background preloader

Apple IOS

Facebook Twitter

iSystem - Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone με 59€ Αντικατάσταση μπαταρίας iPhoneiSystem2019-05-02T14:10:50+03:00 Για όσους ανησυχούν ότι επηρεάζονται οι επιδόσεις της συσκευής τους λόγω φθοράς της μπαταρίας, η τιμή για την αντικατάστασή της από 1/1/2019 διαμορφώνεται ως εξής: iPhone 5s, SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus 59€* iPhone X, XS, XS Max, XR 89€* Τι πρέπει να κάνω; Φέρνεις την συσκευή σου στο εξουσιοδοτημένο service μας (Λεωφ.

iSystem - Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone με 59€

Μεσογείων 269, 15231, Χαλάνδρι, Στάση Μετρό Χολαργός). Πόσος χρόνος θα χρειαστεί; Κάλεσε στο 215 215 2100 προκειμένου να κλείσεις ραντεβού και να μην στερηθείς τη συσκευή σου πάνω από 1 ώρα. Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις; Όχι, απολύτως καμία. Η τιμή των 59€ ή 89€ αντίστοιχα, περιλαμβάνει το κόστος της μπαταρίας, της τοποθέτησης και τον ΦΠΑ και ισχύει με επιστροφή της ελαττωματικής μπαταρίας στην Apple.

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του iPhone, του iPad ή του iPod touch - Apple Υποστήριξη. Πώς θα δείτε αν κάποιος σας παρακολουθεί από το κινητό σας – Πως μπορούμε να προστατευτούμε. Η ασφάλεια πρέπει να είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

Πώς θα δείτε αν κάποιος σας παρακολουθεί από το κινητό σας – Πως μπορούμε να προστατευτούμε

Με τη βοήθεια μερικών απλών μικρών κωδικών, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα για τις ρυθμίσεις του κινητού σας και να δείτε αν τα μηνύματα και οι πληροφορίες σας είναι προστατευμένες ή αν σας έχουν παρακολουθήσει ποτέ. Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε μερικούς από τους πιο χρήσιμους και σημαντικούς κωδικούς στα κινητά σας, όπως και πληροφορίες γι’ αυτούς που φοβούνται πως έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης. Με τον κωδικό αυτόν, μπορείτε να ανακαλύψετε αν οι κλήσεις, τα μηνύματα και άλλα δεδομένα σας έχουν εκτραπεί. Η κατάσταση των διαφόρων τύπων των εκτροπών, που λαμβάνουν χώρα μαζί με τον αριθμό που μεταδίδεται μια πληροφορία, θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού σας.

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε αν σας κλέψουν το κινητό. Χάσατε ή σας έκλεψαν το κινητό; Τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να μπορείτε να το εντοπίσετε.

Τα βήματα που πρέπει να κάνετε αν σας κλέψουν το κινητό

Ο εντοπισμός κινητού ή tablet είναι πολύ πιθανός με αρκετές διαφορετικές μεθόδους. Κάποιες ενέργειες είναι εφικτές ακόμη και αν αλλάξουν τη SIM ή η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ. Δείτε πώς μπορούμε να εντοπίσουμε ένα κινητό Android ή iPhone, μέσω των υπηρεσιών της Google και της Apple, αλλά και διαμέσου μιας δωρεάν εφαρμογής. Δεν ξεκινάς για διακοπές με το αυτοκίνητο χωρίς αυτά τα 7 apps. Αυτήν την εβδομάδα περιμένεις όλο τον χρόνο.

