Pinterest

Facebook Twitter

Ronny De Bock on Pinterest. How to Setup Your Brand New Pinterest Business Page. Pinterest vernieuwd! Ingrediënten, analytics, mentions & meer. De Pinterest crew zit niet stil.

Pinterest vernieuwd! Ingrediënten, analytics, mentions & meer

In de afgelopen tijd heeft het visuele sociale netwerk een aantal veranderingen ondergaan, waaronder enkele belangrijke en zeer nuttige. Daarnaast nemen de mobiele apps een belangrijke plaats in en ook deze worden steeds vernieuwd. Hoog tijd voor een overzicht van de meest recente ontwikkelingen voor dit populaire digitale prikbord. Ingrediënten, ratings, beschikbaarheid en meer We beginnen met de meest recente vernieuwing. IKEA Nederland rolt sociale media-strategie uit. IKEA Nederland heeft maandag officieel zijn sociale media-strategie uitgerold als opmaat naar de webwinkel die nog dit jaar moet worden geopend.

IKEA Nederland rolt sociale media-strategie uit

Sinds de soft launch enkele weken terug ziet het winkelbedrijf dat de conversaties op sociale media vooral gaan over het bezoek aan een IKEA vestiging. Via Facebook, Twitter, Google+ en YouTube wil het Zweedse woonwarenhuis bezoekers naar eigen zeggen ‘volop nieuws, inspiratie en interactie’ bieden. Did You Already Pin This? Now You’ll Know! Pinterest steeds geschikter voor marketingdoeleinden. Deze gastblogpost is geschreven door Ernst Jan Bos (@ErnstJanBos) en Suzanne Wartenbergh (@ScubaSuus).

Pinterest steeds geschikter voor marketingdoeleinden

Pinterest heeft een nieuwe look Pinterest rolt op dit moment een nieuwe look uit. Op zich hoeft dat niet veel te betekenen, maar door de nieuwe look en de daarbij behorende functies zijn er meer mogelijkheden voor bedrijven gekomen om het in te zetten voor marketing. De nieuwe look ziet er in het algemeen zo uit: In eerste instantie zijn er geen schokkende veranderingen.

Give Your Google+ Feed a Pinterest Feel - Internet Marketing Traffic Tactics. Pinterest lanceert accounts voor bedrijven & merken. Het is een tijdje stil geweest rondom Pinterest, maar vandaag wordt een nieuwe functionaliteit aangeboden: 'Pinterest for Business'.

Pinterest lanceert accounts voor bedrijven & merken

Voorheen was het alleen mogelijk een persoonlijk profiel aan te maken, maar vanaf nu hebben organisaties een eigen plekje op het moodboard-medium. Pinterest: de social mediatrend van 2012 Pinterest mag wel worden beschouwd als dé trend op social mediagebied in 2012. Cijfers van het visuele sociale netwerk braken records en de concurrentie voor Twitter en Facebook was aanwezig.

Wat is pinterest? Pinterest voor je bedrijf: 7 best practices! Hoe kun je als bedrijf creatief en effectief gebruik maken van Pinterest?

Pinterest voor je bedrijf: 7 best practices!

In deze derde aflevering van onze 4-delige videoserie over Pinterest kijk ik naar 7 uitstekende voorbeelden van bedrijven die het erg goed doen op Pinterest. Peugeot Panama: Pinterest puzzelwedstrijd met foto’s Ik begin bij Peugeot Panama: dat heel creatief gebruik maakt van Pinterest. Ze delen foto’s van hun auto’s op in stukjes, en laten maar 1 stukje zien op hun Pinterest-pagina. Vervolgens vragen ze hun volgers om de rest van de fotostukjes te vinden op de corporate website en de Facebookpagina. Pinterest voor bedrijven en merken: hoe pak je het aan? Pinterest groeit ontzettend hard: de site genereert meer bezoekers dan Twitter, LinkedIn en Google Plus.

Pinterest voor bedrijven en merken: hoe pak je het aan?

In deze tweede aflevering in onze reeks over Pinterest leg ik uit welke bedrijven en andere organisaties het meest kunnen halen uit Pinterest en hoe je Pinterest inzet voor marketing. Bedrijven op Pinterest: voor welke bedrijven is het geschikt? Is het verstandig om een profiel voor je bedrijf of merk aan te maken op Pinterest? Dat hangt van een aantal dingen af. Omdat Pinterest draait om visualiteit, is het belangrijk dat je iets visueels kunt laten zien rondom je merk, dienst of product. Pinterest. Doodbloedende hype of goudmijn? Online wordt overal moord en brand geschreeuwd.

Pinterest. Doodbloedende hype of goudmijn?

Social media freaks ejaculeren hun tablets onder en webanalisten houden geen pauze meer. De grote leerschool die social media heet, heeft een nieuw jongetje in de klas: Pinterest. Niet zomaar een jongetje. Een jongetje dat in 2 jaar tijd een plekje bij de beste 3 leerlingen van de VS heeft veroverd en nu op het punt staat het eindexamen internationaal doorbreken te ondergaan. Pinterest maakte me ding dong.

Van alle sociale media moet Pinterest wel de meest infantiele zijn.

Pinterest maakte me ding dong

Plaatjes kijken en plakken. Plaatjes van dingen die je mooi vindt en dingen die je wil hebben. Mooie dingen, leuke dingen, dingen in alle soorten en maten: cupcakedingen en caviadingen, mannendingen en jurkendingen.

Achtergrond Pinterest

Handleiding Pinterest. Reviews Pinterest. Marketing Pinterest. Rechten Pinterest. Cijfers en data Pinterest. Analytics Pinterest.