background preloader

Leuke links

Facebook Twitter

Alle rechten op een rijtje. De bende van P (3de graad) De rechten van Kinderen. De wereld die we willen (brochure) De wereld die we willen (filmpje) Educatief materiaal rond kinderrechten. En wij dan? Filosoferen over kinderrechten. Ik en Jij en Zij. Jeugdboeken over kinderrechten. K30. Kinder Raad je recht. Kinderrechten.be. Kinderrechten.nl. Kinderrechtenboot. Een duik nemen in het onbekende Wanneer voel jij je goed in je vel?

Kinderrechtenboot

Wat heb je daarvoor nodig? Wat zou jij graag eens proberen, maar durf je niet zo goed? Welke sprong in het onbekende was voor jou heel belangrijk? Kinderrechten-commissariaat. Kinderrechten en actieve werkvormen. Kinderrechten en onderwijs. Kinderrechten in kindertaal. Kinderrechten-school. Kinderrechtswinkel. Kinderrechten uit de kinderschoenen. Klasspel (3de graad) Klasspel Uitbreiding (3de graad) Krekelboek. Kwartetspel. Lesmap Rechten van het kind. Over mogen en moeten. Overzicht Kinderrechten. Poster Kinderrechten. Prezi Mensenrechten voor Basisonderwijs. Quiz Kinderrechten. Wat is GAIA?

Quiz Kinderrechten

Een groep mensen die ergens naartoe GAan en dan IA zeggen. Een groep mensen die niet wilt dat de kinderrechten overtreden worden. Een groep mensen die wilt dat er geen dierenleed meer is.Wat doet unicef Zij proberen er voor te zorgen dat alle landen in de wereld zich aan de kinderrechten houden. Zij zorgen voor alle slachtoffers van een oorlog. Zij zorgen voor mensen met lepra of TBC.Geen kinderen in de oorlog, wat wil dit zeggen? Recht of echt? Samsam Kinder-rechten (3de-4de lJ.) Samsam Kinder-rechten (5de-6de lj.) Schooltv - Special Kinderrechten. Spel Kinderrechten. Thuis in Kinderrechten. 't Zitemzo. Unicef Educatief materiaal. Wij stellen gratis een gevarieerd aanbod aan didactische werkvormen ter beschikking.

Unicef Educatief materiaal

Deze zijn voornamelijk gericht tot leerkrachten vanaf de tweede graad van het lager onderwijs. De voorgestelde activiteiten passen bovendien binnen de lessen Wereldoriëntatie. Wil je graag elk jaar gratis het complete educatieve aanbod ontvangen? Schrijf je in als Wereldklas Onze lopende educatieve campagne. Unicef Kids. Hier enkele filmpjes om te zien hoe kinderen in Guatemala leven.

Unicef Kids

En wat zijn hun verwachtingen voor de toekomst? Wilt je er meer over weten? (...) + Meer weten hierover Ga op ontdekkingsreis met leeftijdsgenootjes uit de hele wereld! Unicef Kinderrechten. Valentijn en de zeemeermin (Unicef) Verdrag. Werkmap Oprechte Deelneming. Yeah Right.