background preloader

Hannalehmusto

Facebook Twitter

Kamppailulajeja koululiikuntaan. Mobiiliaika koettelee rankaa. Nuoret auringonkukat seuraavat Auringon liikettä päivällä.

Mobiiliaika koettelee rankaa

Niiden kukinto ei ole vielä täysin kehittynyt. Yöllä ne kääntyvät takaisin lähtöpisteeseen siten, että ovat valmiit kohtaamaan uudelleen auringonnousun. Kukaan ei tähän asti tiennyt, kuinka paljon etua kasvit saavat tästä jokapäiväisestä tanssista. Tätä selvittääkseen Stacey Harmer Kalifornian yliopistossa Davisissä kytki kollegoineen liekaan joitakin kasveja siten, että ne eivät voineet liikkua. TE3 Amazing Race. Opeverkostot - Facebook. Osallistu tämän wikin rakenteluun.

opeverkostot - Facebook

OHJE: Lisää tietoja ja linkkejä: klikkaa Edit, kirjoita haluamaasi kohtaan (listat aakkosjärjestykseen) ja tallenna. Top 10 -blogit. Cisionin Top 10 -blogilistauksen arviointikriteerit Onko kyseessä blogi?

Top 10 -blogit

Cisionin määritelmän mukaan blogin tunnistaa kolmen ominaisuuden perusteella: sen sisältö on käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, sisältöä luovat yksilöt tai tunnistettavien yksilöiden joukko ja sisältö on käyttäjien kommentoitavissa. Classroom Timers - Fun Timers. We've decided to put our new fun timers, and timers for classrooms into a nice sub-section.

Classroom Timers - Fun Timers

These are great timers for children, or maybe meetings, or anything really. They just add some extra fun to the usual countdown timers :-) Näin somehuhusta tulee "totta" – tarkastelussa kolme vastamedian uutista. Väitteet ovat monen väärinymmärryksen summa.

Näin somehuhusta tulee "totta" – tarkastelussa kolme vastamedian uutista

Sekaisin ovat menneet puheet, lehtitiedot ja sisäministeriön vanhat evakuointisuunnitelmat. Uutisen todenperäisyys: Uutisessa kuvailtua pakkolakia ei ole valmisteltu salassa tai julkisesti. Aivotutkijan neuvot: Näin kehität ajattelun taitojasi. Yle Uutiset kysyi maanantaina kolmelta tieteilijältä, vaivaako suomalaista yhteiskuntaa älyllinen laiskuus ja onko fyysinen hyvinvointi ohittanut ihanteena älyn ja ihmisyydenkin kehittämisen.

Aivotutkijan neuvot: Näin kehität ajattelun taitojasi

Kolmesta tieteilijästä Turun yliopiston professorilla Esko Valtaojalla oli selväsanainen näkemys aiheesta. Valtaojan mielestä "kropan palvominen on mennyt vähän liian pitkälle". – Aivobodausta enemmän. Moni menee metsään sen vuoksi, että ei ole pitänyt aivojaan timmissä, hän sanoi Ylen haastattelussa. Mutta – miten tuota "aivobodausta" voi harrastaa? Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori, aivotutkija Minna Huotilainen listasi Ylen pyynnöstä muutaman käytännönläheisen vinkin, joilla omia ajattelun taitojaan voi kehittää entisestään. SlideShare. Top 10 -blogit. Onko kyseessä blogi?

Top 10 -blogit

Cisionin määritelmän mukaan blogin tunnistaa kolmen ominaisuuden perusteella: sen sisältö on käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, sisältöä luovat yksilöt tai tunnistettavien yksilöiden joukko ja sisältö on käyttäjien kommentoitavissa. Ajankohtainen kakkonen: Teinitytöt ihailevat syömishäiriöitä. Beautiful Word Clouds. UKK-instituutin hanke. UKK-instituutin hanke. Ilona plagiarismi. X.

Ilona plagiarismi

Liikkuva koulu - X-breikki. Selkäkanava.fi. Random Picker. Classroom Timers - Fun Timers. Matleena Laakso, E-learning specialist, trainer at Freelancer_ TE 4 kertaus, osa 2 flashcards. Ekin jumppavideoita — Moniviestin. Ohjelma sisältää 1. videoita kehonhallinnan kehittämiseen ja taitojen harjoittelua varten. 2. esimerkkejä laitteista ja salien kalustamisesta. 3.

Ekin jumppavideoita — Moniviestin

Kun kelaat videosivuja alaspäin, löydät muutamia tulostettavia liitetiedostoja HUOM: Mozilla Firefoxin kautta katsottaessa vanhoista videosta joissakin tapauksissa avautuu vain musta kuvaruutu. Käytä siinä tapauksessa IE (Internet explorer) -selainta! Kehonhallintaa esittelevät videot ovat lyhyitä (3-5 min) esimerkkejä, miten erilaiset yksilöt voivat kehittää omaa fyysistä toimintakykyä heitä varten muokatussa liikuntasalissa. Ikäihmisten ja erityisryhmien voimisteluun voit perehtyä myös katsomalla muita kuin kehonhallinnan videoita. Kieppi: Kallen kieppimallin voimistelija on jo 22-vuotta voimistelua harrastanut kehitysvammainen. Kieppi - Tramppakieppi -videolta näet hyviä kieppejä alakoululaisista 81 vuotiaisiin saakka.