Δεν ξεκινάς για διακοπές με το αυτοκίνητο χωρίς αυτά τα 7 apps

Το μόνο που μπορεί να πάει στραβά είναι να είναι σκληρό το μαξιλάρι στο ξενοδοχείο. Και αυτό που θα σε απασχολεί κάθε πρωί είναι αν θα προλάβεις τη σκιά στην παραλία για να μη ζεσταθεί ο καφές σου. Τέτοιες έννοιες πρέπει να έχεις στο ταξίδι σου. Wifi_calling. 1.

wifi_calling

Τι είναι το COSMOTE WiFi Calling και τι μου προσφέρει; Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών VoWiFi (Voice over WiFi) και VoLTE (Voice over LTE). Συγκεκριμένα, με το VoWiFi οι συνδρομητές κινητής COSMOTE μπορούν να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις και SMS ακόμα και όταν το σήμα τους είναι πολύ περιορισμένο, αρκεί να βρίσκονται στην εμβέλεια οποιουδήποτε δικτύου WiFi, στο οποίο έχουν πρόσβαση. Επίσης, μέσω της τεχνολογίας VoLTE (Voice over LTE), οι κλήσεις κινητής τηλεφωνίας πραγματοποιούνται ταχύτερα, έχουν αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, ενώ δίνεται η δυνατότητα ταυτόχρονης χρήση δεδομένων κινητής με ταχύτητες 4G/4G+ κατά τη διάρκεια της κλήσης. 2. Τα Airpods της Apple ιδανικό εργαλείο για.... παρακολούθηση.

15-pragmata-poy-kanei-to-kinito-soy-kai-den-eiches-idea-oti-mporei-na-ta-kanei.6647603.amp. #06#.

15-pragmata-poy-kanei-to-kinito-soy-kai-den-eiches-idea-oti-mporei-na-ta-kanei.6647603.amp

Ο συνδυασμός που μας δίνει το IMEI. Ή αλλιώς τον μοναδικό κωδικό του κινητού μας, αυτόν που χρησιμοποιεί και η αστυνομία για να ταυτοποιήσει τις συσκευές. Με τον συνδυασμό #30# μπορούμε να κάνουμε "κρυφή" την ID του κινητού μας. Η λειτουργία αυτή είναι συμβατή μόνο σε IOS. Με τον συνδυασμό *3*34636#*#* ξεκλειδώνουμε κρυφές λειτουργίες του μενού του κινητού μας, ανάλογα με τη συσκευή που διαθέτουμε. Σε IOS, με τον συνδυασμό *33*# κάνουμε το κινητό μας να μην μπορεί να πραγματοποιήσει εξερχόμενες κλήσεις. Στα Android χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό *#*#7780#*#* κάνουμε το κινητό μας να επανέλθει αυτόματα στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Ο συνδυασμός *2767*3855# θα διαγράψει αμέσως όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις σας (σε συσκευές Android). Στα IOS τώρα, ο συνδυασμός *3370# μεγιστοποιεί την απόδοση της συσκευής, αλλά "τρώει" περισσότερη μπαταρία. Πώς θα δείτε αν κάποιος σας παρακολουθεί από το κινητό σας. Δημοσίευση: 10 Αυγούστου 2018, 11:34 πμ Η ασφάλεια πρέπει να είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

Πώς θα δείτε αν κάποιος σας παρακολουθεί από το κινητό σας

Με τη βοήθεια μερικών απλών μικρών κωδικών, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα για τις ρυθμίσεις του κινητού σας και να δείτε αν τα μηνύματα και οι πληροφορίες σας είναι προστατευμένες ή αν σας έχουν παρακολουθήσει ποτέ. Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε μερικούς από τους πιο χρήσιμους και σημαντικούς κωδικούς στα κινητά σας, όπως και πληροφορίες γι’ αυτούς που φοβούνται πως έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης. Με τον κωδικό αυτόν, μπορείτε να ανακαλύψετε αν οι κλήσεις, τα μηνύματα και άλλα δεδομένα σας έχουν εκτραπεί.

