background preloader

Www

Facebook Twitter

Pinterest

RESISTIENDO!! PeNET201405. PeNET20141106b. PASTILA DE LIMBĂ. Capcanele pluralului. „Mingi” sau „mingii”, „slipi” sau „slipuri”? Embed: În afara lor, există și alte cuvinte ale căror forme de plural au fost deformate de neglijența vorbitorilor.

PASTILA DE LIMBĂ. Capcanele pluralului. „Mingi” sau „mingii”, „slipi” sau „slipuri”?

Cu o lună în urmă, enervat de faptul că pierdusem semnalul TV când îmi erau lumea și filmul mai dragi, am sunat la deranjamente și-am cerut o explicație. Iar explicația a venit sub forma: „A tăiat cineva niște cable”. Carmen Nistor, artist freelanceer.

Simplicity.com

Worlds fastest folding table! Design #2. Tumblr. Medicina isihasta. Fimo - Sticla - HOT POT. Cursa inghetata. Lista cu +750 de filme documentare subtitrate excepționale. Un policier arrête une femme trop sexy en moto. KEYGENS.NL - Generates cracks serials keygens for the software to unlock it for free. These Genius Bicycling Gadgets Will Save Your Life. Indestructable. How-To: Carve Rocks with a Dremel.

Scribble Maps : Draw On Maps and Make Them Easily. IFTTT Blog. Channels. Manevra Heimlich. In lume, peste 100.000 de oameni mor sufocati in fiecare an din cauza alimentelor sau a altor corpuri straine inghitite accidental si ajunse in trahee.

Manevra Heimlich

Daca respiratia nu este reluata dupa doua minute, incep procese de distrugere ireversibila a creierului si moartea este iminenta. Datorita faptului ca victima nu poate vorbi, problema e posibil sa nu fie inteleasa sau sa fie interpretata gresit ca un atac de cord. Dr. Henry Heimlich este un vizionar. El a creat Manevra Heimlich care a salvat vietile a mii de oameni inecati, sufocati cu mancare sau corpuri straine si victime ale astmului.