background preloader

Harrietrabinowitz

Facebook Twitter

Harriet Rabinowitz

I am a freelance tech writer. I specialise in a range of issues with an emphasis on UX, wearables, IoT, robotics, health tech, open source, blockchain, AI and mobile apps.

Rengasongelmat, jotka voivat lisätä kulumista ja polttoaineen kulutusta. Ajamisen yleisimmät ongelmat voivat liittyä renkaisiin.

Rengasongelmat, jotka voivat lisätä kulumista ja polttoaineen kulutusta

Yksi ongelma on yleensä se, että renkaat kuluvat liian nopeasti. Useimmiten se johtuu siitä, että renkaissa on liian vähän ilmaa. Toinen voi olla, että auton polttoaineenkulutus on liian korkea. Polttoaineenkulutusta ei yleensä määritä auton moottorin koko, renkailla on merkittävä vaikutus polttoaineenkulutukseen. Yleensä johtuu liian alhaisesta rengaspaineesta tai huonosta rengaslaadusta. Silloin renkaiden liian nopea kuluminen on asia, jota et yleensä huomaa, ainakaan ei suoraan. Renkaan kestävyys riippuu siitä, kuinka hyvin huollat niitä ja kuinka huolellisesti ajat. Jos autosi ei kulje tasaisesti, tarkista joitain asioita. On tärkeää, että autosi liikkuu sujuvasti eikä mikään osa aiheuta tärinää tai epätasaista ajamista.

Jos autosi ei kulje tasaisesti, tarkista joitain asioita

Ajon aikana on tärkeää on auton hyvä hallinta ja se että renkaat takaavat hyvän pidon ja vakauden. Jos auto ei käy tasaisesti, se voi johtua pyörien väärästä kohdistuksesta, joka voidaan korjata korjaamolla. Tämä näkyy parhaiten, kun ohjauspyörä kiristyy tai tärisee suuremmilla nopeuksilla. Varmista, että autosi katsastus tehdään ajoissa. Auto on aina katsastettava.

Varmista, että autosi katsastus tehdään ajoissa

Kun auto on uusi, sinun ei tarvitse katsastaa ajoneuvoa kuin vasta kolmen tai neljän vuoden kuluttua ja sen jälkeen auto on katsastettava joka toinen vuosi. moottoriajoneuvojen katsastus. Jos ajat autolla, jota ei ole katsastettu, ajoneuvoon saattaa kohdistua ajokielto. Sitten sinun ei tarvitse edes ajaa ajoneuvoa korjaamoon. Principaux problèmes liés à l'achat de pneus hiver bon marché. Devriez-vous avoir des pneus hiver à l’avant ou à l’arrière ? Avantage de l'utilisation de pneus tous temps. Pidä huolta autosi ilmastoinnista turvallisuuden ja ajamisen mukavuuden... — Rick's Blog. Miksi iskunvaimentimet on tärkeää tarkistuttaa – Ziemergruppe's Blog. Autosi iskunvaimentimet voivat vaikuttaa auton turvallisuuteen ja lisätä kustannuksia, jos ne eivät ole hyvässä kunnossa.

Miksi iskunvaimentimet on tärkeää tarkistuttaa – Ziemergruppe's Blog

Siksi on tärkeää tarkistaa iskunvaimentimet säännöllisesti ja varmistaa, että ne vaihdetaan, jos ne ovat huonoja. Kun autossasi on 4, on aina vaara, että yksi niistä on kulunut ja se on vaihdettava. Jos näet öljy tahroja renkaissasi autosi pysäköinnin jälkeen, se saattaa johtua siitä, että yksi iskunvaimentimistasi vuotaa. Kun viet auton huoltoon, iskunvaimentimet tarkistetaan. Rengas- ja autokorjaamo, joka tarjoaa hyvää palvelua. Etsimme kaikki paikkoja, jotka tarjoavat hyvän palvelun, olipa kyse sitten ravintolasta, hammaslääkäristä tai autokorjaamosta.