Η κατάσταση των διαφόρων τύπων των εκτροπών, που λαμβάνουν χώρα μαζί με τον αριθμό που μεταδίδεται μια πληροφορία, θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού σας. Οι ηλικιωμένοι συχνά πέφτουν θύματα της πρακτικής αυτής όταν δανείζουν το κινητό τους σε αγνώστους, για να κάνουν κάποια κλήση. Οδηγός: πώς να ελέγξετε αν το iPhone είναι καινούργιο, refurbished, από αντικατάσταση ή “χαραγμένο” Όταν αγοράζουμε ένα μεταχειρισμένο iPhone είναι ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε.

Οδηγός: πώς να ελέγξετε αν το iPhone είναι καινούργιο, refurbished, από αντικατάσταση ή “χαραγμένο”

Στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να ελέγξουμε αν το iPhone είναι καινούργιο, από αντικατάσταση ή αν έχει χαραγμένα κάποια στοιχεία - σχέδια από τον πρώτο κάτοχό του. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για κάποια σημεία που θα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζουμε πριν προχωρήσουμε στην αγορά κάποιας συσκευής. Υπάρχει όμως τρόπος να δούμε αυτές τις πληροφορίες; Μέσα στα χαρακτηριστικά του iOS υπάρχει ένα “κόλπο” με το οποίο μπορούμε να μάθουμε για την κατάσταση του iPhone που πρόκειται να αγοράσουμε.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τη διαδικασία. Ανοίγουμε τις “Ρυθμίσεις” στην iOS συσκευή μας. Επικοινωνήστε με την Apple για υποστήριξη και σέρβις - Apple Υποστήριξη. Αλλάξτε το email στο Apple ID σας. Το Apple ID σας χρησιμοποιείται για την είσοδό σας στις συσκευές σας σε περίπτωση ανάγκης, την υπηρεσία του iCloud, τα εφεδρικά αντίγραφα iCloud, τις αγορές σας στα App Store - iTunes Store και πολλά άλλα ακόμη.

Αλλάξτε το email στο Apple ID σας

Ελληνικές Εφαρμογές - Greekapps. How to use Apple Pencil: The Ultimate Guide. Getting started with your Apple Pencil is incredibly easy.

How to use Apple Pencil: The Ultimate Guide

Here's what you need to know! The 10.5-inch and 12.9-inch iPad Pro (as well as their older sibling, the 9.7-inch) are all competent tablets in their own right, but it's the Apple Pencil that elevates those devices to true "pro" status. The Pencil gives you the power to draw and sketch with full pressure sensitivity on your iPad, along with tilt control, side shading, and proper palm rejection. It's also an incredibly smart tool for hand-lettering and writing, letting you take notes at extremely small sizes without line aberrations or lag.

To take full advantage of the Apple Pencil, however, you need to know how to use it. How to Find Out Who’s Tracking You Through Your Smartphone. Safety should always be our top priority. With the help of just a few short codes, you can find out more about the settings of your phone and work out whether or not your messages and information are protected and whether you're being tracked.

Bright Side has gathered together some of the most useful and important codes for smartphones all in one article, together with some instructions for those who're worried about being tracked. With this code, you can find out whether your calls, messages, and other data are being diverted. The status of the different types of diversions that are taking place along with the number the information is being transferred to will be displayed on your phone's screen.

