background preloader

Frankdelaware5

Facebook Twitter

Massages - Siam Massage-Siam Massage. Bij Siam Thaise Massage kunt u terecht voor diverse soorten massage. Een compleet aanbod van de massages vindt u op deze pagina. Gelieve in de salons contant te betalen. LET OP: Met de inlevering van (een) cadeaubon(nen) kan bij een duo-massage of een meer-urige massage geen extra korting verstrekt worden. Actie’s Bij boeking van een duo behandeling van minimaal 60 minuten ontvangt u nu 5% korting per persoon! Extra korting U krijgt bij SiamThaise Massage standaard 5% korting bij een boeking van minimaal 120 minuten massage.

Traditionele Thaise Massage De Thaise massage techniek is meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van lichaamswerk die verschilt van andere Oosterse therapieën. Nek, schouder en hoofd Massage De van stress vastzittende schouders, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn of migraine kunnen deze nare elementen voorkomen met deze ontspannende massage.

Voeten Massage De Thaise voetmassage activeert de energiedoorstroming van het lichaam. Commandeur Accountants & Adviseurs - Fiscaal advies. U kunt natuurlijk zelf het beste bepalen welke werkwijze bij u en uw onderneming past. Doet u de boekhouding liever zelf of besteedt u dit liever uit? Zelf boeken U kunt uw boekhouding zelf verwerken kan via onze portalen, maar ook via uw huidige boekhoudsoftware. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze digitale technieken: het inlezen van digitale bankafschriften, het inlezen van het digitale kasboek en de digitale verwerking van facturen. Deze worden gelijk geïntegreerd in uw boekhouding. U kiest er zelf voor om de boekhouding per jaar, per kwartaal of per maand te verwerken. Bent u een startende ondernemer? Wat voor soort ondernemer u ook bent of in welke ondernemingsfase u zich bevindt: Commandeur Accountants & Adviseurs kan u begeleiden en adviseren op het gebied van administratieve, financiële en fiscale vraagstukken, van begin tot eind.

Zo kunt u doorgaan met ondernemen en doen wij de rest. Klik hier voor het aanvragen van uw prijsindicatie. Jaarrekening | Van der Zwaard accountants in Den Haag. Voor wie is de jaarrekening verplicht? Heb je een besloten vennootschap (BV) of naamloze vennootschap (NV) dan ben je verplicht om een jaarrekening op te (laten) stellen en te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Ook stichtingen, verenigingen, coöperatie/waarborgmaatschappijen zijn jaarrekeningplichtig. Ben je ZZP’er en heb je financiering nodig van de bank, dan is een jaarrekening een goed middel om de bank te overtuigen. Hoe en wanneer lever je de jaarrekening in? Vanaf boekjaar 2016 is het verplicht om je jaarrekening digitaal aan te leveren. Doe dit uiterlijk 8 dagen na vaststelling. Hoe bereid je de jaarrekening voor? Wil je snel en goed de jaarrekening op (laten) stellen, dan is het essentieel dat je administratie bij is.

Dat is zonde omdat je met de moderne boekhoudtools je administratie eenvoudig actueel bij kunt houden, bij NOAB Administratiekantoor Van der Zwaard in Den Haag kunnen onze administrateurs je daarbij helpen of je gehele administratie volledig uit handen nemen. AS Glashandel Rotterdam | Glas plaatsen / vervangen. Oud glas vervangen Er zijn diverse redenen aan te geve nwaarom het verstandig is om uw oude ruiten te laten vervangen. Wat vaak voorkomt is dat huizenbezitters en ondernemers het glas dat al jaren in de sponningen hangt uit financiele overwegingen besluiten om te ruilen. Zeker als uw huis of kantoorpand nog is voorzien van ouderwets enkel glas kan het plaatsen van recenter geproduceerd gelaagd glas een aanzienlijk verschil maken. U zult dit op meerdere manieren merken, maar het eerste dat opvalt is natuurlijk de lagere energierekening. Duurzaam dubbel glas Afgezien van het feit dat dubbel- of driedubbelglas tot minder stookkosten leidt, heeft kiezen voor moderne beglazing nog meer voordelen.

Glas plaatsen Glas plaatsen is het dagelijks werk van AS Glashandel. Stevig en veilig Als ander groot pluspunt van gelaagde ruiten mogen we vanzelfsprekend ook het robuustere karakter ervan niet vergeten. Extra diensten AS Glashandel is zoals u inmiddels weet de glasspecialist in de regio Rotterdam. Hartog - Gitaarstarter Vol.1 - Broekmans.com. Financiële administratie | J J van Dalen in Den Haag. Het bijhouden van uw financiële administratie is het bijhouden van uw bedrijf.

Het opmaken van begrotingen of budgetten, financiële rapportages opstellen of uw administratie opzetten. Wij verzorgen al de aspecten van financiële administratie in de regio Den Haag. Wilt u de lastige, tijdrovende debiteuren- en crediteurenadministratie uitbesteden aan een professioneel administratiekantoor? Of de aangifte van uw omzetbelasting overlaten aan iemand die ruime ervaring heeft met alles op het gebied van belastingen?

Wij verzorgen deze administratieve taken al jaren voor verschillende ondernemingen. Wat een juiste financiële administratie voor uw onderneming doet? U krijgt overzicht en weet exact waar u staat, doordat alle inkomsten, uitgaven en de vermogenspositie van uw bedrijf duidelijk worden. Overzicht, inzicht in de winsten en verliezen waardoor investeringen kunnen worden bepaald, maar ook het afleggen van verantwoording, bijvoorbeeld in jaarrekeningen. Neem contact met ons op. LED Schijnwerpers online kopen bij ledhandel.nl - Ledhandel.nl. Ledhandel.nl biedt de nieuwste generatie Ledika LED Schijnwerpers met de beste kwaliteit. Deze breedstralers onderscheiden zich door een perfecte warmteafvoer, welke de levensduur direct ten goede komt.

