Gitic

Facebook Twitter

Mister Wong | Marcador social. CmapTools - Home Page Cmap.html. Giticn11. Prezi - The Zooming Presentation Editor. Apocalypto by Elena Andreo on Prezi. Google. Welcome to Google Sites. Albert Espinosa. Albert Espinosa va néixer a Barcelona el 5 de novembre de 1971, és guionista, autor teatral, actor, escriptor, i director de pel·lícules.

Albert Espinosa

Quan Albert tenia catorze anys la seva vida va ser marcada per un càncer, a causa d'aquest li van haver d'amputar una cama, un pulmó i part del fetge. Fins als vint-i-quatre anys va haver d'estar ingressat a l'hospital. En sortir va anar a la universitat a estudiar enginyeria industrial. Elenandreo19. Twitter. Dossier d'aprenentatge. GiTIC. El Gmail és el correu electrònic del Google.

GiTIC

S'utilitza com qualsevol altre correu, amb la diferència que té 7GB de capacitat d'emmagatzematge. Amb el Gmail es pot seleccionar l'idioma que desitgem, així com canviar l'aparença de la nostra safata d'entrada. El fet que es puguin vincular altres comptes de correu electrònic fa més fàcil la classificació de tots els documents que ens enviïn i trobar-los tots en un mateix lloc concentrats. Visualització prèvia "Gmail" Gmail: Email from Google. Visualització prèvia "Google DOCS" Google Docs - Online documents, spreadsheets, presentations, surveys, file storage and more. Sessions GITIC. Visualització prèvia "GoogleChrome" Google Reader. Google Reader és una eina de Google que permet reagrupar totes les novetats que es van produint als diaris, revistes, blogs en una mateixa pàgina.

Google Reader

És necessari que les webs que volem emmagatzemar al Google Reader tinguin un canal RSS, que és un format XML que permet difundir informació als usuaris que la vulguin per la web. Normalment totes les pàgines web actuals tenen un canal RSS, i s'indica amb la següent icona: Google Reader va actualitzant les notícies diariament, setmanalment o en el moment que es produeixin les novetats.

Compta amb diferents apartats en una barra lateral desde la qual es poden fer les suscripcions a les diferents webs. Per a fer una suscripció nova, doncs, haurem de clickar [fer una nova suscripció] i copiar l'URL de la RSS de la pàgina que volem. Reader. COED. 3.1 Més enllà d’un mitjà de comunicació.

COED

Què és el llenguatge humà? Bé, la base del llenguatge són les senyals, les quals adquireixen el sentit quan són utilitzades per a comunicar-se. Visualització prèvia "El llenguatge i les llengües"