Εναλλακτικό Apple App Store με όλα τα iOS Apps Δωρεάν. iOS 10.3 και COSMOTE Wi-Fi Calling - ired.gr. Αν και έχει περάσει καιρός από την επίσημη κυκλοφορία του iOS 10.3, δεχόμαστε συνεχείς ερωτήσεις από τους αναγνώστες μας σχετικά με την υπηρεσία Wi-Fi Calling, η οποία πλέον υποστηρίζεται από το iOS. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, η υπηρεσία είναι συμβατή μόνο με το δίκτυο της Cosmote. Τι είναι το WiFi Calling Μέσω της υπηρεσίας WiFi Calling μπορούμε να πραγματοποιούμε ηχητικές κλήσεις, ακόμα και σε σημεία όπου το σήμα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας είναι ασθενές ή μηδενικό.Επιπροσθέτως, μπορούμε να στείλουμε αλλά και να λάβουμε μηνύματα κειμένου SMS μέσω Wi-Fi.Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και η πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi.Στις περισσότερες περιπτώσεις η ποιότητα του ήχου είναι αισθητά βελτιωμένη.Η όλη διαδικασία γίνεται αυτόματα. Εάν η στάθμη του σήματος είναι χαμηλή, η συσκευή μεταφέρει τη συνομιλία από το δίκτυο 4G, στο Wi-Fi δίκτυο.Το WiFi Calling ενσωματώνει τις τεχνολογίες Voice over WiFi και Voice over LTE.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο. 30 λειτουργίες του iPhone που η Apple δεν μας είπε ποτέ - Τι λες τώρα; Τα κινητά που σχεδίασε η Apple κατέχουν εδώ και καιρό μια ισχυρή θέση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Έχουν γίνει τόσο δημοφιλή που σχεδόν κάθε άνθρωπος στις μεγάλες πόλεις έχει από ένα iPhone. Ωστόσο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες συσκευών της Apple δεν αντιλαμβάνονται πόσο ισχυρά είναι τα κινητά τους στην πραγματικότητα. Δείτε παρακάτω 20 άγνωστες λειτουργίες που θα κάνουν την εμπειρία του iPhone καλύτερη από πότε. Ρύθμιση του χρονοδιακόπτη (timer) © cdn.cultofmac.com Τώρα, μπορείτε να κοιμηθείτε ακούγοντας το αγαπημένο σας τραγούδι χωρίς να ανησυχείτε, ότι θα παίζει όλο το βράδυ.

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί με την ένδειξη Όταν τελειώνει ο χρονομετρητής και αντί να επιλέξετε τους ήχους κλήσης που μπορείτε να αναπαράγετε, μεταβείτε στο κάτω μέρος για να επιλέξετε την επιλογή Διακοπή αναπαραγωγής. Πώς να συνδέσετε ένα iPhone στην TV - ired.gr. Πώς να συνδέσετε μια iOS συσκευή στην τηλεόραση χωρίς Apple TV. Μπορούμε να συνδέσουμε ένα iPhone, iPad, ή iPod Touch σε μια τηλεόραση ή ακόμη και σε προβολέα με τη βοήθεια ενός καλωδίου-μετατροπέα και ενός καλωδίου HDMI. Από τη στιγμή που η τηλεόραση ή ο προβολέας έχει είσοδο HDMI μπορείτε να προβάλετε την οθόνη του iPhone/iPad /iPod απευθείας στην οθόνη αυτή. Κάτι τέτοιο είναι πολύ καλό για παρουσιάσεις, ταινίες, βίντεο και πολλά άλλα. Το βίντεο εξόδου από την iOS συσκευή μπορεί να είναι σε ανάλυση 1080p HDTV και βεβαίως εξάγεται και ο ήχος, ο οποίος ακούγεται από τα ηχεία της τηλεόρασης ή του προβολέα ή όποια άλλα έχετε συνδέσει πάνω τους.

Αν δε θέλετε τη μέθοδο του καλωδίου, υπάρχει και η μέθοδος μέσω AirPlay, αλλά αυτή απαιτεί επιπλέον συσκευές όπως μια Apple TV, ενώ με τη μέθοδο που θα πούμε, δε χρειάζεστε τίποτε άλλο πέρα του καλωδίου. Πώς να γίνω Hacker: Ξεκλειδώνοντας ηλεκτρονικά βιβλία από το DRM, για να παίζουν παντού! Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο. Έγινε σεισμός; Ανοίξτε την εφαρμογή Earthquake στο iPhone - ired.gr.

