background preloader

Ellinorsvensson

Facebook Twitter

6 enkla regler som varje stilmedveten kvinna borde följa. Känns det som att du har noll koll när det kommer till att klä dig modemedvetet eller snyggt?

6 enkla regler som varje stilmedveten kvinna borde följa

Finns det för många intryck att ta in från tidningar, bloggar och TV-program? Var bara lugn. Det finns endast ett fåtal regler du behöver ta hänsyn till för att fixa en elegant stil under alla veckodagar. 1. Basgarderob En basgarderob består av ett fåtal ganska så neutrala plagg som kan kombineras i flertalet olika kombinationer med andra plagg. 2. Klänningar_online blogg: 6 Trender modetjejer kommer att bära härnäst.

Det kan ibland visa sig en utmaning att hålla koll på alla de senaste trenderna som kommit från catwalken.

klänningar_online blogg: 6 Trender modetjejer kommer att bära härnäst

Vi har plockat några av de mer minnesvärda plagg och accessoarer som är värda att hålla utkik efter i butikerna framöver. 1. 5 Sätt att använda sig av en snäv kjol. Vid första anblicken verkar den något formella snäva kjolen inte vara ett särskilt spännande plagg.

5 Sätt att använda sig av en snäv kjol

En snäv kjol är förmodligen något som många förknippar med kontorskläder. Men faktum är att det finns en rad olika stilar som går att kombinera med denna fantastiska kjol. Den har allt som man skulle kunna tänka sig vilja ha när det kommer till kjolar och lite mer därtill. Det är enkelt att lägga till eller ta bort accessoarer eller andra klädesplagg för att kjolen ska passa olika tillfällen. Därmed är den snäva kjolen något som alla kvinnor borde ha i sin garderob.

Den snäva kjolen kan kombineras med en rad olika skor och toppar. T-shirt tonar ner Använd en t-shirt för att tona ner en den snäva kjolen. Satsa på kontraster Med en svart snäv kjol, eller någon annan neutral färg som vitt och mörkblå, kan du i princip kombinera med vilken färg som helst. Maskulina intryck. Hur snabb är trenden för hållbart mode? » ellinor01. Begreppet hållbart mode handlar i enkla drag om hållbarhet som utgår från ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv.

Hur snabb är trenden för hållbart mode? » ellinor01

Det är alltså inte bara materialet det handlar om utan det är mer än så. När man pratar om att sträva efter hållbart mode tar man även i beaktning det sociala ansvar som klädföretag har när kläder och skor tillverkas i andra länder (självklart även i sitt eget land om produktionen sker där). Det ska vara humana arbetstider och bra löner, barn ska aldrig behöva jobba, lokaler ska vara säkra och personalen ska ha stöd externt från till exempel fackförbund. Topp 10 modekreationer för kvinnor över 30. Bara för att man har nått 30-sträcket så betyder det inte att livet slutar, utan det är snarare tvärtom.

Topp 10 modekreationer för kvinnor över 30

Det är då man kan börja klä upp sig med med de mer stilrena och eleganta kläderna som tar fram kroppens linjer på ett mer moget sätt. Tiden som 20-åring är förbi och den tiden bör man se som en period som gav kunskap om olika textilier, märken och hur man skaffar ett plagg som sitter som det ska. Att helt och hållet skall förkasta den nuvarande garderob är självklart inget alternativ, utan nu har man istället nya valmöjligheter som kan hjälpa till att utveckla garderoben. 1) Klänningar Det finns många snygga klänningar i Sverige idag för de som gått med i 30-klubben och dessa finner man naturligtvis i vanliga butiker, men också online. 2) Coctailklänning Precis som föregående klänning så passar även denna till flera olika tillfällen speciellt vid högtidligare arrangemang. 3) Jeans Man kan med fördel fortfarande använda jeans men undvik mammajeansen och undvik tonårsjeansen. 8) Topp. Topp 10 trendplagg för kvinnor under 2015 - Modetrender. Under denna sommar lutar trenden mot 60-tal i kombination med prickigt mönster, även om vi också ser ganska många kreationer med leopardmönster.

Topp 10 trendplagg för kvinnor under 2015 - Modetrender

I övrigt så är det pastellfärger, denim och vitt som är de främsta modetrenderna denna sommar. Hur väljer man trendiga partyklänningar? Vem har inte fastnat stående framför garderoben frustrerad över att inte kunna välja rätt klänning till festen?

Hur väljer man trendiga partyklänningar?

Hur många gånger har man inte kommit ut från affären tomhänt på grund av för många alternativ att välja mellan? Att välja rätt och samtidigt en trendig klänning till festen är inte alltid det enklaste. Det finns dock smarta knep att ta till för att slippa oron över att man inte hittar något man tycker om. Typ av händelse. 9 stylingregler de trendigaste kvinnorna lever efter. Vi är många som kämpar varje dag för att hitta den rätta kombinationen på plagg.

9 stylingregler de trendigaste kvinnorna lever efter

Hur gör man egentligen för att se snygg ut, utan ägna en hel förmiddag till piffandet? Dagens stora stilikoner lyckas så gott som alltid få till en skön och avslappnad look och det ser knappt ut som de ansträngt sig. Viktiga tips för kvinnor i mindre kontorslandskap » Viktiga tips för kvinnor i mindre kontorslandskap. Det kan vara svårt att få tiden att räcka till för det privata livet kontra arbetskarriären.

