background preloader

Apple IOS

Facebook Twitter

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο. 30 λειτουργίες του iPhone που η Apple δεν μας είπε ποτέ - Τι λες τώρα; Τα κινητά που σχεδίασε η Apple κατέχουν εδώ και καιρό μια ισχυρή θέση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.

30 λειτουργίες του iPhone που η Apple δεν μας είπε ποτέ - Τι λες τώρα;

Έχουν γίνει τόσο δημοφιλή που σχεδόν κάθε άνθρωπος στις μεγάλες πόλεις έχει από ένα iPhone. Ωστόσο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες συσκευών της Apple δεν αντιλαμβάνονται πόσο ισχυρά είναι τα κινητά τους στην πραγματικότητα. Δείτε παρακάτω 20 άγνωστες λειτουργίες που θα κάνουν την εμπειρία του iPhone καλύτερη από πότε. Ρύθμιση του χρονοδιακόπτη (timer) © cdn.cultofmac.com.

Πώς να συνδέσετε ένα iPhone στην TV - ired.gr. Πώς να συνδέσετε μια iOS συσκευή στην τηλεόραση χωρίς Apple TV.

Πώς να συνδέσετε ένα iPhone στην TV - ired.gr

Μπορούμε να συνδέσουμε ένα iPhone, iPad, ή iPod Touch σε μια τηλεόραση ή ακόμη και σε προβολέα με τη βοήθεια ενός καλωδίου-μετατροπέα και ενός καλωδίου HDMI. Από τη στιγμή που η τηλεόραση ή ο προβολέας έχει είσοδο HDMI μπορείτε να προβάλετε την οθόνη του iPhone/iPad /iPod απευθείας στην οθόνη αυτή. Κάτι τέτοιο είναι πολύ καλό για παρουσιάσεις, ταινίες, βίντεο και πολλά άλλα. Το βίντεο εξόδου από την iOS συσκευή μπορεί να είναι σε ανάλυση 1080p HDTV και βεβαίως εξάγεται και ο ήχος, ο οποίος ακούγεται από τα ηχεία της τηλεόρασης ή του προβολέα ή όποια άλλα έχετε συνδέσει πάνω τους.

Αν δε θέλετε τη μέθοδο του καλωδίου, υπάρχει και η μέθοδος μέσω AirPlay, αλλά αυτή απαιτεί επιπλέον συσκευές όπως μια Apple TV, ενώ με τη μέθοδο που θα πούμε, δε χρειάζεστε τίποτε άλλο πέρα του καλωδίου. Πώς να γίνω Hacker: Ξεκλειδώνοντας ηλεκτρονικά βιβλία από το DRM, για να παίζουν παντού! Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό με ένα Έξυπνο Κόλπο. Έγινε σεισμός; Ανοίξτε την εφαρμογή Earthquake στο iPhone - ired.gr. Earthquake App - Άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τους σεισμούς Αν ψάχνετε μια εφαρμογή για το iPhone ή το iPad, που να σας ενημερώνει γρήγορα και έγκυρα για όλους τους σεισμούς που έγιναν, τότε το Eartquake App είναι για εσάς!

Έγινε σεισμός; Ανοίξτε την εφαρμογή Earthquake στο iPhone - ired.gr

Εάν έγινε σεισμός θα ενημερωθείτε άμεσα, από την εφαρμογή που δοκιμάσαμε. Σεισμός - Εισαγωγή: Αρκετές φορές έχουμε βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να "ταρακουνηθούμε" και αμέσως να ψάχνουμε αναλυτικές πληροφορίες για τον σεισμό, στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο. Το Earthquake App υπόσχεται να μας κρατάει ενήμερους για τα φυσικά αυτά φαινόμενα με ταχύτητα, εγκυρότητα και με μια εφαρμογή πλήρως εξελληνισμένη. Η εφαρμογή Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή από το App Store, θα διαπιστώσετε πως θα μετονομαστεί σε "Seismos". Αρχικά, μπορούμε να επιλέξουμε την χώρα που μας ενδιαφέρει αλλά και το μέγεθος των σεισμών που θέλουμε να παρακολουθούμε.

18 κρυφά χαρακτηριστικά του Messenger, του WhatsApp και Viber που αξίζει να γνωρίζετε. Όλα είναι εξαιρετικά χρήσιμα! Στις μέρες μας σπάνιο θα βρεθεί ένα smartphone, το οποίο δεν θα έχει εγκατεστημένο τουλάχιστον μία εφαρμογή messenger.