Kuperkeikka taakse -video on koostettu samantapaisella kokoonpanolla. Lisätietoja. Leikkivihko.pdf. Reaktiopallottelua liikuntatunneille. 5 minuutin taukojumppa.wmv. Moninaisuus on meissä! Kuntotestaajan_kasikirja_2011.

Kehonkuva, kauneusihanne

166556_lukion_opetussuunnitelman_perusteet_2015_luonnos_14042015. Kehonhuolto ja liikehallinta. Hengitystekniikka. Vivas. Terveystieto. Eimeidänkoulussa.fi. Masennus selitettynä neljässä minuutissa - Terveys. Elintarvikkeiden koostumustietopankki - Terveyden ja hyvinvoinnin laitos - Fineli. Itsehoito-ohjeet. ÄÄNI • Säännöllinen harjoittelu ja päivittäinen äänenavaus lämmittelee äänentuottoon osallistuvat kudokset tasapainoiseen toimintaan.

Itsehoito-ohjeet

Lähes yhtä tärkeää on äänentuotton osallistuvien kudosten rentouttaminen ja jäähdyttely puhe- tai laulusuorituksen jälkeen. Omaksumalla "lämmittelyt ja jäähdyttelyt" jokapäiväisiksi rutiineiksi ehkäiset rasitusoireiden ja muutosten syntymistä. • Hymise, mumise ja haukottele rauhallisesti jo heti aamutoimien lomassa. Hyräile ensin korkealla äänellä ja liuúttele ääntä matalammalle. Pidä leuka rentona. Toista harjoitusta edestakaisin.

Liikkuja-testit

Ruoka ja riippuvuus - Ruoka ja riippuvuus -projekti. Mobiililaitteet terveystieton opetuksessa. Uintia ja uimahyppyjä — Moniviestin. Opetusmateriaalit eri lajeista. Teknologia liikunnanopetuksessa. Liikuntaleikit. Liikkuminen on olennainen osa leikkiä. Liikuntaleikeissä saa purkaa toiminnantarvetta ja oppii ryhmässä toimimista. Jäätyneet hernepussit Leikkijät liikkuvat ympäriinsä ja yrittävät pitää hernepussia päänsä päällä. Leikinohjaaja kehottaa leikkijöitä välillä kulkemaan varpaillaan, hyppimään yhdellä jalalla, kulkemaan takaperin, kulkemaan hitaammin tai nopeammin jne. Jos leikkijältä putoaa hernepussi, hän jäätyy paikoilleen. Perinneleikit Ry. Pegeeks Archives - The P.E Geek.

Kahvakuulalla kuntoon. Kahvakuulan valtti on sen monipuolisuus. Yhdellä kuulalla pystyt tekemään monia erilaisia liikkeitä. Säännöt. Nelinpeliottelu (Joukkue A; Joukkue B) pelataan alla kuvatun mukaisesti: Nelinpelijoukkueen kaksi pelaajaa pelaavat samassa peliruudussa. Nelinpelijoukkue koostuu yhdestä hyökkäyspelaajasta ja yhdestä takakenttäpelaajasta. Takakenttäpelaajan taaempi jalka ei saa olla joukkueen hyökkäyspelaajan takajalan edessä lyöntihetkellä. Jos nöin käy, piste hävitään. Käsipalloleikkejä-ja-harjoitteita-kouluun.pdf.

Päihteet

Terveys. 10.7.2007 Cell Metabolism/Radion tiedeuutiset/YLE Terveys Sisäelimien ympärille kertyvän rasvan määrän mittaamiseen on löydetty uusi keino Harvardin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa. Sisäelimiä ympäröivä nk. viskeraalinen rasva erittää huomattavasti enemmän tiettyä RBP4-yhdistettä kuin ihonalainen rasva ja RBP4:n määrä on mitattavissa yksinkertaisesti verikokeesta. Tämä sisäelimiä ympäröivä rasva on nykykäsityksen mukaan terveydelle vaarallisempaa kuin suoraan ihon alle kertyvä rasva.

Siksi näiden ulospäin paljolti samalta näyttävien ja painoa yhtä paljon nostavien rasvakerrostumien erottaminen on hyödyllistä. Harvardin yliopistossa todettiin muutama vuosi sitten, että RBP4-pitoisuuden nostaminen hiirissä kasvattaa ns. insuliiniresistenssiä ja vastaavasti sen alentaminen lihavissa hiirissä paransi insuliiniresistenssiä. Uudessa tutkimuksessa oli mukana lähes 200 ihmistä, lihavia ja laihoja.