Viktiga tips för kvinnor i mindre kontorslandskap » Viktiga tips för kvinnor i mindre kontorslandskap

En familj behöver självklart sin egna tid och samma gäller livet som affärskvinna. 8 enkla tips för att se smalare ut - NU! Ska du på fest eller bröllop eller vill du bara få känslan av att ha tappat några kilon?

8 enkla tips för att se smalare ut - NU!

Det behöver inte vara svårt och du kan komma igång redan nu. Du blir både gladare och mer självsäker, vilket syns klart och tydligt på utstrålningen. Det handlar alltså om små knep som du kan använda dig av varje dag. Om du vill få din kropp att se slankare med enkla medel ska du ta del av dessa 8 enkla tips som ger dig den rätta looken och samtidigt får dig att tappa kilon på direkten.

Använd underkläder som formar och håller in Upptäck de nya och moderna underkläderna som håller in och skapar en fin figur på stört. Modetips för kvinnor över 60 - kvinnormode.blogg.se. We know that much of what is out in the stores is for the younger generation. As soon as you passed the 60 mark (and even younger in some cases) it's like you do not count anymore.

Either you settle for tight leggings with strange pressure or baggy garments that do nothing for your figure. But you can look elegant and fashionable even when you have gone 60-migration. By shopping designer clothes online as well as walking in the shops you will find probably everything you need to update and adapt your wardrobe along your personal style. The general rule that applies here is "less is more" or less is more. 1) Obviously, you can use jeans Whoever said that older women can not wear jeans seem to have got a few things wrong. Hur vi väljer trendiga cocktailklänningar @ Spotlife. Cocktailklänningar är inte längre enbart till för högtidliga tillfällen, utan kan med fördel bäras till en helt vanlig outfit vilken dag du än önskar. Att skapa en avslappnad vardagslook med en klänning är mycket enkelt i kombination med till exempel ett par snygga leggings.

På så vis förändras klänningen direkt till mycket mer vardaglig. Det finns ändå saker man bör beakta för att inte se överklädd ut med en cocktailklänning i en vardagssituation, och detsamma gäller för att inte se alldagligt klädd ut vid ett festligt tillfälle. De sakerna som bör tas i beaktning är kroppsformen, valet av accessoarer, färgen på klänningen samt vilken stil denne har. När man har prickat in dessa saker så kommer klänningen att framhäva dig på ett helt nytt vis där du kan känna dig säker och trygg oavsett tillfälle. Den nya kollektionen på Hedvigshowroom. Kläder & accessoarer från Kampanj Dagmar Få 150 kr att handla för Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och du får nyheterna först av alla. Om våra designers, trendtips, nyinkommet. HEDVIG SHOWROOM märkeskläder online. Bästa tipsen för att handla kläder online med perfekt passform. Tips för att bära avskalade kläder.

Trender kommer och går men den tidlösa stilen stannar kvar för evigt. Det finns många modeflugor som varit supertrendiga under kortare perioder men som fått kvinnor att efteråt ångra sina klädval. Det kan handla om det glada åttiotalets höga axelvaddar och hårets extrema spraymoln samt 1800-talets åtrå för att få en getingsmal midja med hjälp av en hårt åtsittande korsett. Mellan alla dessa modetrender finns det dock de klädesplagg som aldrig riktigt går ur modet. Det handlar om outfits med enkla och klassiska snitt som funkar vid många olika tillfällen. Randiga kläder är en sådan trend. Större Elements Fastställande Damkläder val. Vi kvinnor vet ju hur kul det kan vara att klä upp sig, byta stil och att klä sig i det man har lust för just den dagen. Med dagens teknik vill vi också fånga den bästa outfiten och kanske visa upp den för någon.

Våren 2015: Kvinnor Bästa Modetrender. Det är lätt hänt att man kan bli helt överväldigad av alla trender som finns att ta del av inför varje ny säsong. Men gör det inte svårare än vad det redan är. I vissa fall kan det visa sig att du redan har något av trenderna i din garderob från en tidigare säsong. Självklart väljer du bara de trender som du gillar och passar just din stil. Du hittar enklast damkläder för våren online eller i butik, och handlar där du behagar. Att handla i butik är alltid mindre riskfritt då man kan känna på och prova kläderna. Inför vårsäsongen kommer vi att mötas av romantiska influenser, göra ett besök i det förflutna och även få en glimt av androgyna silhuetter. 1.

Senaste Kvinnors Online modetrender. Modesäsongen i år är relativt anpassad för oss vanliga människor. Senaste modetrenderna för kvinnor som kommer att rocka 2015. Kvinnor är mycket försiktiga när de väljer de kläder de ska köpa och bära vid olika tillfällen. Iklädd rätt kläder vid rätt tidpunkt kan en kvinna bli säker, känna sig mer vacker och bekväm med sig själv. Hur du utstrålar stil och självförtroende. Att ha ett bra självförtroende är lättare sagt än gjort. Dagmar: Trendig Women Online klädsamling. Online shopping: märkeskläder utlopp.