18 κρυφά χαρακτηριστικά του Messenger, του WhatsApp και Viber που αξίζει να γνωρίζετε. Όλα είναι εξαιρετικά χρήσιμα!

Και δεν είναι περίεργο, που αυτές οι εύχρηστες εφαρμογές έχουν αντικαταστήσει τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις. Αλλά λίγοι γνωρίζουν όλες τις κρυφές δυνατότητες αυτών των προγραμμάτων. Συλλέξαμε 18 κόλπα που θα κάνουν την επικοινωνία μέσω messenger ακόμη πιο βολική. WhatsApp Αντιγραφή των δεδομένων στον υπολογιστή. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα web.whatsapp.com > Άνοιγμα της εφαρμογής στο smartphone (για iPhone μπείτε στις ρυθμίσεις, για Android μπείτε στο μενού)> Επιλέξτε WhatsApp Web> Σκανάρετε τον QR κωδικό. Απόκρυψη τελευταίας επίσκεψης. How To: Διαγράψτε από τη μνήμη του iPhone άχρηστα ή προσωρινά αρχεία - ired.gr. Είναι εύκολο να επιταχύνετε τη συσκευή σας, αρκεί να την απαλλάξετε από προσωρινά - κοινώς άχρηστα αρχεία - και δεδομένα, τα οποία επιβαρύνουν τον αποθηκευτικό σας χώρο.

How To: Διαγράψτε από τη μνήμη του iPhone άχρηστα ή προσωρινά αρχεία - ired.gr

Εμείς αφή-νουμε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να απομακρύνετε με ασφάλεια τα “απόβλητα” της συσκευής σας. Θα δείτε πως στη συνέχεια η συσκευή σας θα έχει έναν άλλο αέρα. Οι συσκευές iPhone και iPad είναι ιδιαίτερα φιλικές προς το χρήστη, αλλά το λειτουργικό iOS επι-βαρύνει την μνήμη τους με την πάροδο του χρόνου, με ανεπιθύμητα αρχεία. Πώς κατεβάζω ταινίες σε PC και Mac. Οδηγός: Μάθετε πώς να κατεβάζετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και υπότιτλους.

Πώς κατεβάζω ταινίες σε PC και Mac

Εισαγωγή Downloading. Ίσως η πρώτη “τρέλα” του διαδικτύου από τα πρώτα του χρόνια, μαζί βέβαια με το chatting. Στην αρχή υπήρχε το Napster, μετά, το Kazaa, το LimeWire και διάφοροι άλλοι τρόποι για κατέβασμα αρχείων, κυρίως μουσικής. Πώς να δημιουργήσετε ένα εφεδρικό αντίγραφο του iPhone, iPad και iPod touch σας - Apple Υποστήριξη. Δημιουργώντας εφεδρικά αντίγραφα του iPhone, iPad, ή iPod touch σας, θα έχετε ένα αντίγραφο των πληροφοριών σας για χρήση σε περίπτωση αντικατάστασης, απώλειας ή βλάβης της συσκευής σας.

Πώς να δημιουργήσετε ένα εφεδρικό αντίγραφο του iPhone, iPad και iPod touch σας - Apple Υποστήριξη

Επιλέξτε μια μέθοδο δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων Πριν ξεκινήσετε, μάθετε τη διαφορά μεταξύ της δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων με το iCloud και το iTunes και επιλέξτε τη μέθοδο που είναι καλύτερη για εσάς. Σε περίπτωση που χρειαστείτε ποτέ εναλλακτικό εφεδρικό αντίγραφο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στο iCloud και ένα στο iTunes. iCloud Συνδέστε τη συσκευή σας σε ένα δίκτυο Wi-Fi.Πατήστε "Ρυθμίσεις" και, στη συνέχεια, πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε iCloud. Pple - Αρχική Σελίδα. Πώς να συνδέσετε ένα iPhone στην TV. Πώς να συνδέσετε μια iOS συσκευή στην τηλεόραση χωρίς Apple TV.

