background preloader

Hallonmumriken

Facebook Twitter

Emma Blanck

Odling

Det gröna skafferiet. A Greenylicious Life. Vegetariska recept – Vegetarisk Vardag. Ny som vegetarian, del 1 Idag börjar jag en serie för dig som fu nderar på att bli vegetarian, eller precis har börjat.

Vegetariska recept – Vegetarisk Vardag

Vi börjar med att ta kål på några myter: Är det krångligt eller farligt att vara vegetarian? Svaret är nej. Onekligen. Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. Jävligt gott är en blogg om mat.

Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott.

Här samlar jag och delar med mig av mina recept, tips på bra restauranger och ett och annat knep som jag lärt mig i köket. Jag är själv vegetarian och älskar både att laga och att äta mat. Tanken med Jävligt gott är att visa på hur mycket god mat det finns och hur enkelt det kan vara att äta och uppleva mat, helt utan att behöva döda djur på kuppen. Det finns alldeles för få restauranger och professionella kockar som ser vegetarisk mat som någonting annat än en mindre subkultur eller någonting de serverar annat än för att täcka en viss liten efterfrågan. Jag vill visa på att det borde vara precis tvärt om – att det är en självklarhet att djur inte har i mat att göra och att det inte behöver påverka upplevelsen det minsta.

GOTD

Webstjärnan introducera kod. Bloggar. Löpning. Källkritik. SMART. Geografi. Undervisning. Sömnad. Digital kunskap. Armband. Matematik. Olle & Saga. Musikundervisning. Programmering.