background preloader

Treeniohjeita

Facebook Twitter

Voima on vauhtia - Hyvinvointi. Haluatko kasvattaa kuntoasi ja voida hyvin? Unohda maksimikestävyys ja ota nämä asiat huomioon. Treenaatko sinäkin tietämättäsi tehottomasti? Voimaa ja kestävyyttä kannattaa harjoitella tietyssä järjestyksessä. UKK-instituutin liikkumisen suositusten (siirryt toiseen palveluun) mukaan jokaisen tulisi tehdä kolme kestävyystreeniä ja kaksi lihaskuntoharjoitusta viikossa.

Treenaatko sinäkin tietämättäsi tehottomasti? Voimaa ja kestävyyttä kannattaa harjoitella tietyssä järjestyksessä

Harva kuitenkaan ehtii liikkumaan lähes joka päivä. Ajan säästämiseksi moni yhdistää molemmat treenit samalle harjoittelukerralle. Käy ensin esimerkiksi juoksulenkillä ja menee sen jälkeen kuntosalille. Näin ei kannattaisi tehdä, jos haluaa harjoituksista maksimaalisen hyödyn. Monessa tutkimuksessa (siirryt toiseen palveluun) on todistettu, että kestävyysharjoittelu yhdistettynä voimaharjoitteluun heikentää maksimivoiman ja räjähtävän voiman kehittymistä. Jos askel tuntuu juostessa raskaalta, ratkaisu voi löytyä kolmesta helposta liikkeestä – Asiantuntija neuvoo treenin, jolla parannat selvästi lihasvoimaa ja juoksuasentoa - Hyvinvointi. Miten kotona treenaava voi varmistaa, ettei kunto romahda? ”Et tarvitse kuin muutaman liikkeen”, neuvoo asiantuntija - Hyvinvointi. Viiden minuutin treenillä voi saada useita terveys­hyötyjä – Asian­tuntija laati kolme tehokasta pika­treeniä, jotka voi tehdä missä vain - Hyvinvointi.

Kävely kuntoon - Hyvinvointi. Kehossa on takaketju, jonka treenaaminen unohtuu helposti, ja silloin ihmisen koko asento muuttuu – Helppo testi paljastaa tärkeiden lihasten kunnon - Elämä. Moni treenaaja sortuu virheisiin, joiden vuoksi selkä on pysyvästi jumissa – Neljä yksinkertaista liikettä, jotka vievät kivut ja oikaisevat ryhdin - Hyvinvointi. Niskalankku on hämmästyttävän helppo liike, joka suoristaa ryhdin parissa minuutissa – Urheiluhieroja neuvoo, miten teet liikkeen oikein - Hyvinvointi.

Miehenkin kannattaa treenata lantion­pohjan lihaksia – Nämä kolme huomaamatonta liikettä tukevat keski­vartaloa ja vahvistavat erektiota - Elämä. Eikö treeni tuota tulosta? Asiantuntija neuvoo yksinkertaisen kolmen syklin, jolla jaksotat treenivuotesi kuin urheilija - Elämä. Yksi ainoa superliike vahvistaa nopeasti lihaksia päästä varpaisiin – Testaa, sujuuko sinulta turkkilainen ylösnousu - Elämä. Näin saat venyttelystä oikeasti hyötyä – Toiminnallisessa venyttelyssä lihas sekä venyy että vahvistuu - Hyvinvointi. Pikkukyykky näyttää petollisen helpolta mutta paljastaa, miten reisi- ja vatsalihaksesi toimivat - Elämä.

Jumit pois ja lisää voimaa! Tällä 6 liikkeen tehotreenillä saat molempia. Lämmittely Tee ennen treeniä 8 toistoa ja 2 kierrosta. 1.

