background preloader

Cartii

Facebook Twitter

Reiki. Reiki. Carti PDF, in romana. Folder View. Biblioteca digitala - Marele zodiac al iubirii. Biblioteca electronica. Manualul meu de Fizica on-line: Prima pagina. Lucrări online. Cartea serviciilor secrete rusești care prezintă speciile extraterestre ce au vizitat Pământul (foto) Cartea secretă a raselor extratereștrilor este una dintre cele mai controversate documente care provine din perioada în care Rusia era dominată de comunism.

Cartea serviciilor secrete rusești care prezintă speciile extraterestre ce au vizitat Pământul (foto)

Prima ediție a cărții a fost publicată în 1946 și era destinată informării agenților secreți cu privire la diversele rase extraterestre care vizitaseră planeta noastră până la vremea respectivă. Atâta timp cât cortina de fier a Rusiei a rezistat, informațiile prețioase din această carte au fost păstrate cu sfințenie. În clipa în care regimul comunist a început să se clatine, Cartea secretă a raselor extratereștrilor a ajuns în mâna unui diplomat rus, care a ales să trăiască în Portugalia. Băiatul acestuia, împreună cu un prieten, au descoperit cartea printre o serie de alte documente care purtau marca top secret și pentru prima dată au tradus-o în limba engleză în 2004.

Cartea este de-a dreptul fascinantă pentru că prezintă numeroase tipuri de specii extraterestre, navele lor și locul de proveniență. Carti - TargulCartii.ro. De unde descarci audiobook in limba romana? O MARE colectie de carti !!! (~ 30GB) - Forumul tineretului ortodox din Republica Moldova. S. [pdf] Omraam Mikhael Aivanhov – Colecţie e-book. U. Manuale Şcolare Vechi, din „Epoca de Aur” Cuprins protectia psi calea reconectarii divine. Carte AUDIO: Cartea Fecioarei din Carmel: Fecioara Maria, Mama Divina. ÎNŢELEPCIUNEA ENEAGRAMEI.

Ceva, fără să ne dăm seama ce anume ne lipseşte.

ÎNŢELEPCIUNEA ENEAGRAMEI

Credem că ştim ce avemnevoie sau ceea ce ne dorim - o relaţie mai bună, o slujbă mai bună, săarătăm mai bine sau să ne luăm o maşină nouă. Sperăm că dacă, în sfârşit,vom avea relaţia perfectă sau serviciul la care am visat, neliniştea noastră vadispărea şi vom fi satisfăcuţi şi împliniţi. Dar experienţa ne învaţă că maşinanoastră cea nouă ne va face să ne simţim bine numai pentru o scurtă perioadă de timp. Şi că noua noastră relaţie, oricât ar fi ea de minunată, nune împlineşte aşa cum ne-am imaginat. Deci ... Cuadevărat? Dacă ne vom gândi o clipă, vom înţelege că sufletul nostru tânjeşte săafle cine este şi de ce se află el aici Societatea modernă însă nu neîncurajează să găsim răspunsuri la aceste întrebări.

"Se pare că mai înainte ca să ne propunem o călătorie pentru adescoperi realitatea ultimă sau a-l găsi pe Dumnezeu, înainte chiar de a acţiona sau de a avea. Atlas Acupunctura-Manual ET de depanare a masinii umane de Mirahorian. Maurice Cintract in " Enseignement Accéléré de L'Acupuncture " afirma ca:" primele carti de acupunctura seamana cu niste note a unor studenti umani, laun curs de instruire in vederea depanarii masinii umane, predat stramosilorumanitatii de catre reprezentantii unei civilizatii extraterestre extrem deavansate Ce alte mijloace terapeutice pot folosi punctele de acupunctura?

Atlas Acupunctura-Manual ET de depanare a masinii umane de Mirahorian

Punctul de acupunctura (in lb. chineza: 腧穴 ; shù xué; ori: 穴位 ; xué wèi; in lb. japoneza: つぼ tsubo) este un loc privilegiat, o antena, de unde emerg toateactivitile corpului; este un loc de exprimare, de rspuns, de schimb, de transport de ăţ ă informaii. Ţ.