background preloader

4ESOB

Facebook Twitter

Biologia4LauraAlvarezArtacho. Biologia4martafabregatgarcia. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

biologia4martafabregatgarcia

Nom: Marta Fabregat GarcíaAficions personals: Dança, cuinarPunts forts: CuinarPunts febles: Les matemàtiquesLes meues preferències: DormirCarta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: M'agradaria traure bones notes per poder arribar a cursar la carrera que m'agrada Qu è és el portafoli? El portafoli consisteix en un registre personal del teu perfil acadèmicdels teus treballsi avanços acadèmicsi de la configuració del teu entorn d'aprenentatge (com obtens la informació, com la difons, com l'emmagatzemes, com et relaciones amb l'entorn, etc)

Biologia4perezcastro. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

biologia4perezcastro

Nom: Marcos Rubén Pérez Castro.Aficions personals: Tocar la guitarra, eixir a fer rutes am bicicleta per muntanya, practicar esports (arts marcials especialment).Punts forts: Bona memòria per a les assignatures en general, autocrític, bona concentració quan és necessari, antiimperialista...Punts febles: Massa crític a vegades amb tot, en determinats moments por empàtic, un poc radical en alguns sentits específics...Les meues preferències: Encara no tinc res clar, però si continue vivint tal i com la societat vol, probablement físic quàntic, o potser alguna rama de ciències militars.Carta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: Espere aprendre el necessari per a passar el curs i traure el graduat amb molt bones notes, sempre que això em proporcione felicitat.

Qu. Biologia4oscarbou. BIOLOGIA4MISAELNICETOORDOÑEZ. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

BIOLOGIA4MISAELNICETOORDOÑEZ

Nom: Misael Yon Niceto OrdóñezAficions personals: M'agrada tocar el piano, la bateria i cantar. També estudie viola al conservatori. També fer esport de vegades, com anar a còrrer o a nadar.Punts forts: Tinc habilitat amb els idiomes, parle bastant bé l'anglésPunts febles: Soc bastant distraigutLes meues preferències: M'agrada la història i la geografia.Carta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: Espere vore la biologia des un punt de vista més interesant del que he vist ara.

Qu è és el portafoli? El portafoli consisteix en un registre personal del teu perfil acadèmicdels teus treballsi avanços acadèmicsi de la configuració del teu entorn d'aprenentatge (com obtens la informació, com la difons, com l'emmagatzemes, com et relaciones amb l'entorn, etc) Biologia4lauradelgado. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

biologia4lauradelgado

Nom: Laura DelgadoAficions personals: ballar, llegir i anar de festa.Punts forts: Soc responsable, educada, organitzada i amable.Punts febles: Soc tímida i algunes vegades despistada.Les meues preferències: Vull anar a la Universitat i tindre una bona carrera.Carta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: Espere aprendre moltes coses noves que em puguen servir per al futur. Què és el portafoli? El portafoli consisteix en un registre personal del teu perfil acadèmicdels teus treballsi avanços acadèmicsi de la configuració del teu entorn d'aprenentatge (com obtens la informació, com la difons, com l'emmagatzemes, com et relaciones amb l'entorn, etc)

BIOLOGIA4JOSEPALAFONTPALLARES. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

BIOLOGIA4JOSEPALAFONTPALLARES

Nom: Josep Alafont Aficions personals: musica mirar seriesPunts forts: matesPunts febles: castella y valenciaLes meues preferències: traurem el graaduat, ixir de festa i dormirCarta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: aprendre coses noves que no savia El portafoli consisteix en un registre personal del teu perfil acadèmicdels teus treballsi avanços acadèmicsi de la configuració del teu entorn d'aprenentatge (com obtens la informació, com la difons, com l'emmagatzemes, com et relaciones amb l'entorn, etc)

BIOLOGIA4JOSEFERNANDEZ. BIOLOGIA4JAVIERLAZCANO. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

BIOLOGIA4JAVIERLAZCANO

Nom:Javier Lazcano Hortelano.Aficions personals:Com aficións m'agrada jufar a futbol , vaig a entrenar 3 dies a la setmana , en un club anomenat CD , Sanlorenzo , els fins de semana cuan puc vaig a fer descens per la muntañya y ademes m'agrada jugar a videojocs cuan puc.Punts forts: Asignatures que considere que se me donen be son Socials , biologia nos e me dona mal i ingles.Punts febles:Asignatures que no se me donen molt be son Valencia i Castella.Les meues preferències:Les meus preferencie son sacar bones notes.Carta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs:En aquest curs el meu nobjectiu es aprovar tot , aprender mes del que jo se y ademes intentar sacar bones notes. BIOLOGIA4IsmaelLlorensJaraba. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

