background preloader

Ipad

Facebook Twitter

4 Great Apps to Turn Your ipad Into An Interactive Whiteboard. Kaiutin JBL Charge2+ - JBL. Näytön peilaus ja jakaminen - Mobiilisovellukset opetuksessa. Näytön peilaaminen iOS laitteista näyttö voidaan peilata helpoiten AppleTV:n avulla.

Näytön peilaus ja jakaminen - Mobiilisovellukset opetuksessa

AppleTV on erillinen laite, joka asennetaan kiinni näyttölaitteeseen. AppleTV:ssä liitostavat ovat seuraavat: 1. Kuva: HDMI ulostulo. 2. 3. 4. Vanhemman mallinen AppleTV (2015 alkuun asti) toimii samassa langattomassa verkossa, johon myös mobiililaite on liitetty. Kun sekä AppleTV että mobiililaite on saatu samaan verkkoon (vanha malli) voidaan peilaus aloittaa. Mobiilivälineestä voi peilata näyttöä helposti. Peilaus onnistuu myös oppijan laitteelta samalla tavalla. Näytön peilaus ja jakaminen - Mobiilisovellukset opetuksessa. How to Fix an Error Occurred Installing iOS 10.3 Issue. A couple days ago, Apple just officially released the new iOS 10.3, which introduces some amazing new features like the Apple File System, Find My AirPods, Apple ID Profile Page, and it can also fix some bugs in the previous iOS version.

How to Fix an Error Occurred Installing iOS 10.3 Issue

So as an Apple fan, you must be quite eager to give iOS 10.3 a try. However, many users encountered the unable to install update problem when they are trying to update their device to the new iOS 10.3, and no matter what they do it just keeps telling them “An error occurred installing iOS 10.3”. Although we can’t explain why is this error happening, it’s one of the most common issues as we know, appeared when we want to download and install the newest iOS version. And fortunately, there are still some solutions for us to tackle this problem.

So keep reading and you’ll find the answer. Wireless mirroring & streaming for Android, iOS & Chromebooks. QuickTime Playerin käyttäminen - Apple-tuki. QuickTime Player 10:n avulla voit toistaa, tallentaa, muokata ja jakaa ääni- ja videotiedostoja Macissa.

QuickTime Playerin käyttäminen - Apple-tuki

Toisto Toistosäätimien avulla voit toistaa, keskeyttää, kelata eteen- tai taaksepäin, säätää äänenvoimakkuutta ja käyttää muita toimintoja. Säätimet tulevat näkyviin, kun viet osoittimen QuickTime Player -ikkunan päälle. Kun siirrät osoittimen pois, ne poistuvat näkyvistä. Tekijänoikeusvapaan musiikin lisääminen videoon. iPhone, iPad tai iPod touch ei vastaa tai mene päälle - Apple-tuki. Laitteen näyttö saattaa jähmettyä eikä reagoi kosketukseen tai painikkeisiin.

iPhone, iPad tai iPod touch ei vastaa tai mene päälle - Apple-tuki

Voi myös käydä niin, että laite kytkeytyy päälle, mutta jää jumiin käynnistymisen aikana. Seuraavista ohjeista voi olla apua. Näyttö on pimeänä tai jähmettynyt Kokeile ensin pakottaa laite käynnistymään uudelleen. Kun pakotat laitteen käynnistymään uudelleen, siinä olevaa sisältöä ei poisteta.Laitteen voi pakottaa käynnistymään uudelleen, vaikka näyttö on pimeänä tai painikkeet eivät vastaa. Paina nukkumis- ja Koti-painikkeita samanaikaisesti vähintään 10 sekunnin ajan, kunnes näet Applen logon. Jos laite ei edelleenkään mene päälle tai käynnisty Liitä laite virtalähteeseen ja anna sen latautua vähintään tunnin ajan. Latausnäytön pitäisi näkyä muutaman minuutin kuluttua. Jos latausnäyttöä ei näy tunnin sisällä tai jos Yhdistä virtalähteeseen -näyttö tulee näkyviin, tarkista liitäntä, USB-kaapeli ja virtalähde. Jos laite ei edelleenkään mene päälle, lue lisäohjeita. Liitä laite tietokoneeseen ja avaa iTunes.