Earthquake App - Άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τους σεισμούς Αν ψάχνετε μια εφαρμογή για το iPhone ή το iPad, που να σας ενημερώνει γρήγορα και έγκυρα για όλους τους σεισμούς που έγιναν, τότε το Eartquake App είναι για εσάς! Εάν έγινε σεισμός θα ενημερωθείτε άμεσα, από την εφαρμογή που δοκιμάσαμε. Σεισμός - Εισαγωγή: Αρκετές φορές έχουμε βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να "ταρακουνηθούμε" και αμέσως να ψάχνουμε αναλυτικές πληροφορίες για τον σεισμό, στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο. Το Earthquake App υπόσχεται να μας κρατάει ενήμερους για τα φυσικά αυτά φαινόμενα με ταχύτητα, εγκυρότητα και με μια εφαρμογή πλήρως εξελληνισμένη.

Η εφαρμογή Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store, θα διαπιστώσετε πως θα μετονομαστεί σε "Seismos". Αρχικά, μπορούμε να επιλέξουμε την χώρα που μας ενδιαφέρει αλλά και το μέγεθος των σεισμών που θέλουμε να παρακολουθούμε. 18 κρυφά χαρακτηριστικά του Messenger, του WhatsApp και Viber που αξίζει να γνωρίζετε. Όλα είναι εξαιρετικά χρήσιμα! Στις μέρες μας σπάνιο θα βρεθεί ένα smartphone, το οποίο δεν θα έχει εγκατεστημένο τουλάχιστον μία εφαρμογή messenger. Και δεν είναι περίεργο, που αυτές οι εύχρηστες εφαρμογές έχουν αντικαταστήσει τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις. Αλλά λίγοι γνωρίζουν όλες τις κρυφές δυνατότητες αυτών των προγραμμάτων. Συλλέξαμε 18 κόλπα που θα κάνουν την επικοινωνία μέσω messenger ακόμη πιο βολική. WhatsApp. How To: Διαγράψτε από τη μνήμη του iPhone άχρηστα ή προσωρινά αρχεία - ired.gr. Είναι εύκολο να επιταχύνετε τη συσκευή σας, αρκεί να την απαλλάξετε από προσωρινά - κοινώς άχρηστα αρχεία - και δεδομένα, τα οποία επιβαρύνουν τον αποθηκευτικό σας χώρο.

Εμείς αφή-νουμε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να απομακρύνετε με ασφάλεια τα “απόβλητα” της συσκευής σας. Θα δείτε πως στη συνέχεια η συσκευή σας θα έχει έναν άλλο αέρα. Οι συσκευές iPhone και iPad είναι ιδιαίτερα φιλικές προς το χρήστη, αλλά το λειτουργικό iOS επι-βαρύνει την μνήμη τους με την πάροδο του χρόνου, με ανεπιθύμητα αρχεία.

Τα αρχεία αυτά με την σειρά τους ενδέχεται να επιβραδύνουν τις συσκευές σας. Μην ανησυχείτε, για όλα τα προβλήματα υπάρχει μία λύση και με αυτή ή αυτές τις λύσεις θα ασχοληθούμε στη συνέχεια. Πώς κατεβάζω ταινίες σε PC και Mac. Οδηγός: Μάθετε πώς να κατεβάζετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και υπότιτλους. Πώς να δημιουργήσετε ένα εφεδρικό αντίγραφο του iPhone, iPad και iPod touch σας - Apple Υποστήριξη. Δημιουργώντας εφεδρικά αντίγραφα του iPhone, iPad, ή iPod touch σας, θα έχετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών σας για χρήση σε περίπτωση αντικατάστασης, απώλειας ή βλάβης της συσκευής σας. Pple - Αρχική Σελίδα. Πώς να συνδέσετε ένα iPhone στην TV. Προτάσεις - 11 ιστότοποι που θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Ο ασφαλέστερος οδηγός προετοιμασίας ενός iPhone προς πώληση.

