background preloader

10 kompisar

Facebook Twitter

Tiokompisar blommor. Tiokamrat. Tio-kompis spel. 10 kompis spel.

Tio-kompis spel. Varje barn får varsitt papper, sen slår en och en tärningen och letar efter tiokompisen till tärningssiffran. Stryker ut på pappret. Den som inte har siffror kvar först, vinner. – gullis

1️⃣0️⃣ kompisar sånger

Mattespindlar.

Mattespindlar På hatten/tofsen skrivs en siffra t.ex. 10. I fötterna skrivs tal som tillsammans blir den skrivna siffran, t.ex 8+2, 6+4.... – gullis

Träna 10-kamrater på ett roligt sätt! Annelis matteböcker. Kreativ Matte - goeasy. Här pluggar du matematik! – Matteboken. Vad_ar_en_mattemarknad. Öva matte på Nomp! NCM:s och Nämnarens webbplats. F%F6rdjupningsuppgifter%20och%20rika%20matematiska%20problem. Pdf81. Tallinje_0-100.pdf. I promise, that this japanese multiplication technique will make math way eas... Arbeta med talet 10 och tiokompisar i matematiken.

Här kommer blandade pinterest-tips för hur man kan jobba med talet 10 och tiokompisarna i matematiken!

Arbeta med talet 10 och tiokompisar i matematiken

"Kinamatte" MULT. F-3. Division: Division med rest, upp till 50. Tal: Svårare talmönster. Räknesaga - Unga Fakta. Räknebok. Räkneramsor - Unga Fakta. Bråkspel. En till EVENTSAJTER webbplats. Recension av NOMP - Färdighetsträning i matematik. Cid_1465751.pdf. Matris-tabeller-och-diagram.png (PNG Image, 638 × 394 pixels) Planeringar till Eldorado åk 3. Jag har i flera år arbetat med läromedlet Eldorado i matematiken.

Planeringar till Eldorado åk 3

För att hjälpa eleverna att synliggöra deras lärande har jag gjort planeringar och matriser till alla kapitel. Jag har haft åldersblandade klasser med åk 1-3 de senaste åren så jag har använt varje årskurs planeringar varje år. Har oftast reviderat lite i dem och det finns fortfarande sådant som kan göras bättre och tydligare. Lägger upp dem här i Wordformatet .doc så kan du använda det du vill och redigera.

Planeringar till Eldorado åk 1. Planeringar till Eldorado åk 2. Sifferkort. Space - abcteach search. Cards_and_Counters_Template. Matteövning 1-10. Tiokompispar. Pokemon med 10 kompisar.