background preloader

Frankdelaware5

Facebook Twitter

Massages - Siam Massage-Siam Massage. Bij Siam Thaise Massage kunt u terecht voor diverse soorten massage.

Massages - Siam Massage-Siam Massage

Een compleet aanbod van de massages vindt u op deze pagina. Gelieve in de salons contant te betalen. LET OP: Met de inlevering van (een) cadeaubon(nen) kan bij een duo-massage of een meer-urige massage geen extra korting verstrekt worden. Actie’s Bij boeking van een duo behandeling van minimaal 60 minuten ontvangt u nu 5% korting per persoon! Extra korting. Commandeur Accountants & Adviseurs - Fiscaal advies. U kunt natuurlijk zelf het beste bepalen welke werkwijze bij u en uw onderneming past.

Commandeur Accountants & Adviseurs - Fiscaal advies

Doet u de boekhouding liever zelf of besteedt u dit liever uit? Zelf boeken U kunt uw boekhouding zelf verwerken kan via onze portalen, maar ook via uw huidige boekhoudsoftware. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze digitale technieken: het inlezen van digitale bankafschriften, het inlezen van het digitale kasboek en de digitale verwerking van facturen. Van der Zwaard accountants in Den Haag. Voor wie is de jaarrekening verplicht?

Van der Zwaard accountants in Den Haag

Heb je een besloten vennootschap (BV) of naamloze vennootschap (NV) dan ben je verplicht om een jaarrekening op te (laten) stellen en te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Ook stichtingen, verenigingen, coöperatie/waarborgmaatschappijen zijn jaarrekeningplichtig. Ben je ZZP’er en heb je financiering nodig van de bank, dan is een jaarrekening een goed middel om de bank te overtuigen. Hoe en wanneer lever je de jaarrekening in? Vanaf boekjaar 2016 is het verplicht om je jaarrekening digitaal aan te leveren. AS Glashandel Rotterdam. Glas vervangen Beglazing die kapot is gegaan door een ongeluk of inbraak dient uiteraard zo snel als mogelijk hersteld te worden.

AS Glashandel Rotterdam

AS Glashandel is de specialist die met alle verzekeringsmaatschappijen samenwerkt. Zo hoeft u ons alleen maar te bellen en heeft u verder nergens omkijken naar. Indien nodig kan er voor een noodvoorziening worden gezorgd. Dan worden meteen de vervangende glasplaten besteld die wij uiteraard vervolgens zo snel mogelijk plaatsen op uw Rotterdamse locatie. Glas plaatsen Glas plaatsen is het dagelijks werk van AS Glashandel. Extra diensten AS Glashandel is zoals u inmiddels weet de glasspecialist in de regio Rotterdam. Neem direct contact met ons op! Hartog - Gitaarstarter Vol.1 - Broekmans.com. Financiële administratie. Het bijhouden van uw financiële administratie is het bijhouden van uw bedrijf.

Financiële administratie

Het opmaken van begrotingen of budgetten, financiële rapportages opstellen of uw administratie opzetten. Wij verzorgen al de aspecten van financiële administratie in de regio Den Haag. Wilt u de lastige, tijdrovende debiteuren- en crediteurenadministratie uitbesteden aan een professioneel administratiekantoor? Of de aangifte van uw omzetbelasting overlaten aan iemand die ruime ervaring heeft met alles op het gebied van belastingen?

Wij verzorgen deze administratieve taken al jaren voor verschillende ondernemingen. Wat een juiste financiële administratie voor uw onderneming doet? Overzicht, inzicht in de winsten en verliezen waardoor investeringen kunnen worden bepaald, maar ook het afleggen van verantwoording, bijvoorbeeld in jaarrekeningen. LED Schijnwerpers online kopen bij ledhandel.nl - Ledhandel.nl. Ledhandel.nl biedt de nieuwste generatie Ledika LED Schijnwerpers met de beste kwaliteit.

LED Schijnwerpers online kopen bij ledhandel.nl - Ledhandel.nl

Deze breedstralers onderscheiden zich door een perfecte warmteafvoer, welke de levensduur direct ten goede komt. Direct aan te sluiten op het lichtnet en voorzien van IP65 classificatie. Daarmee uitermate geschikt voor gebruik buitenshuis, waardoor deze verstralers zeer breed toepasbaar zijn. Van beveiliging van woningen, winkels, sporthallen en bedrijfsgebouwen tot verlichting van tuinen, sportvelden, parkeerterreinen, maar ook als bouwlamp. De Ledika LED Schijnwerpers zijn verkrijgbaar in verschillende wattages. Gouden bedrading LED chip in plaats van koperdraad Concurrenten gebruiken slechts een enkele koperdraad die maximaal slechts 450mA kan dragen. Merk en grootte van de LED chip Waterbestendigheid Eenvoudig water spuiten op een merkloze LED schijnwerper en er zit meestal al snel water of condens in. Fysiotherapie Vis in Wageningen: bereikbaar vanuit Arnhem. Fysiotherapie in de omgeving van Arnhem Fysiotherapie heeft als belangrijkste doel om mensen zo goed mogelijk te laten bewegen.

Fysiotherapie Vis in Wageningen: bereikbaar vanuit Arnhem

Een fysiotherapeut is dus de bewegingsspecialist bij uitstek. Houtbouw Merkus levert uw tuinhuis op maat in Gelderland. Oogmerk Tunderman. Sinds 2008 is Oogmerk Tunderman gevestigd in de van Hoytemastraat in Den Haag.

Oogmerk Tunderman

Bij ons bent u aan het juiste adres voor oogmetingen, brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Brillen In onze winkel in de van Hoytemastraat in Den Haag vind u een uitgebreide collectie monturen van verschillende internationale ontwerpers en montuurmerken. Of u nu op zoek bent naar een uitgesproken opvallende designbril of een minimalistisch montuur, bij ons slaagt u gegarandeerd. Merken welke u in onze collectie aantreft zijn onder andere Oliver Peoples, Lunor, Persol, Silhouette, Paul&Joe, Modo, Monoqool en RayBan. Zonnebrillen. Fysiotherapie Vis in Wageningen: bereikbaar vanuit Arnhem. The online Favorites and Bookmark manager. Rookgasafvoer. Renovatie rookgasafvoer Bij cv ketel renovatie is alleen het cv toestel vervangen niet voldoende, ook de rookgasafvoer dient vervangen te worden.

Rookgasafvoer

Om de oude rookgasuitmonding te gebruiken voor een nieuw verbrandingstoestel kun je in veel situaties de afvoer van verbrandingsgassen met een flexibele kunststoffen buis of een flexibele rvs pijp regelen. Om een nette trekvaste montage te realiseren biedt Cox Geelen een veilige oplossing die je snel en gemakkelijk kunt monteren: de Econext® Chimney Cover. Met deze kap kun je een dubbele, trekvaste verbinding realiseren: met een aansluitplaat aan de onderzijde van de schoorsteen bij de muur of het plafond en op het dak met een kap op de grespot. De afvoer is bestand tegen een rookgastemperatuur tot 120 °C. Concentrische systemen rookgasafvoer cv Een concentrisch rookgasafvoersysteem biedt de meeste VEILIGHEID! Abortuskliniek Stimezo Zwolle.

Dohmen Hair Kerkrade. De Jong Middenmeer - Accountants en Belastingadviseurs. Jouw startpagina voor weer, verkeer en meer.