The iPad – What it should and shouldn’t be for Education. Esedu, ohjeita ja vinkkejä iPad. The Epic BYOD Toolchest (51 Tools You Can Use Now) PowerSchool Learning: (Previously Haiku Learning.) This is a full learning management system (LMS) that I’m trying to get our school to adopt. It’s multiplatform and robust, which makes it a great fit for our BYOD environment. It also works on top of Google Classroom, so I have all those features too, plus my grade book.

Tablet opetuksessa. Teachers iPad Apps. Educational Technology and Mobile Learning. Apps for Tablets. Mobiilisovellukset opetuksessa. Mobiilivälineitä on testattu Helsingin kouluissa innokkaasti jo muutaman vuoden ajan.

Mobiilisovellukset opetuksessa

Opettajat ja oppilaat ovat ottaneet uudet välineet innolla vastaan. Eikä ihme! Mobiilivälineiden tuoma uudenlainen oppimisen kulttuuri antaa oppimiseen ja opettamiseen monia uusia mahdollisuuksia, joista ei voinut vuosikymmen sitten edes uneksiakaan. Tästä innosta syntyvästä osaamisen kehittymisestä haluamme jakaa kaikille, jotka haluavat olla kehityksessä osallisina. Mobiilin oppimisen muutoksessa kannattaa olla murrosvaiheessa mukana - herkällä korvalla. Mobiiliuteen liittyy myös jakamisen ja osallistumisen mahdollisuus, joka mahdollistaa hyvässä ja pahassa uusia asioita opetuksessa. Muutoksessa oleminen vaatii tarkkuutta ja selkeyttä. Helsingissä käynnissä olevat mobiilioppimista edistävät hankkeet löytyvät Mediakeskuksen sivuilta kootusti. Tällaisten staattisten listausten ongelma on muutosherkkyyden vaillinaisuus. Favorite educational iPAD apps that are also on Android (pdf)

Vinkkejä iPadin päivittäiseen käyttöön. Käytän puheterapeutin työssäni iPadiä ja en luopuisi siitä enää Mistään Hinnasta!

Vinkkejä iPadin päivittäiseen käyttöön

Mitä hienouksia iPad sitten tarjoaa? Tässä listaan alkuun ”perusteita” iPadin ihmeellisestä maailmasta ja lisää on tulossa osissa 2-n. 1. Screenshot Asiakas on piirtänyt ja värittänyt hienon kuvan lempiaiheestaan ja kysyy: ”Voinko saada tämän kotiin?” 2. Oman työ-iPadini muisti huutaa viimeisillään, koska sieltä löytyy lähemmäs sata sovellusta. Kansion teko: Paina pitkään jotain sovellusta, kunnes kuvakkeet alkavat täristä. 3. Vinkkejä iPadin päivittäiseen käyttöön osa 2. Joku viikko sitten keräilin blogiini vinkkejä iPadin käytöstä terapeutin työssä.

Vinkkejä iPadin päivittäiseen käyttöön osa 2

Toiveita tuli saada näitä lisää ja vähän lupailin jatkoa. Tässä näitä käyttövinkkejä taas on ajatuksenjuoksun mukaisessa sekalaisessa järjestyksessä. 1. Monisormieleet Sivulle neljällä, yksi ylös ja neljällä ylös. Yhden sormen pyyhkäisy alas: Kotivalikossa pyyhkäise yhdellä sormella alas ruudun keskeltä ja esiin tulee Spotlight-haku. Yhden sormen pyyhkäisy ylös: Kotivalikossa yhden sormen pyyhkäisy alareunasta tuo esiin pikavalikon useimmiten käytetyille asetuksille kuten lentokonetila, bluetooth, mykistä. Kahden sormen nipistys: Kahdella sormella nipistämällä pystyt zoomamaan esimerkiksi kuvia suuremmaksi ja pienemmäksi. Ideoita iPadin (opetus)käyttöön – iPad-ohjeita. Notegraphy.

Skitch. Make Your Images Interactive - ThingLink. Linkit, listat, liitteet, äänimuistiinpanot.