background preloader

Ghmskola

Facebook Twitter

Geološka i hidrometeorološka škola

Osnovni podaci

Vanredni učenici

ŠKOLA DANAS. Raspored časova. Kalendar upisa u srednje škole 2017/2018. Pripreme za završni ispit već uveliko traju.

Kalendar upisa u srednje škole 2017/2018

Mala matura i upis u srednje škole je sve bliže. Kako bi vam olakšali da ispratite celukapan proces, za vas smo sastavili kalendar za upis u srednje škole za školsku 2017/2018 godinu. Datum polaganja male mature i datum upisa u srednje škole, sigurno su najbitniji datumi, međutim kalendar prati redosled svih dešavanja vezanih za upis, počev od prijavljivanja učenika za polaganje prijemnog ispita u školama za učenike sa posebnim sposobnostima, pa sve do drugog upisnog kruga u srednje škole koji će se obaviti u septembru. Budući brucoši, ovo je DETALJAN KALENDAR UPISA. Kalendar rada 2016/2017.

JEDINSTVENA SREDNJA ŠKOLA

Srednje škole Srbije - GHM skola. Izaberi me - GHM škola. Smerovi - upis. Godine 1947. osnovana je Škola za pomoćnike geologa, da bi godinu dana kasnije, uredbom vlade, bio osnovan Geološki tehnikum u Pančevu, a marta iste godine aktom vlade osnovana je Hidrometeorološka škola.

Smerovi - upis

Posle više preseljavanja, školske prostorije adaptirane su u ulici Esad pašinoj, 1965. godine. Geološka i hidrometeorološka škola u Beogradu, nosi ime našeg proslavljenog naučnika Milutina Milankovića nosi od 1988. godine. Poslednjih godina mnogo se ulagalo u osavremenjivanje škole i adaptiranje i renoviranje postojećih prostorija. Javne nabavke. O ŠKOLI - sećanja na ljude i dogadjaje. Osiguranje učenika. Nova godina 2017.

Festival "Mater Terra" - ekologija 20.11.2016

Zabava i informisanost. 14 05 2016 BRAVO za naše hemičare. Naše novine. Nadji na mapi. SAJT JE U IZRADI.