background preloader

GEOMETRIA

Facebook Twitter

Figures geomètriques

LOS ÁNGULOS EJEMPLOS RESUELTOS DE GEOMETRÍA DE QUINTO DE PRIMARIA EN PDF. Calcular Area Poligono Regular. Calcular Area Cuadrado. Com puc calcular les àrees de le figures planes? Volums. Herramienta para calcular áreas. Arees 1. Full2 formules. ÀREES i PERÍMETRES: Webs per practicar - paleta de colors. Skool: Perímetre i superfície Àrees i Perímetres és una web de la Junta de Extremadura, en ella trobaràs des d'una introducció al tema, definicions i unitats, àrees i perímetres de polígons fins a problemes geomètrics.

ÀREES i PERÍMETRES: Webs per practicar - paleta de colors

Selecciona un nombre (de l'1 al 7) i després ves fent clic a la fletxa vermella per anar endavant. LIBROS VIVOS.net de la editorial SM. Unidad didáctica de geometría para Ciclo medio de Primaria. Geometria: triangles i quadrilàters (segon cicle de Primària) Aplicació de Recursos al Currículum. Experimentació Maquetes i construccions Material manipulable Representacions i models Resum S'adjunten esquemes i vídeos per tal que els alumnes puguin construir diferents polígons regulars a partir d'un quadrat de paper, plegant i fent algun tall.

Aplicació de Recursos al Currículum

33 Diagonals in a Polygon. Diagonals of Polygons. * Cálculo del total de diagonales en un polígono. Polygon Naming and Diagonals. Transformacions geomètriques.