Θέλετε να πουλήσετε το παλιό σας iPhone; Ακολουθήστε τον οδηγό μας και πράξτε το με ασφάλεια. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αποστολής τελευταίας τοποθεσίας πριν είναι πολύ αργά. Προνοήστε και ενεργοποιήστε την λειτουργία αποστολής τελευταίας τοποθεσίας πριν είναι πολύ αργά. iPhone. Ενίσχυση σήματος Wi-Fi. 3 εναλλακτικά Apple Pencils για το iPhone. To iPad Pro έχει το αποκλειστικό προνόμιο να αλληλεπιδρά με το Apple Pencil. Συμβουλές και κόλπα μόνο για προχωρημένους χρήστες iPhone / iPad. Ημερολόγια: Ένας πλήρης οδηγός χρήσης στο λειτουργικό iOS 9. iTunes - Ακύρωση αγοράς και αποζημίωση εντός 14 ημερών. Πώς να φτιάξετε ένα VPN δίκτυο. Δωρεάν SMS από το PC.

50.000 Τραγούδια Δωρεάν με το Google Play Music. Εγκατάσταση εφαρμογών στο iPhone χωρίς App Store και χωρίς jailbreak. Πώς να βάλετε τραγούδια στο iPhone σας, χωρίς iTunes, χωρίς jailbreak! “iPhone is Disabled”: τι κάνουμε αν δούμε αυτό το μήνυμα; Ενίσχυση σήματος Wi-Fi. Δωρεάν χάρτες και φωνητική καθοδήγηση για iPhone, Νavmii (Navfree GPS) Πώς κατεβάζω ταινίες σε PC και Mac. Ακουστικά iPhone - Οδηγίες χρήσης. Επισκευή iPhone 5C. Οι μυστικοί κωδικοί του iPhone.

Η ιδανική βάσης στήριξης για το iPhone στο αυτοκίνητο (1/1) - ired forum. Transfer iPod to iTunes, copy iPhone to PC and iPad to computer. Πώς να βάλετε τραγούδια στο iPhone σας, χωρίς iTunes, χωρίς jailbreak! Μεταχειρισμένο iPhone / iPad: Τι Πρέπει να Προσέξουμε! Εμφανίστε το εικονίδιο iCloud Drive στην οθόνη αφετηρίας της iOS συσκευής σας. Βελτιώστε το σήμα του Wi-Fi. Πώς να συνδέσετε ένα iPhone στην TV. Οι 100 κορυφαίες Δωρεάν Εφαρμογές για iPhone. Ελευθερώστε χώρο στο iPhone 16GB που έχετε. Τι είναι η ένδειξη "άλλο" στην μνήμη του iPhone και πως μειώνεται. Δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια. Μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες και video από το iPhone στον υπολογιστή σας. Μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες και video από το iPhone στον υπολογιστή σας. Εισάγετε εύκολα αρχεία ePub στην iOS συσκευή σας. 21 Κόλπα και Συμβουλές για iPhone. O απόλυτος οδηγός για iOS 8! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Το iPhone δεν ανοίγει, βοήθεια! Ηχογραφείστε τις συνδιαλέξεις σας με το iPhone.

Ηχογραφείστε τις συνδιαλέξεις σας με το iPhone. Οι 100 καλύτερες εφαρμογές για iPhone. Top 100 apps iPhone - iPad. Το iPhone δεν ανοίγει, βοήθεια! Τι είναι τα Torrents και πως "κατεβάζουμε" 3 Έξυπνα tricks που αφορούν την λειτουργία "Μην ενοχλείτε" - ired.gr. Πώς να κάνετε FACTORY RESET σε ένα iPhone - ired.gr. Top Apps, Free Apps, New Apps, Deals and Apps on Sale for iPhone and iPad. Πώς να βάλετε τραγούδια στο iPhone σας, χωρίς iTunes, χωρίς jailbreak! - ired.gr. Οι 100 καλύτερες εφαρμογές για iPhone. Top 100 apps iPhone - iPad - ired.gr. Συμβουλές για βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας - iPhone με iOS 8 - ired.gr. Υπολογίστε την ηλικία της μπαταρίας του iPhone - ired.gr. Εύκολη μέθοδος εξαγωγής επαφών από τον λογαριασμό iCloud - ired.gr.