Πώς να συνδέσετε ένα iPhone στην TV

Μπορούμε να συνδέσουμε ένα iPhone, iPad, ή iPod Touch σε μια τηλεόραση ή ακόμη και σε προβολέα με τη βοήθεια ενός καλωδίου-μετατροπέα και ενός καλωδίου HDMI. Από τη στιγμή που η τηλεόραση ή ο προβολέας έχει είσοδο HDMI μπορείτε να προβάλετε την οθόνη του iPhone/iPad /iPod απευθείας στην οθόνη αυτή. Κάτι τέτοιο είναι πολύ καλό για παρουσιάσεις, ταινίες, βίντεο και πολλά άλλα. Το βίντεο εξόδου από την iOS συσκευή μπορεί να είναι σε ανάλυση 1080p HDTV και βεβαίως εξάγεται και ο ήχος, ο οποίος ακούγεται από τα ηχεία της τηλεόρασης ή του προβολέα ή όποια άλλα έχετε συνδέσει πάνω τους. Αν δε θέλετε τη μέθοδο του καλωδίου, υπάρχει και η μέθοδος μέσω AirPlay, αλλά αυτή απαιτεί επιπλέον συσκευές όπως μια Apple TV, ενώ με τη μέθοδο που θα πούμε, δε χρειάζεστε τίποτε άλλο πέρα του καλωδίου. Προτάσεις - 11 ιστότοποι που θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη.

Ο ασφαλέστερος οδηγός προετοιμασίας ενός iPhone προς πώληση. Θέλετε να πουλήσετε το παλιό σας iPhone; Ακολουθήστε τον οδηγό μας και πράξτε το με ασφάλεια.

Ο ασφαλέστερος οδηγός προετοιμασίας ενός iPhone προς πώληση

Με τις νέες και ανανεωμένες συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus να βρίσκονται στην τελική ευθεία κατασκευής, ώστε να πάρουν το δρόμο για τις προθήκες των καταστημάτων, αρκετοί κάτοχοι iPhone παλαιότερων εκδόσεων, ίσως σκεφθούν να αναβαθμίσουν. Θα μπορούσατε να αποκτήσετε, τα νέα iPhones με μικρότερο κόστος, πουλώντας φυσικά την υπάρχουσα συσκευή σας, iPhone. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αναφέρουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε με ασφάλεια να διαθέσετε τη συσκευή σας προς πώληση.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αποστολής τελευταίας τοποθεσίας πριν είναι πολύ αργά. Προνοήστε και ενεργοποιήστε την λειτουργία αποστολής τελευταίας τοποθεσίας πριν είναι πολύ αργά.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αποστολής τελευταίας τοποθεσίας πριν είναι πολύ αργά

Πώς μπορείτε να εντοπίσετε ένα χαμένο iPhone εάν έχει ξεμείνει από μπαταρία; Το να χάσετε τη συσκευή σας ακούγεται καταστροφικό, όμως η Apple έχει προνοήσει κι έχει δημιουργήσει τη λειτουργία "Εύρεση iPhone" η οποία θα σας βοηθήσει να την αναζητήσετε. Τι γίνεται όμως εάν η μπαταρία σας, όταν χάσατε τη συσκευή σας, ήταν στα τελευταία της; Υπάρχει ακόμη ένα βήμα το οποίο μας προσφέρει η εταιρεία με τίτλο "Αποστολή τοποθεσίας". Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να κάνετε χρήση της λειτουργίας αυτής, σε περίπτωση που η συσκευή σας ξεμείνει από μπαταρία. iPhone. Ενίσχυση σήματος Wi-Fi. Οδηγός για την ενίσχυση σήματος Wi-Fi του router σας με απλά βήματα. Είστε στο Internet, η πλοήγηση γίνεται με ρυθμούς άρρωστης κουτσής χελώνας, το streaming είναι ανέκδοτο, το σήμα διακόπτεται πιο συχνά από απεργίες του δημοσίου, έχετε σήμα στο ένα δωμάτιο και ελάχιστο ή καθόλου σε άλλο, και τα νεύρα σας είναι τσατάλια γιατί θέλετε να κάνετε δουλειά, και αντιθέτως αναβοσβήνετε το router σας μήπως και δεήσει να καλυτερέψει η κατάσταση.