Direct aan te sluiten op het lichtnet en voorzien van IP65 classificatie. Daarmee uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis, waardoor deze verstralers zeer breed toepasbaar zijn. Van beveiliging van woningen, winkels, sporthallen en bedrijfsgebouwen tot verlichting van tuinen, sportvelden, parkeerterreinen, maar ook als bouwlamp.

De Ledika LED Schijnwerpers zijn verkrijgbaar in verschillende wattages. Als variant verkrijgbaar met bewegingsmelder of als RGB met afstandsbediening. Deze Ledika LED Schijnwerpers leveren een energiebesparing van circa 80% energie ten op zichte van halogeen. Gouden bedrading LED chip in plaats van koperdraad Concurrenten gebruiken slechts een enkele koperdraad die maximaal slechts 450mA kan dragen. Merk en grootte van de LED chip Waterbestendigheid. Houtbouw Merkus levert uw tuinhuis op maat in Gelderland. U woont in Gelderland en bent van plan om een houten maatwerk schuur in uw tuin te laten plaatsen? Een schuur om bijvoorbeeld uw kostbare motorfiets of racefietsen veilig in op te bergen.

Of wellicht wilt u een houten schuur laten plaatsen in Gelderland om uw huisdieren een gerieflijk onderkomen te verschaffen. Voor iedere houten constructie die aan al uw wensen en eisen voldoet, is Houtbouw Merkus de betrouwbare keuze. Een betaalbare houten schuur van topkwaliteit. De mogelijkheden om een houten schuur te laten plaatsen in Gelderland zijn legio. U bepaalt namelijk helemaal zelf hoe uw houtbouw eruit komt te zien. Wel of geen ramen, het aantal deuren, de dakbedekking en natuurlijk de houtsoort. Oogmerk Tunderman | Opticien Den Haag. Sinds 2008 is Oogmerk Tunderman gevestigd in de van Hoytemastraat in Den Haag. Bij ons bent u aan het juiste adres voor oogmetingen, brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

Brillen In onze winkel in de van Hoytemastraat in Den Haag vind u een uitgebreide collectie monturen van verschillende internationale ontwerpers en montuurmerken. Of u nu op zoek bent naar een uitgesproken opvallende designbril of een minimalistisch montuur, bij ons slaagt u gegarandeerd. Merken welke u in onze collectie aantreft zijn onder andere Oliver Peoples, Lunor, Persol, Silhouette, Paul&Joe, Modo, Monoqool en RayBan. Zonnebrillen Natuurlijk mag een goede zonnebril bij niemand ontbreken, In onze winkel in Den Haag leveren wij zonnebrillen van verschillende topmerken zoals Maui Jim, Tod's, Persol, Oliver Peoples en RayBan. Contactlenzen Naast brillen bent u op de van Hoytemastraat in Den Haag natuurlijk ook van harte welkom voor het aanmeten van alle soorten contactlenzen. LinkaGoGo | The online Favorites and Bookmark manager. Cox Geelen | Rookgasafvoer | Dakdoorvoer. Renovatie rookgasafvoer Bij cv ketel renovatie is alleen het cv toestel vervangen niet voldoende, ook de rookgasafvoer dient vervangen te worden.

Om de oude rookgasuitmonding te gebruiken voor een nieuw verbrandingstoestel kun je in veel situaties de afvoer van verbrandingsgassen met een flexibele kunststoffen buis of een flexibele rvs pijp regelen. Om een nette trekvaste montage te realiseren biedt Cox Geelen een veilige oplossing die je snel en gemakkelijk kunt monteren: de Econext® Chimney Cover. Met deze kap kun je een dubbele, trekvaste verbinding realiseren: met een aansluitplaat aan de onderzijde van de schoorsteen bij de muur of het plafond en op het dak met een kap op de grespot. De afvoer is bestand tegen een rookgastemperatuur tot 120 °C. Schachtbocht, ondersteuning, afdekplaat en bevestiging zijn geïntegreerd in één product. Concentrische systemen rookgasafvoer cv Een concentrisch rookgasafvoersysteem biedt de meeste VEILIGHEID! Behandeling met de abortuspil | Abortuskliniek Stimezo Zwolle. De abortuspil is een combinatie van verschillende tabletten die op meerdere dagen volgens voorschrift van de arts ingenomen moeten worden.

Het gebruik van de abortuspil is mogelijk tot een zwangerschapsduur van 9 weken, gerekend vanaf de eerste dag van uw laatste menstruatie. In eerste instantie wordt er een Hb-bepaling (hemoglobine) gedaan om eventuele bloedarmoede uit te sluiten. Een arts beslist vervolgens of u voor de abortuspil in aanmerking komt. Het eerste gedeelte van de behandeling vindt plaats in de kliniek waarbij de arts u 1 tablet (mifepriston) geeft.

Dit blokkeert de aanmaak van het hormoon dat de zwangerschap in stand houdt. Het tweede deel van de behandeling doet u thuis. Haarwerken | Dohmen Hair Kerkrade | Kunsthaar. De Jong Middenmeer - Accountants en Belastingadviseurs. Jouw startpagina voor weer, verkeer en meer.