Foodz

Facebook Twitter
Mat på Bordet
[kjøkkentjeneste] [kjøkkentjeneste] Hey, det er januar! Faktisk har det snart gått en tredjedel av denne måneden som kjennetegnes av blanke ark, gode forsetter og forsøk på å innarbeide nye rutiner. Tiden går altså ikke noe saktere selvom vi skriver nytt år i kalenderen. Jeg vet ikke hva nyttårsforsettene deres er, om dere i det hele tatt har noen.
Hei alle sammen, det har vært en stund siden sist. Har vært så utrolig opptatt i uken som var, reiste til Bergen for å være der noen dager for Møllerens årlige Kick-Off, har vært i mange møter og fredag og lørdag hadde jeg besøk av kanal 5 som filmet i mitt kjøkken for et program som heter Unge mødre. Søndag brukte jeg til å slappe av med familien og i dag har jeg bakt supergode vaniljebiscotti drysset med hvit sjokolade som er smeltet sammen med vaniljefrø som gir en smak av luksus på disse Vanilla Biscotti. Passion 4 baking - Jeg blogger om min passion for baking og matlaging og allt det spennende man kan finne på i kjøkkenet Passion 4 baking - Jeg blogger om min passion for baking og matlaging og allt det spennende man kan finne på i kjøkkenet
Lines country kitchen Lines country kitchen I februar utgaven av som er i salg fra mandag 28/1 deler jeg noen favoritt oppskrifter med nøtter. Artig å få blogge i bladet! For å feire det
Superlivsstil
Økosjokolade - rå og økologisk ekte sjokolade er sunn sjokolade! Hvorfor lage sjokolade selv? Hvorfor lage sjokolade selv når man får kjøpt så mange forskjellige ferdige sjokolader i butikken, lurer du kanskje på? Vel, det er mange forskjellige grunner til det. Vi har kunder som er diabatikere, lavkarboentusiaster eller av andre grunner ønsker å redusere sukkerforbruket sitt. Økosjokolade - rå og økologisk ekte sjokolade er sunn sjokolade!
En helseblogg om jakten etter en friskere... - Dette er bloggen min der jeg deler mine tips og r d rundt helse og livsstil, samtidig som jeg pr ver finne den riktige veien for meg ut av ME'en. I morgen er det Halloween og til helgen har jeg arrangert en Halloweenfest for nære og kjære venner. Jeg har planlagt menyen, les; snopet i et par uker nå og tenker å dele to oppskrifter med dere. Jeg elsker Halloween og grunnen til det er at jeg kan få brukt mine kreative sanser på kostyme og sminke, og virkelig ta den helt ut! En helseblogg om jakten etter en friskere... - Dette er bloggen min der jeg deler mine tips og r d rundt helse og livsstil, samtidig som jeg pr ver finne den riktige veien for meg ut av ME'en.
101 Cookbooks - Healthy Recipe Journal 101 Cookbooks - Healthy Recipe Journal Back in the late 90's Vogue Entertaining + Travel was the Australia-based magazine I splurged for any time I came across it on the news stand. It was gorgeously produced with the likes of Mikkel Vang, Petrina Tinslay, David Loftus, Quentin Bacon, and Con Poulos filling the pages - imagery that was modern, aspirational, and (often) lit naturally. About that time, they started publishing a series of little seasonal Vogue Entertaining Cookbooks.
DiggMat.com DiggMat.com September 9th, 2010 Blåbærpai. Oppskrift på en veldig god dessert. Jeg vet dette innlegget kommer litt sent, men skitt au! Dere har sikkert allerede sikret dere masse blåbær som ligger i fryseren. Heldigvis smaker ikke denne stort anderledes om du bruker frosne eller ferske bær.
Tartelette
eat make read eat make read wintry manhattan December 23rd, 2013 It’s funny being in a place where, in December you can walk outside in a sweater—dare I say even a t-shirt.
The Quince Tree The Quince Tree When you cook for a family it is easy to get into a rut with your menus. Pleasing everyone isn't always easy especially when they are way past the 'eat it all up or there'll be no pudding' stage (there rarely is pudding these days). We've got into a rut so I'm making an effort to try some new ideas out on my family and to not fall back on the old favourites too often.