background preloader

News Yahoo

Facebook Twitter

„Ce-o fi, o fi...” - Lun, 15 Sep 2014 07:53:54. Domnul spune că noi, cei ce nu ascultăm de Evanghelie, ne asemănăm celor cărora dacă li se cântă cântece vesele nu dănţuiesc, iar dacă li se cântă de jale, nu plâng: oameni cu care n-o scoţi la capăt.

„Ce-o fi, o fi...” - Lun, 15 Sep 2014 07:53:54

Domnul spune că noi, cei ce nu ascultăm de Evanghelie, ne asemănăm celor cărora dacă li se cântă cântece vesele nu dănţuiesc, iar dacă li se cântă de jale, nu plâng: oameni cu care n-o scoţi la capăt. Ni se făgăduieşte împărăţia cerurilor cea prealuminată şi preaveselitoare: nici nu ne clintim, de parcă nu despre noi e vorba. Suntem ameninţaţi cu Judecata cea nemitarnică şi cu muncile cele veşnice - nu ne tulburăm, parcă nici n-auzim. Îndobitociţi, am pierdut orice instinct al adevăratei autoconservări. Suntem mânaţi de-a dreptul spre pierzare, fără să ne îngrijim deloc de soarta noastră. Ne-am pus mâinile în sân, ne-am lăsat pradă nepăsării: „ce-o fi, o fi!”. (Sfântul Teofan Zăvorâtul, Tâlcuiri din Sfânta Scriptură pentru fiecare zi din an, Editura Sophia, București, p. 106)

Cultura cea mai profitabilă a anului 2014. 1.7K Flares Twitter 2 Facebook 1.7K Google+ 1 LinkedIn 0 inShare0 Pin It Share 0 1.7K Flares × Profitul este cel care face diferența în alegerea unei culturi, mai puțin tradiționale, de către agricultorii români care se orientează spre culturi care se pretează mai bine atât zonelor climatice, cât și a posibilităților de valorificare ulterioară.

Cultura cea mai profitabilă a anului 2014

Lavanda, cătina, zmeura, aronia, coacăzele și, mai nou, goji ocupă primele locuri în preferințele românilor. Cu performanțe departe de a fi egalate, cultura anului 2014 este cultura de cătină. Din cultivarea cătinei, profitul obținut plasează planta pe primul loc în sezonul de anul acesta. Fermierii care au avut inspirația să cultive cătină au obținut un profit de aproximativ 20.000 de euro la hectar. Cultivarea cătinei. În județul Arad, găsim cea mai mare cultură de cătină din țară, de 16 hectare. Fermierul Alexandru Vulpe este de părere că o astfel de cultură te poate îmbogăți. Tehnologia de cultură a cătinei. O rusoaică face fotografii uimitoare, cu prințese și vrăjitoare - Great News. Arta fotografiatului a devenit mult mai accesibilă în ultimii ani datorită apariției camerelor digitale și a cardurilor care pot stoca mii de fotografii, care pot fi păstrate apoi în calculator sau pe CD-uri.

O rusoaică face fotografii uimitoare, cu prințese și vrăjitoare - Great News

Concurența este din ce în ce mai mare între fotografi, iar lucrările lor pot determina cât de talentați sau nu sunt, așa că fac tot posibilul pentru a deveni cunoscuți și pentru a primi comenzi noi de ședințe foto. Cu ajutorul programelor de editare, unele fotografii pot deveni adevărate opere de artă, iar atunci când sunt veritabile și nu se folosesc acele programe, valoarea lor este una și mai mare. Margarita Kareva este o fotografă din Rusia care adoră natura și poveștile pe care le poate crea în aer liber alături de modelele sale. Punctul care poate trata 100 de boli! Ce se intampla daca il masezi? – Zu San Li ‹ Dezvoltare personala si spiritualitate! Loading ...

Punctul care poate trata 100 de boli! Ce se intampla daca il masezi? – Zu San Li ‹ Dezvoltare personala si spiritualitate!

O legenda japoneza spune ca, odata acolo traia un om fericit care a primit cunostinte de nepretuit de la tatal sau – cunoasterea punctului longevitatii sau punctului celor 100 de boli. In urma sfatului primit in dar de la tatal sau, fiul si-a masat acest punct in fiecare zi si a trait sa vada nasterea si moartea mai multor imparati. Masarea unor puncte specifice este una dintre cele mai vechi metode de tratament orientale cunoscute, fiind folosita de mii de ani. In ansamblu, corpul uman are 365 de puncte si 12 meridiane principale, acelasi numar cu cel al zilelor si cu cel al lunilor dintr-un an. Efectul acestor masaje speciale se bazeaza pe teoria canalelor si meridianelor care se afla intr-o foarte stransa legatura cu anumite organe ale organismului uman. In medicina traditionala chineza, corpul este vazut ca fiind un sistem energetic si, prin urmare, acest masaj poate afecta intr-un mod pozitiv fluxul de energie si activitatea functionala a organelor.

Acest punct: Marsala - Pantone Color of the Year 2015: - Color trends, color palettes , Pantone 18-1438 TCX. FREE Color of the Year 2015 Chip Journal with purchase of $175 or more.

Marsala - Pantone Color of the Year 2015: - Color trends, color palettes , Pantone 18-1438 TCX.

Enter code MARSALA at checkout. Shop Now. Culoarea anului 2015 a fost anunţată - Great News. Institutul Pantone, liderul recunoscut pe plan mondial în domeniul cromaticii, a desemnat nuanța-vedetă a anului 2015.

Culoarea anului 2015 a fost anunţată - Great News

Designerii, stiliștii și vedetele vor fi primii care vor da startul purtării culorii Marsala. Dacăîn 2013 verdele smarald a cucerit pe toată lumea iar în 2014 orhideea radiantă a fost regina culorilor, specialiștii au stabilit că Marsala este cea mai potrivită pentru anul viitor și au declarat-o culoarea anului. Marsala, denumită oficial Pantone 18-1438, va putea fi văzută în perioada următoare atât în modă, cât şi în designul interior. „Marsala înnobilzează mintea, trupul şi sufletul, debordând încredere şi stabilitate. Marsala este o nuanţă subtil seductivă, una care ne va face să îi îmbrăţișăm căldura”, a declarat Latrice Eiseman, director executiv al Institutului de Culori Pantone despre culoarea anului. De asemenea, datorită căldurii şi a apropierii sale de culoarea pământului, Marsala va fi cu siguranță apreciată și de către designerii de interior.

Yahoo News România.