Jumit pois ja lisää voimaa! Tällä 6 liikkeen tehotreenillä saat molempia

Sumokyykky pystysoudulla Seiso leveässä haarassa kahvakuula käsissä. Laskeudu syvään kyykkyyn selkä suorana. Sisältö jatkuu mainoksen alla 2. Asetu konttausasentoon, ranteet suoraan hartioiden ja polvet lonkkien alla. 3. Asetu konttausasentoon. ”Neljän liikkeen sääntö” auttaa treenaamaan vatsalihaksia tehokkaasti – Personal trainer laati ohjelman, joka vaikuttaa koko keskivartaloon - Elämä. Keskivartalo kuntoon – nopea ja tehokas treeni haastaa lihakset. Haluaisitko olla kesällä 10 kilometrin juoksukunnossa? Tällä 2 viikon starttiohjelmalla onnistut, vaikka et olisi koskaan juossut metriäkään. Kuvittele, että kuuden viikon kuluttua tästä hetkestä ylität maaliviivan kymmenen kilometrin kohdalla.

Haluaisitko olla kesällä 10 kilometrin juoksukunnossa? Tällä 2 viikon starttiohjelmalla onnistut, vaikka et olisi koskaan juossut metriäkään

Kuulostaako kaukaiselta? Kymppi on juoksumatka, joka sopii yllättävän monelle. Vaikka et olisi koskaan hölkännyt metriäkään, tavoitteen voi saavuttaa jo kuukauden, parin treenillä. – Avain on maltti. Aloita varovasti ja kevyesti, jos takana on taukoa ja varsinkin jos olet aloittelija, juoksuvalmentaja Carita Riutta muistuttaa. Kun tähtäät kympille, peruskuntosi kehittyy kuin vahingossa hyväksi, samalla saat vahvat keuhkot ja voimaa lihaksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla Tee molempina viikkoina nämä kolme harjoitusta: HARJOITUS 1. HARJOITUS 2. HARJOITUS 3. Kun jaksat hölkätä vartin putkeen, voit siirtyä varsinaiseen 10 kilometrin ohjelmaan, jossa treenataan peruskuntoa kevyillä lenkeillä ja vauhtia spurteilla. Kuudessa viikossa 10 km juoksijaksi. Lankku on usein tehoton liike, ja moni harjoittaa keskivartaloa yksipuolisesti – Kuusi liikettä, joilla saat monipuolisesti vahvat lihakset - Elämä. Sport on Instagram: “Onko skorpioni tuttu? Maailman nautinnollisin liike selkäjumien availuun! PT Kata Pulkka näyttää mallia. #venyttely #kehonhuolto…” Hyvä ryhti näyttää erilaiselta eri ihmisillä – Näin löydät oman ”keski­asentosi” ja parannat ryhtiä 6 liikkeellä - Hyvinvointi.

Jatkuva istuminen voi näkyä luissa vuosi­kymmenien päästä: Näillä 6 liikkeellä jarrutat haitallista kehitystä - Hyvinvointi. Juoksuportaissa voi kehittää kestävyyttä, räjähtävyyttä tai lihasvoimaa – kolme treeniä eritasoisille liikkujille - Hyvinvointi. Juoksuportaissa voi kehittää kestävyyttä, räjähtävyyttä tai lihasvoimaa – kolme treeniä eritasoisille liikkuji Porrastreenistä puhutaan usein supertehokkaana ihmejumppana, josta saa hetkessä tehot irti.

