background preloader

Neuleohjeet

Facebook Twitter

Musiikillista menoa. Minulla on ystävä, jolle musiikki on lähellä sydäntä.

Musiikillista menoa

Nähdessäni nämä sukat ajattelin heti, että tuossa on hänelle sukat. Näytin hänelle alkuperäisten sukkien kuvaa ja hän oli heti myytynä tälle mallille. Onnekseni kaaviot kirjoneuleisiin oli saatavilla ja niin tulostin ne itselleni. Varastoissani löytyi oikeat väritkin sukkien aloittamiseen ja niin sain sukat puikoille. Loin pariinkin kertaan silmukat, koska ensimmäinen versio oli minusta todella kapean näköinen ja niin se olikin. Resori sukan suussa yltää mukavasti polven päälle ja lämmittää. Itse jatkoin mallia vielä tuon nilkan pystyraidoituksen verran alkuperäiseen verrattuna. Sukkiin kudotaan ensin pohja, johon nuotit, sydämet ja nuottiavaimet kirjaillaan jälkikäteen silmukoita jäljentäen. Näitä oli ihan kiva kutoa, vaikka haasteellista se oli.

Mallineule vaihtuu mukavasti ja sukka tulee kudottua tavallaan kuin osissa. French bulldog knitting pattern. Maaliskuuta 2016. Eipä voisi päivä parempi olla kuin tänään!

maaliskuuta 2016

Heräsin virkeänä auringonpaisteeseen kellon ympäri nukuttuani. Tai ainakin melkein. Ullan adventtikalenteri 2007 - 23.12.2007 - Egyptiläiset lapaset. « Takaisin joulukalenteriin Teksti ja kuvat: Tuulia Salmela (blogi ») Näihin lapasiin sain idean kuvioista, jotka ovat Richard Ruttin kirjassa History of Hand-Knitting.

Ullan adventtikalenteri 2007 - 23.12.2007 - Egyptiläiset lapaset

Virkattu pieni sydän - ohje mukana, Tiny Crochet Heart. Nämä virkatut pienen pienet sydämet ♥♥♥ ovat siitä mukavia tehdä, että ne valmistuvat nopeasti - ja mikä parasta, niihin voi käyttää jämälankoja.

Virkattu pieni sydän - ohje mukana, Tiny Crochet Heart

Ne ovat myös kivoja käyttää yksittäisinä esim. paketoinnissa tuomassa iloa (?) Saajalleen. Virkattu SYDÄN - ohje. 4 ketsusilmukkaa aloitusrinkulaan. 2 pylvästä.

virkattu SYDÄN - ohje

Montako silmukkaa sukkiin? Ota tästä ohjeet talteen. Virheelliset kohdat ovat korjattuna tekstisä tummennettuina.

Montako silmukkaa sukkiin? Ota tästä ohjeet talteen

Koko: S/M Lanka: Alize Supewash -lankaa (75 % WO, 25 % PA, 100 g = n. 420 m) 100 g valkaistua (55). Virkkauskoukku: 3 ja 3,5 mm tai käsialan mukaan. Linkit sukkaohjeisiin. Estherkate's How to - Translate Foreign Patterns - English to Finnish. Ylipolvensukat - IINU. Vannoutuneena hameen käyttäjänä villasukat talvikautena ovat aivan ehdottomat ja nyt olenkin ottanut tavoitteeksi neuloa erilaisia tyyliin sopivia "täsmäsukkia" täydentämään erilaisia asukokonaisuuksia.

Ylipolvensukat - IINU

Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kerroinkin, niin nämä kirjoneulesukat suunnittelin pariksi harmaalle pellavasekoitehameelleni, jota olen käyttänyt tosi paljon! Hame on jo useamman vuoden vanha ja se on H&M hankintoja. Neuleohjetäsmennykset. Pyrimme luonnollisesti täysin virheettömiin neuleohjeisiin, mutta virheen sattuessa toimimme nopeasti: Ohjetäsmennykset siirretään netissä julkaistuihin neuleohjeisiin välittömästi.

Neuleohjetäsmennykset

Sukkalehti 2015 korjaukset Malli 2: Unelma Tossun päällistä neulotaan 22(32) kerrosta. Mitäpä sitä mallia vaihtamaan. Niinpä.