Αν το σενάριο σας είναι ενοχλητικά γνώριμο, διαβάστε παρακάτω - λύση υπάρχει. Η αλήθεια είναι ότι το Internet σήμερα είναι πια κοινωνικό αγαθό. Κάτι σαν το φως, νερό, τηλέφωνο. Για την ακρίβεια προτιμάς να μην έχεις τηλέφωνο παρά Internet. Αλλά στην περίπτωση που έχει βλάβη, θα παρατηρήσετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ακόμη κι αν είστε δίπλα του. 3 εναλλακτικά Apple Pencils για το iPhone. To iPad Pro έχει το αποκλειστικό προνόμιο να αλληλεπιδρά με το Apple Pencil. Αν έχετε iPhone, πρέπει να κοιτάξετε αλλού για γραφίδα. Το Apple Pencil σχεδιάστηκε για να λειτουργεί αποκλειστικά με το iPad Pro.

Συμβουλές και κόλπα μόνο για προχωρημένους χρήστες iPhone / iPad. Εάν ανήκετε στους προχωρημένους χρήστες iPhone, οι οδηγίες που σας παραθέτουμε σας είναι απαραίτητες. H Apple προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά, με κάθε ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα που κυκλοφορεί. Η αλήθεια είναι ενδεχομένως να φέρουν και κάποια προβλήματα μικρά ή μεγάλα τα οποία με νέες αναβαθμίσεις τα περισσότερα διορθώνονται. Μέσα από τα νέα χαρακτηριστικά, η εταιρεία εστιάζει στη χρηστικότητα και συνήθως εκ του αποτελέσματος, το επιτυγχάνει. Το iOS 8 είχε φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά, αλλά με το iOS 9 το οποίο βρίσκεται προεγκατεστημένο στις συσκευές iPhone 6s, iPhone 6s Plus και στο τεράστιο iPad Pro, έφερε ακόμη περισσότερα.

Οι περιστασιακοί χρήστες ίσως να μην μπορούν να αντιληφθούν τις διαφορές μεταξύ των λειτουργικών iOS 8 και iOS 9. Διαβάστε επίσης: Απενεργοποιήστε πλήρως εφαρμογές οι οποίες παραμένουν στο υπόβαθρο Στους περισσότερους χρήστες ενδεχομένως να μην αρκούν τα παραπάνω. Ημερολόγια: Ένας πλήρης οδηγός χρήσης στο λειτουργικό iOS 9. Εάν έχετε απορίες για τις λειτουργίες της εφαρμογής Ημερολογίου, δημιουργήσαμε έναν πλήρη οδηγό για εσάς. Για πολλούς κατόχους iPhone ή iPad, η προεγκατεστημένη εφαρμογή "Ημερολόγιο" είναι μία από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες εφαρμογές της συσκευής τους. Είτε διαχειρίζονται την επικοινωνία με μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, είτε κάνουν περιήγηση στο Internet με το Safari, για την οργάνωση της ομολογουμένως για πολλούς απαιτητικής ζωής τους, το Ημερολόγιο είναι η εφαρμογή που θα ανοίξουν σε καθημερινή βάση.

Με τη έλευση της αναβάθμισης iOS 8 η Apple είχε προσθέσει μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Ημερολόγιο, τα οποία βελτίωσε στο τωρινό λειτουργικό σύστημα. Οι νέες λειτουργίες έρχονται να κάνουν την πολύπλοκη ζωή μας, λίγο πιο εύκολη. iTunes - Ακύρωση αγοράς και αποζημίωση εντός 14 ημερών. Εισαγωγή Η Apple, ακολουθώντας την σχετική ντιρεκτίβα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενεργοποίησε την διαδικασία επιστροφής αγορών εντός 14 ημερών και στην Ελλάδα. Εμείς, για να τσεκάρουμε την διαδικασία πριν σας ενημερώσουμε για αυτή, προβήκαμε στην ακύρωση αγοράς που είχαμε κάνει λίγες ημέρες πριν και σας την παρουσιάζουμε βήμα - βήμα.

