background preloader

Oppilaitosten nettisivuja

Facebook Twitter

Etusivu - Helsingin Maalariammattikoulu. Ajankohtaista - SKY-Opisto. Amisto - Amisto. Opiskelijoidemme ykkösvalinta on Ravintolakoulu Perho! Helmi Liiketalousopisto - Ammatillinen koulutus Helsinki. Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä. Etusivu - Hyria koulutus. Keuda, ammatillista koulutusta Keski-Uudellamaalla. Axxell - koulutusta sinulle! - Axxell. Helsingin Diakoniaopisto - AEL - Elinkeinoelämän koulutuspalvelut.

Koulutusta aikuisille ja yrityksille. Aikuiskoulutus - Edupoli. Etusivu - Vantaan ammattiopisto Varia. Omnia. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto. Haussa oleva työvoimakoulutus - Haku hakutekijöillä. Stadin ammattiopisto. Kullervonkadun toimipaikan ovet ovat käyneet viime päivinä tiuhaan, kun peruskoululaisten ja lukiolaisten ryhmät ovat saapuneet tutustumaan painoviestinnän ja prosessiteollisuuden perustutkintoihin.

Stadin ammattiopisto

Tiistaina alkanut Kullervon kutsu -tapahtuma jatkuu vielä torstaihin 29. syyskuuta saakka. Lue lisää » Stadin osaamiskeskus, joka tarjoaa kuntoutuksen, koulutuksen ja työllistymisen palveluita aikuisille maahanmuuttajille, vietti avajaisiaan torstaina 22. syyskuuta. Osaamiskeskuksen käytäntöjä ja palveluita alettiin kehittää kesäkuussa ja ensimmäiset ammattipajat ja kieliryhmät aloittivat toimintansa elokuun loppupuolella.