background preloader

Finapengar

Facebook Twitter

Phillipa Lindkvist

Kaffeberoende tvåbarnsmamma. Account Manager på IT-företag i Sthlm. Vill bli en fena på att spara pengar och investera. Mål: Ek. oberoende innan 45. Skribent på Finapengar.se. Här skriver jag om kreditkort, snabblån, privatlån, företagande och mycket annat.

Fina Pengar on Pocket. 3 viktiga saker att få koll på när du behöver låna pengar snabbt finapengar.se Save Vad är ekonomiska nyckeltal – och varför är de viktiga?

Fina Pengar on Pocket

Blogg – Fina Pengar. Philippalindqvist. Phillipa Lindkvist - Stockholm, Sverige. Stockholm School of Economics - Academia.edu. Finapengar.se på Tumblr. Finapengar.se på WordPress. Finapengar.se på Blogger - om ekonomi, lån, kreditkort. Finapengar.se – Google Drive. Finapengar.se - Få koll på Finapengar.se på Facebook! Trade Venue. Kanske är det för att jag spenderat en hel del tid i den delen av nätet på sistone.

Trade Venue

Men verkar det inte som att det är en slags trend just nu, det här med att bli "ekonomiskt fri" inom ett visst antal år? Läste senast Lovisa Eklunds inlägg på Avanza om hur många ungar drömmer om att bli ekonomiskt oberoende och bygga upp en pengamaskin som går att leva på livet ut. Samtidigt pekar Lovisa på hur svårt - och nyckfullt - en sådan ambition är att realisera: "Risken är dock överhängande att underskatta hur mycket pengar som behövs för att kunna leva det liv du önskar utan att arbeta.

Phillipa Lindkvist på G+ OMG, sparkvot på 65%! Där har jag defintivt något att inspireras av. Tror min sparkvot ligger på ca 15% idag. Vad l… Min långsiktiga målsättning. Att klicka i checkboxen för "Ekonomiskt oberoende" på Nordnet :) #pratapengar. Finapengar.se på G+ SparPhillipa (@SparPhillipa) Finapengar. Evernote shared notebook: Fina Pengar on Pocket. 3 viktiga saker att få koll på när du behöver låna pengar snabbt finapengar.se Save Vad är ekonomiska nyckeltal – och varför är de viktiga?

Fina Pengar on Pocket

Blogg – Fina Pengar Så aktiesparar du när det är oroligt på finansmarknaden. Finapengar.se på Youtube. Sparphillipa, Stockholm - Gravatar Profile. Stockholm School of Economics - Academia.edu. Skuldsättningsproblematiken på marknaden för snabblån: En granskning av proposition 2009/10:242 och dess motverkande av skuldsättningsproblematiken kring snabblån. Phillipa Lindkvist D-5703-2018 - ResearcherID.com. Phillipa Lindkvist (0000-0003-2251-0370) - ORCID. Fina Pengar – Om lån, privatekonomi, investeringar & ränta på ränta.