background preloader

Акваристика

Facebook Twitter

ТЕТРА: Химичните показатели на водата. Смятам, че всички ние, потребители на форума имаме нужда от тези разяснения и затова ви ги предоставям.

ТЕТРА: Химичните показатели на водата

Искам да изкажа благодарност на Инж. -химик Цветанка Тенева за оказаната подкрепа в ролята й на консултант. Водата се влияе от околната среда. Чистата дъждовна вода абсорбира замърсители от атмосферата. Когато се просмуче в земята и когато се превърне в подземни води, тя отново променя своя химичен състав, в зависимост от състава и нивото на замърсяване на земните слоеве. С цел да дадем на своите риби и растения най-добрата възможност да се развиват, екологичните условия в аквариум трябва да са идеални, и следва да съответстват колкото е възможно по-точно на тези от естествената среда на рибките.

Стойности на водата O Обща твърдост (GH) O Карбоната твърдост (KH) O рН-стойност O NH3, NO2 и NO3-(амоняк, нитрити и нитрати) O CO2 (въглероден диоксид) O O2 (кислород) С Tetratest можете да определите всички важни ценности в аквариум вода, достоверно и точно. JBL Outset Spray 16/22 CP e1500/e1501 - Начало - Зоо Магазин - Търсене по ключова дума 'e1500' - # 1 - Zoo Paradise - Онлайн Магазин. Търсачката в Zoo-Paradise предлага възможност за търсене по няколко метода за да намери най-близките продукти до търсените от потребителите.

JBL Outset Spray 16/22 CP e1500/e1501 - Начало - Зоо Магазин - Търсене по ключова дума 'e1500' - # 1 - Zoo Paradise - Онлайн Магазин

За улеснение по подразбиране е избран най-универсалният метод - комбинираният. Използването на другите методи е удачно само от напреднали потребители. Търсачката предлага възможност за търсене по няколко ключови думи, като не прави разлика между малки и големи букви, но прави разлика между букви на кирилица и латиница. Тя прави разлика също и между различните родове и число (ед.ч. и мн.ч.). По тази причина търсене по две или повече ключови думи, а също и по-сложни изрази е трудно. . * Търсене на продукти по една или няколко ключови думи като използва комбиниран метод fulltext + like алгоритми (препоръчителен)

. * Търсене на продукти по една или няколко ключови думи като използва алгоритъм fulltext. . * Търсене на продукти по една или няколко ключови думи като използва алгоритъм like. От Екипа на Zoo Paradise. Налични видове Риби. Изпращам Риби по Еконт минимум за поръчка БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ - 40лв.

Налични видове Риби

На вносните риби от новия внос на карантина до 16.09.2015г, но приемам заявки. Рибите от тип Гоби, както Шоколадов трихогастер, Schistura Lineota и Sewelia са ограничени бройки. [/b] Приемам поръчки за риби за съботния пазар в София. Аквариумът на Gastly. Здравейте колеги!

Аквариумът на Gastly

Тук ще ви представя аквариума, който стартирам скоро В момента е на този си гол етап, чакам субстрата, нагревателя и растенията, които тепърва ще поръчам. Набързо за акваристкия ми опит - първия ми аквариум е по-скоро детски - още през 2005 година, когато бях на 15. Беше сто литра и направен с почти никакво четене и адски много бързане. Сума ти рибки набутани вътре, със сума ти растения, 90%-ни смени на вода, много водорасли, вътрешен филтър, осветление с нажежаема крушка. Сега, да се върнем към настоящето.

В темата ще пиша редовно и ще пускам редовни снимки и много бих се радвал на всякакви съвети и критика - много ще са ми полезни! Сега, малко повече информация за системата: Аквариум: 120x50x50 (300l) - Изработен от antuni (Мисля, че няма нужда да му правя реклама, всички знаем качеството му на работа) Шкаф: Също е изработен от antuni, с три отделения, пуш бутони, капак за аквариума от същия материал с двойно отваряне. Нагревател: Tetratec HT 300W Засега е това. Нагревател Tetra HT300. SAM BS. Сам Бс Еоод Начало > Продукти > JBL > Филтърни материали.

SAM BS

How to & FAQ

Stores. Lighting. Substrate. CO2. Plants & Aquascaping. Още една аквариумна нинджа на хоризонта... Oliver Knott @ The Green Machine Aquascaping Demo (Part 1 of 4) Full Video. The Forsaken World Aquarium. Green&Grey Aquarium. Първи Български Зоопортал. Форум акваристика за любители. Подобрител за вода Sera Aquatan - при всяка смяна на водата. Sera aqutan с новата Bio Protect Formula Незабавно кондиционира чешмяната вода съгласно изискванията на рибите – използва се както за сладководни, така и за соленоводни аквариуми.

Подобрител за вода Sera Aquatan - при всяка смяна на водата

Рибите се чувстават видимо по добре в естествената, здравословна и чиста вода. Грижата за аквариума е малко работа, но много удоволствие. sera aquatan с новата Bio Protect Formula надежно отстранява тези вредни добавки и прави чешмяната вода подходяща за рибите и растенията при всяко пускане на нов аквариум или смяна на вода. Това значително подобрява условията на живот на рибите, растенията и микроорганизмите в аквариума. Безпроблемно транспортиране на рибите поради sera pH неутралната формула Незабавно неутрализиране на агресивния хлор Незабавно унищожаване на тежките метали. JBL EasyTest 6 in 1 - Начало - Зоо Магазин - Търсене по ключова дума 'ph тест' - # 1 - Zoo Paradise - Онлайн Магазин. Търсачката в Zoo-Paradise предлага възможност за търсене по няколко метода за да намери най-близките продукти до търсените от потребителите.

JBL EasyTest 6 in 1 - Начало - Зоо Магазин - Търсене по ключова дума 'ph тест' - # 1 - Zoo Paradise - Онлайн Магазин

За улеснение по подразбиране е избран най-универсалният метод - комбинираният. Използването на другите методи е удачно само от напреднали потребители. Търсачката предлага възможност за търсене по няколко ключови думи, като не прави разлика между малки и големи букви, но прави разлика между букви на кирилица и латиница. Тя прави разлика също и между различните родове и число (ед.ч. и мн.ч.).