Gitic

Facebook Twitter
Giticn11
Apocalypto by Elena Andreo on Prezi
Welcome to Google Sites
Albert Espinosa Albert Espinosa va néixer a Barcelona el 5 de novembre de 1971, és guionista, autor teatral, actor, escriptor, i director de pel·lícules. Quan Albert tenia catorze anys la seva vida va ser marcada per un càncer, a causa d'aquest li van haver d'amputar una cama, un pulmó i part del fetge. Fins als vint-i-quatre anys va haver d'estar ingressat a l'hospital. En sortir va anar a la universitat a estudiar enginyeria industrial. Albert Espinosa
elenandreo19
Dossier d'aprenentatge Dossier d'aprenentatge El passat 17 de Novembre vam realitzar una recitació de poemes a l'aula de COED. Vaig decidir recitar el poema De tu i de mi, de Miquel Martí i Pol, que es mostra a continuació. De tu i de mi De tu i de mi parlo molt: de nosaltres,
GiTIC GiTIC El Gmail és el correu electrònic del Google. S'utilitza com qualsevol altre correu, amb la diferència que té 7GB de capacitat d'emmagatzematge. Amb el Gmail es pot seleccionar l'idioma que desitgem, així com canviar l'aparença de la nostra safata d'entrada. El fet que es puguin vincular altres comptes de correu electrònic fa més fàcil la classificació de tots els documents que ens enviïn i trobar-los tots en un mateix lloc concentrats.
Visualització prèvia "Gmail"
Visualització prèvia "Google DOCS"
Sessions GITIC
Visualització prèvia "GoogleChrome"
Google Reader Google Reader Google Reader és una eina de Google que permet reagrupar totes les novetats que es van produint als diaris, revistes, blogs en una mateixa pàgina. És necessari que les webs que volem emmagatzemar al Google Reader tinguin un canal RSS, que és un format XML que permet difundir informació als usuaris que la vulguin per la web. Normalment totes les pàgines web actuals tenen un canal RSS, i s'indica amb la següent icona: Google Reader va actualitzant les notícies diariament, setmanalment o en el moment que es produeixin les novetats. Compta amb diferents apartats en una barra lateral desde la qual es poden fer les suscripcions a les diferents webs. Per a fer una suscripció nova, doncs, haurem de clickar [fer una nova suscripció] i copiar l'URL de la RSS de la pàgina que volem.
Reader
COED COED 3.1 Més enllà d’un mitjà de comunicació. Què és el llenguatge humà? Bé, la base del llenguatge són les senyals, les quals adquireixen el sentit quan són utilitzades per a comunicar-se.
Visualització prèvia "El llenguatge i les llengües"