background preloader

Fredrikkefladen

Facebook Twitter

heihei jeg har alltid mye å gjøre og sliter litt med å samle alt på et sted, håper dette kan gjør hverdagen min litt enklere.

Selskapslokale Oslo - Selskaper. Klassisk interiør Tidligere huset vårt selskapslokale i Oslo en herreklubb hvor kun medlemmer av Christiania Militære Samfund hadde adgang. I dag er huset åpent for alle som ønsker et unikt selskapslokale i Oslo. Lokalene er elegante og akkurat så formelle at de passer til enhver anledning. Interiøret er i klassisk stil, med elegante møbler og spennende detaljer. Alle rom er dekorert med praktfulle portrettmalerier av norske konger fra 1814, og av norske offiserer helt tilbake til midten av 1600-tallet. Festsal Festsalen er en opplevelse i seg selv, med skinnende eikeparkett og en unik takdekor. Skal du arrangere selskap hos oss og ønsker noe helt spesielt servert, kan du ta kontakt med oss på forhånd.

Arranger et ærverdig bryllup Med sitt vakre interiør og den flotte beliggenheten ved Akershus Festning, er Oslo Militære Samfund et perfekt selskapslokale i Oslo for dere som skal arrangere bryllup. Du kan lese mer om våre bryllupslokaler i Oslo her. Konferanselokaler utenom det vanlige. Tur med jentene.