Juoksuportaissa voi kehittää kestävyyttä, räjähtävyyttä tai lihasvoimaa – kolme treeniä eritasoisille liikkujille - Hyvinvointi

Sen luvataan tehostavan aineenvaihduntaa, polttavan rasvaa, pyöristävän pakaroita – ja niin edelleen. Moni on innostunut, ja pääkaupunkiseudulle on porrastreenivillityksen siivittämänä valmistunut viime vuosina useita uusia porrasjuoksupaikkoja. Mainos (Teksti jatkuu alla) Mutta entä jos ei tiedä yhtään, mitä portaissa tekisi? Tai entä jos pelkkä kävelykin hengästyttää? Ensin hyvät uutiset: Portaat todella sopivat kaikentasoisille, harjoitus on helppo skaalata itselle sopivaksi ja liikevariaatioita on loputtomasti. Saat ulkoilmaa, et tarvitse välineitä eikä treeni maksa mitään. Jos et ole koskaan kuntoillut rappusissa, kannattaa kuitenkin varautua siihen, että ensimmäinen kerta tuntuu epämukavalta – vaikka pohjakuntosi olisi kohtalainen. Älä juokse heti. Hengitä. Mieti, mitä haluat. 1. Uusi liikunta­trendi parantaa terveyttä nopeasti, ja kenellä tahansa on siihen aikaa - Hyvinvointi. Voimaharjoittelun perusteet - miten voimaa treenataan? Ethän unohda tätä äärimmäisen tärkeää treeniä? Core-liikkeillä myös vatsalihakset kuntoon.

9 tärkeää asiaa, jotka personal trainer haluaa sinun tietävän lihaskuntoharjoittelusta - Lifestyle. Yllä olevalla videolla vartaloaan esittelee kehonrakentaja Eleonora 'Ella' Dobrininan, 36, jonka vartalo on käytännössä pelkkää lihasta.

9 tärkeää asiaa, jotka personal trainer haluaa sinun tietävän lihaskuntoharjoittelusta - Lifestyle

Kuntokeskuksen johtajana ja personal trainerina työskentelevä Emma Frain paljastaa joukon asioita, joita hän toivoo jokaisen painonpudotuksesta haaveilevan ymmärtävän lihaskuntoharjoittelusta. Mainos (uutinen jatkuu alla) 1. Auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin Jos tavoitteenasi on pudottaa painoa, painoharjoittelun ja aerobisen liikunnan yhdistelmä on tähän se kaikkein paras ja tehokkain keino. 2. Jos haluat välttyä aineenvaihdunnan hidastumiselta ja päästä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, voit joutua muuttamaan ruokailutottumuksiasi – tarkemmin sanottuna lisäämään kalorinsaantiasi. 3. Sen lisäksi, että painoharjoittelu tekee kropastasi vahvan ja lihaksikkaan, se edistää terveyttäsi ja voi estää terveysongelmien syntymisen vanhemmalla iällä. 4. 5. 6. 7. 8. Erittäin tärkeää on muistaa myös ottaa välillä rennosti. 9. Treenaatko sinäkin näin? Personal trainer tyrmää suositun liikkeen - Lifestyle. Eroon jännittyneestä someniskasta 3 liikkeellä – katso video.

Tiesitkö, että pääsi painaa viisi kiloa?

Eroon jännittyneestä someniskasta 3 liikkeellä – katso video

Kun näpräät puhelinta niska kumarassa, se kuormittuu valtavasti. Seurauksena voi olla niskasärky, päänsärky ja väsymys. - Mikäli niskalihakset ovat koko ajan jännityksessä kumarassa olevan pään vuoksi, ne väsyvät, sanoo fysioterapeutti ja joogaohjaaja Kylli Kukk. Kylli Kukkin mukaan keho kärsii staattisesta paikallaanolosta. - Etukumarassa oleva pää vaikuttaa esimerkiksi aivojen verenkiertoon.

Jonas Sundström ja Kylli Kukk. Vapauta suolesi Kylli Kukk puhuu siitä, miten elimemme ovat kehomme vankeina. - Sisäelimemme, kuten esimerkiksi suolemme tekevät työtä koko ajan. Kukk luettelee yhä yleisimpiä someniskan oireita. Näillä treenivinkeillä ikä on pelkkä numero – yli 35-vuotias voi olla paremmassa kunnossa kuin nuorena - Hyvinvointi. Vinkit niska- ja hartiajumppaan – katso video.