background preloader

Monilukutaito

Facebook Twitter

Museopedagogiikka oppimista ja opetusta museoissa. JSN. Suomen perustuslaki 731/1999 - Ajantasainen lainsäädäntö. Eduskunnan päätöksen mukaisesti, joka on tehty valtiopäiväjärjestyksen 67 §:ssä määrätyllä tavalla, säädetään: 1 luku Valtiojärjestyksen perusteet Valtiosääntö.

Suomen perustuslaki 731/1999 - Ajantasainen lainsäädäntö

Antipiracy - Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry. Kuluttajataitojen opetus vuosiluokittain - Kilpailu- ja kuluttajavirasto. Siirry sisältöalueeseen, Skip to main content, Hoppa till huvudinnehåll Kuluttajataitojen opetus vuosiluokittain Kestävä kulutus Sisältyy laaja-alaisen osaamisen "osallistuminen, vaikuttaminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen" -kokonaisuuteen (OPS2016) Media- ja teknologialukutaito Sisältyy laaja-alaisen osaamisen "monilukutaito-" sekä "tieto- ja viestintäteknologinen osaaminen" -kokonaisuuksiin (OPS2016)

Kuluttajataitojen opetus vuosiluokittain - Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Tekijänoikeuden ABC. Kopiraittilan koulu. SubjectAid.fi. Tervetuloa SubjectAid.fin aineistopankkiin!

SubjectAid.fi

1. Valitse aineistot Valitse haluamasi aineistot ja määrät. Lisää tilauskoriin. Kuvasarja Seksuaalinen ja sukupuoleen perustuva haeirintae. IHAN LAePAeLLAe VAAN HAeIRINTAeKORTIT. Lapin Letka - Etusivu. Opas 21 verkko. Etusivu & info. KUPLA-AKATEMIA. Kansikuvakone. Sanomalehti opetuksessa - Sanomalehtien Liitto. Sanomalehtien Liiton ja sen jäsenlehtien Sanomalehti opetuksessa -toiminta kehittää koulujen mediakasvatusta, auttaa opettajia hyödyntämään sanomalehteä opetuksessaan ja kannustaa lapsia ja nuoria lukemaan sanomalehtiä.

Sanomalehti opetuksessa - Sanomalehtien Liitto

Toiminnan pyrkimyksenä on tukea lasten ja nuorten medialukutaitoja, heidän kriittisyyttä ja aktiivisuutta lukijoina sekä kannustaa aktiiviseen osallistumiseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Mediakasvatusmateriaalit sanomalehtiopetuksessa.fi-sivustolla Sanomalehtien Liitto tuottaa mediakasvatuksellisia oppimateriaaleja opettajille, kouluttajille ja nuorisotyöhön. Materiaaleja on tarjolla esikoulusta toiselle asteelle saakka. Oppimateriaalit on koottu sanomalehtiopetuksessa.​fi-si­vus­tol­le. Etusivu - Sanomalehtien Liitto. Maailma 2030 – Millaisen maailman sinä haluat? – Maailma 2030 on ulkoasiainministeriön tuottama oppituntimateriaali ja kiertonäyttely yläkouluihin sekä lukioon. Se on toteutettu avuksi opettajille, kertomaan Suomen kehitysyhteistyön 50-vuotisesta historia.

Lukufiilis. Risingshadow - Scifi- ja fantasiakirjat. Kirjasampo.fi - kirjallisuuden verkkopalvelu. Kaikki kuvaa. 48099 maailmankansalainen ja media. Materiaalit. Näytä kaikki Harjoitukset Kestävä kehitys Kesätyö Koulutus & ammatit.

Materiaalit

Mediavaikuttamisen opas. OKM11. Collections. Arkistot, kirjastot, museot. Seitsemanveljesta.net. Mediakasvatus. IDENTITEETISTÄ INFORMAATIOLUKUTAITOON: tavoitteena itsenäinen ja yhteisöllinen oppija. IDENTITEETISTÄ INFORMAATIOLUKUTAITOON: tavoitteena itsenäinen ja yhteisöllinen oppija TamPub JavaScript is disabled for your browser.

IDENTITEETISTÄ INFORMAATIOLUKUTAITOON: tavoitteena itsenäinen ja yhteisöllinen oppija

Some features of this site may not work without it. Lets_invent_more_web. Aistien_ruokamaailmaan_Ohjeet_oppilaille. Aistien_ruokamaailmaan_opas_kerhonohaajalle_web. Muotoiloa. Matkapalvelumuotoiluun. Mediataitojen_oppimispolku_netti. 237016a1-f998-4959-af44-af9862e007d4?name=Fail_puksand_helin teismeliste lugemisoskuste mõjutegurid. Eesti Teadusinfosüsteem. Puksand_tartu_9.12.16. ScriptumOuti. Anderson and Krathwohl - Bloom's Taxonomy Revised - The Second Principle.

Multiliteracies   Seksiamediassa. Monilukutaito kaikki kaikessa 2015. Tietoa lukemisesta - Lukukeskus. t030. Coding in schools FINAL 2. Ptvk2016. Flyer mediakasvatusseura web. Julkaisut. Ismo Kiesiläisen mediakasvatussivusto. Media on osa arkipäivää.

Ismo Kiesiläisen mediakasvatussivusto

Välillä se ilahduttaa ja rikastuttaa, välillä se turhauttaa ja tuhoaa. Media on tullut myös kouluun ja nuorisotaloihin: ikkunanraoista, internet-piuhoja pitkin ja lasten taskuissa. Media ei aina ole sellainen kuin toivoisimme, mutta se on sellainen, millaiseksi sen teemme. Media ja siihen kietoutunut maailma pitää ottaa haltuun. Ismo Kiesiläisen mediakasvatussivusto: Kamerakynän pedagogiikka. Opettajan opas Kuvaaminen on pohjimmiltaan hyvin yksinkertaista: otetaan kamera ja näytetään sillä asioita.

Ismo Kiesiläisen mediakasvatussivusto: Kamerakynän pedagogiikka

Koulussa kamerakynällä voi tehdä mitä vain: tutkia, tarkkailla, tallentaa, toistaa, sanoa, kirjoittaa ja koostaa. Median seksisisallot ja mediakasvatus. Tehtävät ja harjoitukset - Mediataitokoulu. Mediataitokoulu November 17, 2016 451 0 1 0 0 Tehtävä Tavoite Osallisuus, vaikuttaminen ja elämänhallintaTiedonhaku, tulkinta ja kriittisyys Avainsanat Asenteet ja arvotAvailable in EnglishGlobaalikasvatusMediakriittinen ajatteluMedialukutaidotMonilukutaitoOsallistuminenVaikuttaminenVuorovaikutustaidot.

Tehtävät ja harjoitukset - Mediataitokoulu

Media Literacy Research Index - Mediataitokoulu. Children and media. Etusivu - Mediataitokoulu. Monimuotoinen mediakasvatus.