Rengas- ja autokorjaamo, joka tarjoaa hyvää palvelua

Jos sinulla on paikka, joka pitää sinusta hyvää huolta ja pystyy tarjoamaan haluamasi palvelun. Autokorjaamolle on etuna, jos ne korjaavat ongelmat sekä autossa että renkaissa. Varmistamalla, että korjaamosi pystyy käsittelemään molempia, sinulla ei tarvitse olla kahta erilaista korjaamoa, jotka hoitavat ongelmia. Mitä useammin vierailet heillä, sitä helpompaa on rakentaa asiakassuhde, joka antaa sinulle parempaa palvelua kuin vain kerran käyvät asiakkaat. Tarkista autosi kriittiset osat parantaaksesi ajoturvallisuutta — Grace's Blog. Joskus on tärkeää ajaa korjaamolle ja varmistaa, että auton jarrut, iskunvaimentimet ja renkaat ovat kunnossa.

Tarkista autosi kriittiset osat parantaaksesi ajoturvallisuutta — Grace's Blog

Ne kaikki lisäävät autosi turvallisuutta, joten voit ajaa autoa turvallisesti ja jarruttaa mahdollisimman nopeasti. Voit yleensä tarkastaa renkaat itse ja mitata urasyvyyden varmistaaksesi, että niiden syvyys on yli 4 mm. Sinun tulisi myös varmistaa, että rengaspaineet ovat oikeat, koska matala ilmanpaine lisää polttoaineen kulutusta ja kuluttaa renkaat nopeammin. Jäiset talviolosuhteet saattavat edellyttää nastarenkaita. Close-up of car wheels rubber tires in deep winter snow.

Jäiset talviolosuhteet saattavat edellyttää nastarenkaita

Transportation and safety concept. Pohjoismaiden talvelle on ominaista useita kuukausia kestävä talvisää ja pimeys. Talvisää sisältää matalat lämpötilat ja yleensä lumen ja jään yhdistelmän. Joinakin päivinä voi esiintyä sulaa, mikä voi aiheuttaa ongelmia liikenteessä. Vérifiez que vos pneus hiver ont une profondeur de bande de ro... Une sécurité accrue grâce à des pneus hiver de qualité supérieure — Manuel's Blog. Les pneus ont un impact direct sur la sécurité de votre véhicule, il est donc très important que le choix soit fait avec soin.

Une sécurité accrue grâce à des pneus hiver de qualité supérieure — Manuel's Blog

Les pneus non cloutés sont une excellente option... Choisissez les pneus cloutés les plus performants pour votre voiture. Pourquoi choisir des pneus cloutés de qualité supérieure ? — Rick's Blog. Le choix des pneus hiver est très important pour que vous puissiez rouler en toute sécurité dans les conditions climatiques difficiles qui sont courantes pendant la saison hivernale.

Pourquoi choisir des pneus cloutés de qualité supérieure ? — Rick's Blog

Pneus Hiver. Pourquoi choisir des pneus hiver ? – Haes Blog. Pneus Hiver SUV - demetras-blog.simplesite.com. Kontrollera din bils däck, bromsar och stötdämpare för ökad säkerhet — Lisa's Blog. Ibland så är det viktigt att åka förbi din verkstad och se till att de kontrollerar din bils bromsar och stötdämpare.

Kontrollera din bils däck, bromsar och stötdämpare för ökad säkerhet — Lisa's Blog

Du behöver båda för att försäkra dig om att bilen kan köras säkert och att du kan bromsa på så kort sträcka som möjligt. Du bör också se till att kontrollera din bils däck, men du kan oftast själv inspektera däcken och mäta mönsterdjupet för att försäkra dig om att det är över 4mm. Du bör också se till att lufttrycket i däcken är korrekt då lågt lufttryck ökar bränsleförbrukningen och sliter ut däcken fortare. Ett bra sätt att kontrollera skicket på dina bromsar, däck och stötdämpare är att låta en verkstad göra ett konditionstest.

Mitkä talvirenkaat tulisi valita, jos joudut ostamaan uusia renkaita. Renkaiden valinta ei ole oikeastaan ​​helppo tehtävä. Valittavana on niin paljon erilaisia ​​renkaita ja että sinulla on nastat tai ilman. Valinta riippuu paljon siitä, mikä auto sinulla on ja ajatko pääasiassa lumella tai jäällä. On monia edullisia rengasvaihtoehtoja, joilla on huonommat ominaisuudet kuin sellaiset, jotka asettavat itsensä jatkuvasti parhaimmaksi testiin. Siksi on tärkeää tutustua erilaisiin rengastesteihin, joita autolehdet tekevät talvirenkaiden suhteen. Niin kauan kuin ne on valmistettu itsenäisesti eikä niitä valmista rengasvalmistajat, voit arvioida objektiivisesti niiden suorituskyvyn eri valmistajien ja niiden mallien välillä. Parempi pito jäällä: betriebsrat10 — LiveJournal.

