezelhető legyen, logikusan „magától érthetően” tudják használni. Music Art & Awesome Design. Rubik Post - LisztesLáda. Mivel eme csoda kicsiny országunk egy nemes tagjának találmánya ezért egy egész giga posztot szentelnénk neki.

Rubik Post - LisztesLáda

Leginkább annak, hogy miféle variációk keltek szárnyra feltalálása óta. S mivel mi ilyen kis Crazy Art Blog vagyunk [by s.eprus] ezért nem inkább azzal foglalkoznánk, hogy most már van virtuális 1000*1000 oldalú rubik hanem, hogy van egy rakás jól kinéző typo rubik, meg rubik vakoknak, meg rubik ami szimplán szép. Heather Gatley - LisztesLáda. The Best Designs / Best Web Design Awards & CSS Gallery.

KARB - Digital Fireworks. VENTOSA kreatív stúdió.