background preloader

Gregor78

Facebook Twitter

András

MLearning. Bienvenue sur Facebook. Connectez-vous, inscrivez-vous ou découvrez ! eTwinning Hungary. Pdw.budapest. Értékelés. MLearning. Olvasás. Képzés - web2. Nádori Gergely - Prievara Tibor: IKT kiskáté [Magyar Elektronikus Könyvtár - MEK-15961] Nádori Gergely - Prievara Tibor IKT kiskátéMódszertani kézikönyv gyakorló nyelvtanároknak Pedagógia, nevelés/Nyelvoktatás (nyelvoktatás, e-learning, számítógépes oktatás, infokommunikáció, internet)

Nádori Gergely - Prievara Tibor: IKT kiskáté [Magyar Elektronikus Könyvtár - MEK-15961]

Interaktív tábla. eBook 2013. Nagyköveti modellek Minden eTwinning Nemzeti Szolgáltatópont szoros együttműködésben áll az ugyanabban az országban dolgozó nagykövetekkel.

eBook 2013

A Nemzeti Szolgáltatópontok elősegítik a nagykövetek képzését, annak érdekében, hogy azok a megfelelő készségekkel és mindig naprakész tudással rendelkezzenek ahhoz, hogy népszerűsíteni tudják az eTwinning programot, és képesek legyenek képzéseket szervezni más tanároknak. A nagykövetek többsége tanár, de ez alól vannak kivételek. Némelyik nagykövet helyi vagy regionális oktatási hatóságoknál dolgozik, de vannak köztük nyugdíjas vagy korábbi tanárok is, akik ma már oktatási szakértőkként vagy tanárképzőkként dolgoznak. Számos nagykövetet a Nemzeti Szolgáltatópontok választanak ki, és kérnek fel a munkakör betöltésére, vannak azonban olyanok, akik ezt önként vállalják. eTwinning. eTwinning. Készen állsz az Erasmus+ra? Partnerkeresési tippek! Tempus. Utolsó módosítás dátuma: 2014.03.26.

Tempus

Az Erasmus+ az Európai Unió új programja, mely az oktatást, a képzést, az ifjúsági területet és a sportot is magában foglalja, több jelenleg futó programot (köztük az Egész életen át tartó tanulás programot) egyesítve. Európának biztosítania kell polgárai számára a tudásalapú társadalomban szükséges oktatást, készségeket és kreativitást. Gyorsan változó világunkban a megújuló oktatási rendszereknek alkalmazkodniuk kell a tanítás és tanulás új formáihoz, kihasználva az új lehetőségeket. Az oktatás, a képzés és a nem formális tanulás fontos tényező a munkahelyteremtésben és Európa versenyképességének növelésében. Attilafozo. Plus.etwinning. eTwinning - Homepage.