Jos sinulla on kitkarenkaat tai niin kutsutut matalan talvirenkaat ja sinusta tuntuu, että sinulla on hyvä pito jäässä sisäisesti, se voi johtua siitä, että kitkarenkaasi eivät ole tarpeeksi hyviä. Saatat tarvita myös nastarenkaita, jotka ovat parempia jäällä, koska niiden nastat voivat kaivaa jäätä. Voi myös olla, että iskunvaimentimet eivät ole hyviä. Useimmiten ihmiset ajattelevat vain renkaita ja useimmiten se riippuu niistä, mutta iskunvaimentimet työntävät renkaat tienpintaa vasten, niin saat paremman pitoa. Jos iskunvaimentimet ovat hyviä, on aika tarkistaa renkaat. Onko heillä tarpeeksi kuvion syvyyttä? Uudemmat kitkarenkaat ovat periaatteessa yhtä hyviä kuin kaksikerroksiset renkaat jäällä.

Voit myös valita kaksoisrenkaan suoraan. Kopioiduilla renkailla on pitkä kokemus kehittää jatkuvasti parantamaan pitoa jäällä ja lumella, jotta voimme ajaa turvallisemmin talvikaudella. Niiden kulutuspintakuvio mukautuu lumiin ja jäähän eikä kuivana tai märkänä asfalttina. Harriet Rabinowitz. Beroende på vad du har för bil så kan däckvalet variera. Nokian Hakka Black 2 eller Nokian Hakka Blue är båda hög kvalitetsdäck för sommaren som kan hantera höga hastigheter. Kaikissa työpajoissa ei suoriteta katsastustarkastus: betriebsrat10 — LiveJournal. Kuntotesteistä on tullut erittäin suosittuja, koska ne ovat erittäin helppo tapa saada auto nopeasti testattavaksi, jotta asiantuntijat arvioivat sen kunnon. Niitä suorittavat autokorjaamot, joissa voit tarkistaa autosi ja tarkistaa jarrut, iskunvaimentimet ja renkaat varmistaakseen, että auto on turvallisessa kunnossa ajamiseen.

He tarkistavat myös kaikki nesteet ja lamput, jotta kaikki auton turvallisuustiedot toimivat kunnolla. Katsastustarkastus jälkeen tiedät, mitä autossa on korjattava, jotta voit päättää, haluatko tehdä sen heti tai varata aika antaa heidän korjata se myöhemmin. Renkaan valinta on ratkaisevan tärkeää auton turvallisuudelle. Werkzeug - vinterdekk på bilen. Siden det allerede er vinterstid, er det viktig at du vet om dekkene dine er i god stand. Hvis du har fått dekket til å skifte selv, har ingen ekspert sett på dekkene før du installerte dem. Nokian Hakka Green 2 för din familjebil: planet_seo — LiveJournal. De nyare Nokian Hakka Green 2 däcken är ett bra alternativ för mindre och medelstora ekonomiska familjebilar. De har 15 % högre slitstyrka än tidigare modeller kombinerat med lågt rullmotstånd som bidrar till det låga slitaget och också ger en låg bränsleförbrukning.

Fördelen med att köpa kvalitetsdäck jämfört med billiga däck av lägre kvalitet, som oftast ger högre bränsleförbrukning och slits ut snabbare, vilket ger en högre kostnad på sikt. Med Nokian Hakka Green 2 sommardäck så kan du hålla dig säker på vägen under sommaren. De bidrar till att förhindra vattenplaning, så länge de är i gott skick och har ett mönsterdjup som är över 4mm, så har du utmärkt våtgrepp som gör att du kan köra säkert både på torrt och vått underlag under sommaren. De har också Nokias Silent Sidewall Technology som tar bort vibrationer och ljud som kan förmedlas från slitbanan. Gummiblandningen är grön silica som innehåller kimrök med tall och rapsolja. Converse Online Shop - Courte Liste de Tâches pour l’Entretien d’Eté de votre Voiture.

Préparez-Vous Pour l’Eté : Liste de Tâches d’Entretien pour l’Eté. Wskazówki Dotyczące Bezpieczeństwa Opon – Erik 's Blog. Werkzeug - Przechowywanie-Opon-Zimowych. Talverenkaiden edut.