Mitäpä sitä mallia vaihtamaan

Taas tuli samalla mallilla yhdet sukat tehtyä, tälläkertaa sentään vähän toisilla vereillä. Harmaa & vaaleanpunaisia kun tuli tehtyä putkeen kaiketi viidet joista neljät tein tilauksesta. Sukka- ja tossu-ohjeet - Ohjeet. Romanssi. Katniss Cowl Crochet Tutorial. Perhe auringonkeltaisessa talossa. Katniss Cowl Crochet Tutorial. Näin neulot kuplaneuletta. Näin neulot ruususukat, jotka löytyvät myös uudelta Käden taidot -postimerkkiarkilta.

Näin neulot kuplaneuletta

Arkilta löytyy myös isoäidinneliö, jonka voit opetella virkkaamaan videon avulla. KOKO: 39TARVIKKEET: Novita 7 Veljestä (75 WO + 25 PA, 100 g = 200 m) -lankaa 100 g luonnonvalkoista (010), 50 g tummaa viininpunaista (577), vajaa 50 g punaista (549) ja vajaa 50 g vihreää (322). Sukkapuikot nro 3½ tai käsialan mukaan.TIHEYS: 22 s sileää neuletta = 10 cm.JOUSTINNEULE: neulo * 1 s oikein, 1 s nurin*, toista *–*.KIRJONEULE: neulo ruutupiirroksen ja ohjeen mukaan. TEE NÄIN: Luo punaisella langalla 60 s ja jaa silmukat neljälle sukkapuikolle seuraavasti: 17,18,13,12 s. Kerroksen vaihtumiskohta on aina I ja IV puikon välissä. Aloita sitten kirjoneule I ruutupiirroksen oikeasta reunasta. Kuinka monta silmukkaa villasukkaan?

Sukkalankoja on kaikenvärisiä. Yksiväristen lisäksi löytyy myös liukuvärjättyjä, osasta tulee jopa valmista kirjoneulekuviota. Lankakaupasta tarttuu matkaan kassillinen ihanuuksia ja kotona mietityttää, montako silmukkaa tarvitaan lapsenlapsen 35 -koon sukkiin... Koska netti on täynnä valmiita silmukkamääräkarttoja, en ala keksimään pyörää uudestaan vaan tarjoan sinulle hyvät ja selkeät linkit sivuille, joista löydät varmasti tarvitsemasi tiedon saadaksesi oikean kokoiset villasukat. Otathan huomioon, että lopputulokseen vaikuttaa silmukkamäärän lisäksi aina myös valitsemiesi puikkojen koko ja persoonallinen käsialasi. Kokeilemalla eri kokoisia puikkoja ja neulomalla enemmän, käsialakin tasoittuu. Sukkalankoja on pääasissa kolmea eri vahvuutta. Sukkakori. Create Easy Infographics, Reports, Presentations. Color Palette Ideas. Pitsineulesukat Novita 7 Veljestä. Picarapirk's November Mystery Socks. Nilkkaset. Lankoina kätetty pääosin 7- veljestä, ripaus Villeä myös joissakin mukana.

Puikko koko 3 Sukkiin tulee kahta väriä, pohjaväri ja kuvioväri( ohje kirjoitetu ruskea, vaaleanpunaisten nilkkasten mukaan. ) Sukkien koko on suunniteltu sopivan 38-40 kokoisiin koipiin. Näin ollen sukka ei ole valtavasti liian suuri 38 kokoiselle jalalle eikä liian tiukka koon 40 jalkaan. (En voinut yllätysmomentin vuoksi kysellä työkavereiden jalan kokoja, joten päädyin tähän ratkaisuun. ) *-* tarkoittaa, että toista tähtien välisiä ohjeita Luo 48 silmukkaa vaaleanpunaisella ja jaa ne neljälle puikolle, 12/puikko 1. krs kudo nurjaa koko kierros2.krs kudo kaikki oikein3.krs kudo nurjaa koko kierros Katkaise lanka ja jatka ruskealla. Kudo 3 kierrosta oikein.Aloita normaali vahvistettu kantapää, poimi myös kantalapun silmukat ruskealla langalla Alkaa ensimmäinen kuvio eli kerrosrivinousu ja otetaan mukaan vaaleanpunainen lanka: 1 ja 4 puikoilla kudotaan kaikki oikein tehden kavennukset kantapään jälkeen. Broken Seed -sukat. Kaikki muut ovat neuloneet broken seed -sukkia jo iät ja ajat.

