background preloader

Tweeter@Corina_a

Facebook Twitter

Agentie digitala - Craft Interactive. DeLaCapat - Ajută copiii. Apartamentul familiei violonistei Alice Muller din emisiunea Visuri la cheie de la ProTV. Vorbim despre mulți dintre artiștii noștri de abia după ce au cunoscut succesul, fără să ne gândim la greutățile prin care ar putea trece la debutul lor profesional.

Apartamentul familiei violonistei Alice Muller din emisiunea Visuri la cheie de la ProTV

Alice Muller este o tânără violonistă apreciată. La doar 18 ani are numeroase diplome și distincții și numără în palmaresul ei peste 100 de concerte. Echipa Visuri la cheie și-a propus să încurajeze astfel de familii, care se zbat, fac sacrificii pentru ca cei tineri să răzbească. În București, la etajul 3 al unui bloc, aproape de Piața Iancului locuiește familia lui Alice. Noi, cei de la Visuri la cheie, cu sprijinul sponsorilor Dedeman, Casa Rusu și eMag ne-am pus pe treabă și am transformat apartamentul de trei camere astfel încât cele trei femei care locuiesc aici să aibă șansa unui nou început, iar mama și bunica fetei să simtă că efortul lor de-o viață a meritat. Momentul în care echipa Visuri la cheie a ajuns în fața blocului lui Alice Momentul când bunica Ioana a intrat în locuința renovată Baia înainte de renovare. Children With Cat by briken voci.

Happy Birthday 500px!

Children With Cat by briken voci

Celebrate with us & win great gifts.Contest Details Forged using code sourced from deep within the mountain. Notifications briken voci Children With Cat briken voci Show me the photo Keyboard Shortcuts Dismiss LLikeFFavoriteMMaximize Previous NextescClose LikeLiked <a class='like noscript'><div class='state_like'><div class='icon photos-actions_like'></div><div class='label'>Like</div></div></a><a class='favorite noscript'><div class='state_favorite'><div class='icon photos-actions_favorite'></div></div></a> Sweet!

Share. A murit Moşu’ Gheorghe! După ce a supravieţuit unui atac cerebral, inima lui Gheorghe Faje, omul care mi-a arătat prima oară în viaţă în Maramureş cum arată bivolii, a refuzat ieri să mai bată.

A murit Moşu’ Gheorghe!

Îi plăcea să i se spună de tânăr Moşu. Nu l-aţi cunoscut. Era dintre pământenii care nu ies în faţă. Cu altruismul său, de multe ori sufocant, îmi umplea portbagajul. Oameni ca el sunt tot mai puţini. Sufletul lui a urcat la cer în Săptămâna Patimilor. El m-a cunoscut încă de când eram în burta mamei. Suferind de o artrită mai veche se deplasa foarte greu. GPS-ul meu ştia mai bine ca el drumurile Sighetului şi a mănăstirilor din lemn.

Tare mult îşi mai dorea să meargă cu maşina. Mă aştepta şi vara aceasta să-l mai duc să-şi vadă ţara, ţara lui era Maramureşul. Moşu’ Gheorghe a ridicat macazul pentru totdeauna. Fie ca Gheorghe, vecinul nostru drag care mi-a îndrumat primii paşi şi mi-a arătat măreţia bivolilor, când eu eram mai mic decât piciorul de la masă, să nu mai poarte toiag, la întâlnirea din cer cu mama mea. Binele trebuie promovat, răul se propagă singur. Sfârşitul anticariatelor. Posted by Ilă Citilă on Mar 30, 2014 in Recomandari | 0 comments Citind o carte veche, “Luna de vară,” miercuri, Winnie Mercado, proprietara unui anticariat, intenţiona să o pună în grămada de vânzare, notează jurnalista Nanci G.

Sfârşitul anticariatelor

Hutson, într-o ediţie recentă a Newstime. Vorbăreață, cu cunoştinte enciclopedice, aranjând 35.000 de titluri pe rafturi din lemn etajate, în interiorul magazin ei de 1.200 de metri pătraţi, Mercado este fericită când e vorba să recomande titluri sau să vorbească despre literatură veche și cea nouă. Fiind un cititor avid, a început afacerea cu carte broșată în urmă cu doisprezece ani. La început a lucrat o zi pe săptămână pentru proprietara de atunci a magazinului, Mary Ellen Rizza. În 2004 , Mercado a cumpărat afacerea și s-a relocat în 2009 pe strada 774 din BROOKFIELD, în cartierul de afaceri „Patru intersecţii.” Acum, Mercado are 67 de ani. Cineva cu expertiză tehnologică ar putea recrea un magazin de nișă, a spus ea . Scris de Ilă Citilă. Sfârşitul anticariatelor. Twitter... A murit Mosu’ Gheorghe!