Η Διαδικασία Ανοίγουμε το iTunes και επιλέγουμε “Store” (ανάλογα το σημείο που βρισκόμαστε η επιλογή μπορεί να ονομάζεται “App Store” κοκ). Πώς να φτιάξετε ένα VPN δίκτυο. Δωρεάν SMS από το PC. Δωρεάν SMS από τον υπολογιστή με ή χωρίς εγγραφή. 50.000 Τραγούδια Δωρεάν με το Google Play Music. Εγκατάσταση εφαρμογών στο iPhone χωρίς App Store και χωρίς jailbreak. Πώς να εγκαταστήσετε εφαρμογές στο iPhone σας με πλάγιο τρόπο: η «ευγενής τέχνη» του Sideloading εφαρμογών iOS. Παρόλο που το App Store έχει αμέτρητες πια εφαρμογές για κάθε γούστο, κάθε ανάγκη, κάθε εργασία και κάθε επιθυμία, πάντα θα υπάρχουν κάποιες άλλες που είναι εξίσου καλές - αν όχι και καλύτερες - και που θα θέλαμε να τις έχουμε. Πώς να βάλετε τραγούδια στο iPhone σας, χωρίς iTunes, χωρίς jailbreak!

“iPhone is Disabled”: τι κάνουμε αν δούμε αυτό το μήνυμα; Ένα σπάνιο και παράξενο μήνυμα στην οθόνη του iPhone και επίλυση του προβλήματος. Ενίσχυση σήματος Wi-Fi. Δωρεάν χάρτες και φωνητική καθοδήγηση για iPhone, Νavmii (Navfree GPS) Εισαγωγή Υπάρχουν αρκετές GPS εφαρμογές για όλα τα γούστα. Επίσης, υπάρχουν και οι χάρτες της Google και της Apple. Όμως, στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστείτε αρκετά χρήματα για να τις αποκτήσετε και στην δεύτερη θα πρέπει να βασίζεστε στην διαθεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, αλλά και στον όγκο δεδομένων του προγράμματός σας προκειμένου να τις χρησιμοποιήσετε. Πώς κατεβάζω ταινίες σε PC και Mac.

Ακουστικά iPhone - Οδηγίες χρήσης. Επισκευή iPhone 5C. Άμεση επισκευή iPhone 5C μόλις σε 20 λεπτά. Οι μυστικοί κωδικοί του iPhone. Η ιδανική βάσης στήριξης για το iPhone στο αυτοκίνητο (1/1) - ired forum. Transfer iPod to iTunes, copy iPhone to PC and iPad to computer. Πώς να βάλετε τραγούδια στο iPhone σας, χωρίς iTunes, χωρίς jailbreak! Μεταχειρισμένο iPhone / iPad: Τι Πρέπει να Προσέξουμε! Εμφανίστε το εικονίδιο iCloud Drive στην οθόνη αφετηρίας της iOS συσκευής σας. Βελτιώστε το σήμα του Wi-Fi. Πώς να συνδέσετε ένα iPhone στην TV. Οι 100 κορυφαίες Δωρεάν Εφαρμογές για iPhone. Ελευθερώστε χώρο στο iPhone 16GB που έχετε. Τι είναι η ένδειξη "άλλο" στην μνήμη του iPhone και πως μειώνεται. Δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια. Μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες και video από το iPhone στον υπολογιστή σας. Μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες και video από το iPhone στον υπολογιστή σας. Εισάγετε εύκολα αρχεία ePub στην iOS συσκευή σας. 21 Κόλπα και Συμβουλές για iPhone. O απόλυτος οδηγός για iOS 8! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το iPhone δεν ανοίγει, βοήθεια! Ηχογραφείστε τις συνδιαλέξεις σας με το iPhone. Ηχογραφείστε τις συνδιαλέξεις σας με το iPhone. Οι 100 καλύτερες εφαρμογές για iPhone. Top 100 apps iPhone - iPad. Το iPhone δεν ανοίγει, βοήθεια! Τι είναι τα Torrents και πως "κατεβάζουμε" 3 Έξυπνα tricks που αφορούν την λειτουργία "Μην ενοχλείτε" - ired.gr. Πώς να κάνετε FACTORY RESET σε ένα iPhone - ired.gr. Top Apps, Free Apps, New Apps, Deals and Apps on Sale for iPhone and iPad. Πώς να βάλετε τραγούδια στο iPhone σας, χωρίς iTunes, χωρίς jailbreak! - ired.gr. Οι 100 καλύτερες εφαρμογές για iPhone. Top 100 apps iPhone - iPad - ired.gr.

Συμβουλές για βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας - iPhone με iOS 8 - ired.gr. Υπολογίστε την ηλικία της μπαταρίας του iPhone - ired.gr. Εύκολη μέθοδος εξαγωγής επαφών από τον λογαριασμό iCloud - ired.gr.