background preloader

Vakantie

Facebook Twitter

Vakantiehuis Vakantiehuis in Portoroz (SCR030), Portoroz. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst. Deze oude, gerenoveerde Portorozerse villga ligt praktisch in het centrum van de stad en is door de mooiste mediterraanse planten omgeven.

Vakantiehuis Vakantiehuis in Portoroz (SCR030), Portoroz. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst

De villa is smaakvol ingericht. Het bestaat uit twee woondelen. De begane grond met een slaapkamer en de eerste verdieping met 4 slaapkamers zijn met binnentrappen met elkaar verbonden. Vakantiehuis Vakantiehuis in Koper-Topolovec (SCR050), Koper-Topolovec. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst. Dit onderkomen bestaat uit twee aparte stenen huizen, die zorgvuldig gerenoveerd zijn en daarbij zijn de traditionele elementen goed behouden.

Vakantiehuis Vakantiehuis in Koper-Topolovec (SCR050), Koper-Topolovec. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst

In 1 huis ligt op de begane grond de grote salon en een eetkamer met billiart en darts. De keuken is zeer goed uitgerust en ligt gescheiden van de andere kamers. Op de eerste verdieping liggen 3 slaapkamers geschikt voor 9 gasten. Twee slaapkamers hebben een en suite badkamer. Vakantiehuis Vakantiehuis in Izola (SCR040), Izola. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst. Dit eenvoudig ingerichte en in 2006 gerenoveerde vakantiehuis ligt praktisch in het centrum van het dorpje Izola.

Vakantiehuis Vakantiehuis in Izola (SCR040), Izola. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst

Alle belangrijke voorzieningen liggen op loopafstand. De grote tuin met barbecue en ligstoelen biedt een heerlijke ontspanning met veel plaats om u te vermaken. Speeltoestellen en een kinderbad zijn aanwezig. Vakantiehuis Vakantiehuis in Portoroz (SCR047), Portoroz. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst. Het vakantiehuis is gelegen in het kleine dorp Liminjan in de nabije omgeving van het de moderne vakantieplaats Portoroz.

Vakantiehuis Vakantiehuis in Portoroz (SCR047), Portoroz. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst

Het is gelegen op een 30.000m2 groot grondstuk met olijfbomen. De villa is gebouwd in 2013. Vakantiehuis Vakantiehuis in Koper-Glem (SCR079), Koper-Glem. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst. Deze vakantievilla is zowel modern als traditioneel ingericht en ligt in het noordwesten van Sloveens Istrië, in het kleine dorp Glem.

Vakantiehuis Vakantiehuis in Koper-Glem (SCR079), Koper-Glem. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst

De villa herbergt een grote woonkamer met keuken gelegen op het zuiden. Ook is er een fruittuin met overdekt terras en tuinmeubels. Vakantiehuis Vakantiehuis in Koper-Krkavce (SCR119), Koper-Krkavce. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst. Dit moderne, eenvoudige en smaakvol ingerichte verblijf bestaat uit twee huizen die met een terras bij het zwembad met elkaar verbonden zijn.

Vakantiehuis Vakantiehuis in Koper-Krkavce (SCR119), Koper-Krkavce. Reserveer snel uw vakantiehuis in Kustregio En Karst

Het huis bestaat uit de begane grond en een boven verdieping, let op, hier zijn steile trappen. Alle slapkamers bevinden zich op de bovenverdieping (5 in het grotere huis en 3 in het kleinere). Het huis is perfect voor twee families of meerdere stelletjes. Vakantiehuis Vakantiehuis in Osilnica (SSE041), Osilnica. Reserveer snel uw vakantiehuis in Zuidoost Slovenië. Dit mooie en smaakvol met veel traditioneel elementen gerenoveerde vakantiehuis ligt op een heuvel in de omgeving van de rivier de Kolpa, bij de grens van Kroatië.

Vakantiehuis Vakantiehuis in Osilnica (SSE041), Osilnica. Reserveer snel uw vakantiehuis in Zuidoost Slovenië

De omgeving is perfect voor de natuurliefhebber. Op de begane grond vindt u een activiteitenkamer en een wellnessgedeelte. Op de eerste verdieping liggen een woonkamer met keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. Vakantiehuis Vakantiehuis in Pomurska-Moravske Toplice (SPO116), Pomurska-Moravske Toplice. Reserveer snel uw vakantiehuis in Pomurska Regio. Omgeven door een bos, gelegen op een grondstuk met een beek ligt dit charmamte houten huis.

Vakantiehuis Vakantiehuis in Pomurska-Moravske Toplice (SPO116), Pomurska-Moravske Toplice. Reserveer snel uw vakantiehuis in Pomurska Regio

Het behoort tot het 500m2 grote landgoed en er gaat een weg van 500m heen, welke niet geasfalteerd. Het hele landgoed is 30.000m2 groot en omheind. Het hoofddeel wordt bewoon door herten en ander wild. Vakantiehuis voor 14 personen in Portoroz. Vakantiehuis voor 8 volwassenen + 4 kinderen in Ponikve. Machinale vertaling van het Engels.

Vakantiehuis voor 8 volwassenen + 4 kinderen in Ponikve

De oorspronkelijke tekst is er in de volgende talen: Ruime, traditionele boerderij uit de 18e eeuw, onlangs (2013) omgebouwd tot een modern vakantiehuis, met een piano en een pooltafel in de gemeenschappelijke ruimte, een barbecue in de tuin en een tennisbaan naast de deur.