Itse en halunnut niitä tehdä, koska kaikki muutkin teki.. Samoin oli aikaisemmin Olga -sukkien kohdalla. Lopulta aina jossain vaiheessa innostun kumminkin itsekin kokeilemaan suosittuja malleja. Tällä kertaa näin livenä kaverini neulomat broken seed:it ja sain siitä inspiraation. Rainbow Patch Knitted Socks Idea. For all our readers that are fans of knitting, we have a special sock knitting project from which they can get some inspiration for their future works.

It’s a challenging piece to do but it worth trying because the end results are really stunning. You can make the rainbow patch knitted socks with the help of the “entrelac technique” (check out the videos below), usually used to create textured diamond patterns, in most cases scarfs. Ulla 01/13 - Ohjeet - Loitsu. Joulun alla kovien pakkasten aikaan sain älynväläyksen. Säärystimet voisivat olla niin pitkät, että yltäisivät yli polvien. Yhdessä polvipituisen toppatakin kanssa ne pitäisivät koivet mukavasti lämpiminä esimerkiksi työmatkoilla. Pienemmillä pakkasilla ja sisätiloihin siirtyessä säärystimet voi taas rutata kotoisasti nilkkoihin. Mallisäärystimet on neulottu Utunan värjäämästä Pirtin kehräämön kampavillasta, väri on nimeltään Loitsu. Regiakukkasukat2. Neulo kauniit ruususukat. DROPS Knitting Tutorial: How to knit stripes in the round with no jog. Novita Oy - Neulemalli: Neulottu baskeri ja huivi.

Katso ohjeessa mainittujen lyhenteiden selitykset. Keväthuuma pattern by Tiina Kuu. DROPS Ohjevideo. Ulla 03/11 - Ohjeet - Merenkulkija. Keväällä 2011 neuletuttavani haastoi minut mukaan neulomaan villasukkia suomalaisille merimiehille. Koska paksuille sukkalangoille on melko vähän sukkamalleja, päätin suunnitella pari yksinkertaista palmikkomallia, jotka soveltuisivat niin miehille kuin naisillekin.

Näissä palmikoissa saattaa nähdä vaikkapa laivan peräaaltoja tai toisiinsa kiertyviä köysiä. Color Palette Ideas. Biscuits and Jam. Neulo Kainuun värikkäät kukkalapaset. Vuonna 1999 tuoreiden ekaluokkalaisten vanhempainillassa opettaja toivoi vanhemmista vapaaehtoisia huolehtimaan luokan pikkujoulutarjottavista. Kaksi kättä nousi, minun ja Saija Flinkkilän. Yhdessä aloimme järjestää myös askartelua ja puuhailua oppilaille.

Kerran Saija houkutteli minut kanssaan käsityökurssille. Siitä kehkeytyi käsityön ryydittämä ystävyytemme, joka näkyy sisutuksessani. Helsinkiläinen lähiökerrostalokotini elää ja muuttuu, kun jokin tavara siirtyy toisaalle ja toinen tulee tilalle. Lasten taide kestää aikaa. Slippers with 5 leaves pattern by Sercan Senay.

Hae neuleohjeita. Jouluiset kotitossut. Kirjoittelin syyskuussa neuleinspiraation lähteistä ja postauksessa näkyivät myös Dropsin sivuilta bongatut tossukat. Tossut pyörivät aina silloin tällöin mielessäni ja marraskuun loppupuolella sairastetun syysflunssan jälkimainingeissa laitoin tossut puikoille. Näitä en kuitenkaan toteuttanut ohjeen mukaan, vaan sovelsin taas itse. Perussukat silmukkataulukko. DROPS Ohjevideo. Salainen sukkakaava. // knitPro web app. Really Clear: Creating a "Jogless Jog" when Knitting Stripes in the Round (cc)

Pöllösukat ja ohje. Heidi tuossa kyseli eilen postaamieni pöllösukkien ohjetta ja kommentteihin laitinkin neuvoa, mistä ohjeen löytää. Ajattelin kuitenkin helpottaa häntä ( ja muitakin mahdollisesti ) ja kirjoittaa tähän ohjeen. Nopeammin sen tästä ehkä löytää, kuin googlen avulla avaamalla linkin toisensa jälkeen. Ohje voi vaikuttaa haastavalta, mutta sitä se ei ole. Resorin voi tehdä oman mielensä mukaan. Valkoisissa pöllösukissa 12 silmukkaa / puikko ja ruskeissa 14 silmukkaa / puikko. Tossukisan voittajat! Näin huovutat blinbling-tossut.

Scalloped Knitting Edge Stitch. Novita Oy. How to join your yarn by making a double knot. Villasukan höyrytys kattilassa. Näin neulot kierrejoustinta.