BIOLOGIA4IsmaelLlorensJaraba

Nom: Ismael Llorens JarabaAficions personals: anar amb bici, anar amb moto, el futbol i els caballsPunts forts: futbolin i anar en biciPunts febles: castella i valenciaLes meues preferències: bici i els estudisCarta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: aprendre a clonar animals, fer cèl·lules, fer un xiquet amb tres pares... Què és el portafoli? El portafoli consisteix en un registre personal del teu perfil acadèmicdels teus treballsi avanços acadèmicsi de la configuració del teu entorn d'aprenentatge (com obtens la informació, com la difons, com l'emmagatzemes, com et relaciones amb l'entorn, etc) BIOLOGIA4ISABELSALASPEREZ. Biologia4IrisDoménechBarreda. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

Biologia4IrisDoménechBarreda

Nom: Iris Doménech BarredaAficions personals: Tocar la guitarra, acompañante de piano, correr, entrenedora de perros y agility.Punts forts: còrrer (velocitat i resistència) i aprove totes les assignatures sense dificultat.Punts febles: matemàtiques i veure sang.Les meues preferències: familia, amics i gossos.Carta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: aprovar tot amb bona nota. Què és el portafoli? El portafoli consisteix en un registre personal del teu perfil acadèmicdels teus treballsi avanços acadèmicsi de la configuració del teu entorn d'aprenentatge (com obtens la informació, com la difons, com l'emmagatzemes, com et relaciones amb l'entorn, etc) BIOLOGIA4FLORINMIHAI. Biologia4cristinanasalean. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

biologia4cristinanasalean

Nom: Cristina NasaleanAficions personals: Escoltar música Punts forts: Informàtica i memoritzar. Punts febles: Fer esport i matemàtiques. Les meues preferències: Vull fer Batxillerat i després anar a la Universitat. Carta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: Aquest curs m'agradaria saber més sobre Biologia i Informàtica, que són les assignatures que més m'agraden i entendre millor matemàtiques i física i química, perquè són les assignatures que més em costen. Qu è és el portafoli? El portafoli consisteix en un registre personal. Sites. Sites. Biologia4CarlosPerezPitarch. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

Biologia4CarlosPerezPitarch

Nom: Carlos PerezAficions personals: Tocar la guitarra, treballar la terraPunts forts: En les matemátiques, l'agricultura. Punts febles: Els idiomes, Les meues preferències: Treballar el camp i correr amb la motoCarta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: Què és el portafoli?. El portafoli consisteix en un registre personal del teu perfil acadèmicdels teus treballsi avanços acadèmicsi de la configuració del teu entorn d'aprenentatge (com obtens la informació, com la difons, com l'emmagatzemes, com et relaciones amb l'entorn, etc) BIOLOGIA4CARLOSGRECU. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

Nom: Carlos Marian GrecuAficions personals: Jugar al pàdel,vaig dos dies a la setmana durant hora i mitja.Punts forts:Puc ser una persona treballadora Punts febles:Puc ser a vegades un poc pesatLes meues preferències:M'agrada les matemàtiques,l'história i l'esportCarta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs:Espere aprendre molt aquest curs en biologia i millorar respecte al curs anterior. Sites. Sites. Biologia4arasagarcia. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges.

Nom: Marcos Arasa García-carrasco.Aficions personals: leer libros, y ver anime(en el ordenador) y manga.Punts forts:la natación y también las matemáticas.Punts febles: memorizar y acordarme de las cosas.Les meues preferències: me gustaria estudiar matemáticas computacionales.Carta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: espero pasar el curso con buenas notas y ningún descuido. Què és el portafoli? El portafoli consisteix en un registre personal ·Del teu perfil acadèmic ·Dels teus treballs ·I avanços acadèmic ·I de la configuració del teu entorn d'aprenentatge (com obtens la informació, com la difons, com l'emmagatzemes, com et relaciones amb l'entorn, etc) BIOLOGIA4AlexisEspinFabregat.

Qui sóc jo? Sites. BIOLOGIA4 NOELIA GARCÍA PUEYO. Biologia4 Marc Falomir. Biologia4 Alejandro Beltrán. Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges. Biologia4elenaescriche. Qui sóc jo? Breu presentació personal, dels teus interessos acadèmics, dels teus estudis, de les teues aficions personals, i de qualsevol informació d'interès públic que desitges. Nom: Elena Escriche GuillamónAficions personals: Llegir, cantar, tocar la bandúrria i ensenyar als xiquets.Punts forts: Redactar, memoritzar, fer riure i ajudar a la gent.Punts febles: L'esport i que soc molt sensible.Les meues preferències: M'agradaria fer batxillerat, més tard, un curs de monitora i després la carrera de magisteri i poder donar classe als xiquets de primaria en un col·legi.Carta a un mateix del que esperes aprendre durant el curs: Espere aprendre a apreciar més el exercici físic i millorar el meu anglés.