background preloader

Internet-sivut

Facebook Twitter

Online scheduling tool for customer bookings - YouCanBook.me. Slotti - Online ajanvaraus. Varaa.com. Kampaamot, parturit, kauneushoitolat ja hierojat - Timma. Free PDF Editor & Free PDF Form Filler - Account. Kiinnostaako, missä sinun tai muiden juttuja ja videoita jaetaan? Tämä kikkare selaimessa kertoo sen heti. Esimerkkejä kotimaisista viestimistä.

Kiinnostaako, missä sinun tai muiden juttuja ja videoita jaetaan? Tämä kikkare selaimessa kertoo sen heti

Seuraavassa pikakatsaus Facebookin omistaman CrowdTanglen Link Checker -lisäosaan, joka on ilmaiseksi ladattavissa Chrome-selaimiin. Lisäosan lataaminen ja käyttö ei edellytä CrowdTanglen selainpohjaisen analytiikkatyökalun käyttöä, joka sekin on ilmainen mutta vaatii kirjautumisen. Lisäosa hyödyntää varsinaisen työkalun tapaan vain somekanavien julkisia tietoja mihinkään kirjautumatta, joten ”vahinkojen” vaaraa ei ole. 6 Ways to Add the Facebook Pixel to Your Website. Create Your Photography Website in 3 Easy Steps - TemplateToaster Blog.

If you are a photographer, it is utmost for you to have your own website where you can showcase your work to the audience.

Create Your Photography Website in 3 Easy Steps - TemplateToaster Blog

Your website will contain your portfolio, your blogs, and your contact information. Making a photography website is not a hard job. You can easily do it with WordPress.

WP plugins

Search Engine Optimization (SEO) Tools. Miten rakennat verkkokaupan alle 100 eurolla? - 24tunnissa.fi. Kustannus tarkalleen 97,57 €, mutta miten se tehdään?

Miten rakennat verkkokaupan alle 100 eurolla? - 24tunnissa.fi

Olit ehkä ajatellut, että verkkokaupan perustamiseen kuluisi enemmän rahaa. Seuraavaksi näytän kuitenkin sinulle, miten verkkokaupan voi perustaa alle 100:lla eurolla ja se näyttää siltä, että siihen on käytetty tuhansia euroja. Saatat ajatella, että sinun täytyy olla huippukoodari tai verkkokaupan ammattilainen, että pystyt toteuttamaan hyvän verkkokaupan noin edullisesti. Itse asiassa tällaisen verkkokaupan voi perustaa kuka tahansa, jolla on perustason osaaminen netin käyttöön. How to Clean a Hacked WordPress Site - Sucuri Security Plugin. Now that you have information about potentially compromised users and malware locations, you can remove malware from WordPress and restore your website to a clean state.

How to Clean a Hacked WordPress Site - Sucuri Security Plugin

Pro Tip: The best way to identify hacked files is by comparing the current state of the site with an old and clean backup. If a backup is available, you can use that to compare the two versions and identify what has been modified. Note Some of these steps require web server and database access. WordPress security 101 - WP Turku Meetup 2.2.2017. Miten rakennat verkkokaupan alle 100 eurolla? - 24tunnissa.fi. Simple Advanced WP Podcast. Podcastin neljännessä jaksossa saimme mukaan sen historian ensimmäisen vieraan.

Simple Advanced WP Podcast

Teemu Suoranta on mukana kertomassa sekä keskustelemassa monikielisen WordPress-sivuston toteuttamisesta, vältettävistä sudenkuopista, parhaista työkaluista ja tavoista. Keskustelussa mukana tuttuun tapaan myös Antti, Eelis ja Timi. Teknisiä ongelmia kohdanneen jakson editoinnin hoiti Niku.Tämän SAWP-podcast jakson sponsoroi foxland.fi, käsintehtyjen ja laadukkaiden WordPress-teemojen ja lisäosien kauppa.

Lisää asiakkaita verkkokauppaan? SEO-opas: Näin optimoit verkkosivujen sisällön – Mikrobitti. Verkossa on yli miljardi aktiivista www-sivua.

Lisää asiakkaita verkkokauppaan? SEO-opas: Näin optimoit verkkosivujen sisällön – Mikrobitti

Hakukoneet tuovat kaaokseen järjestystä ja auttavat käyttäjiä löytämään etsimänsä tiedon. Googlen kaltaisella hakukoneella halutun asian voi kaivaa esiin tästä valtavasta dataheinäsuovasta puolessa sekunnissa, ja usein hyödyllinen vastaus tai linkki löytyy heti ensimmäiseltä tulossivulta. Verkkosivun tai -palvelun ylläpitäjälle tuon kohtaamisen luominen on paljon vaikeampaa. Boostaa verkkosivustasi paras mahdollinen: tee ainakin nämä 5 asiaa – Mikrobitti. Oikein tehtynä hakukoneoptimointi parantaa sivuston näkyvyyttä ja lisää orgaanista, ei-maksettua liikennettä.

Boostaa verkkosivustasi paras mahdollinen: tee ainakin nämä 5 asiaa – Mikrobitti

Mikrobitin SEO-oppaan pääjuttu opastaa optimoimaan sivusi kohta kohdalta. Googlen hakukone arvioi tiettyjä kriteerejä. Niitä ovat domain-tason linkkiominaisuudet, kuten linkkien laatu, luotettavuus ja PageRank; sivujen linkkiominaisuudet, kuten ankkuritekstit ja linkkien laatu; sivujen hakusanat sekä niiden laatu ja määrä; sekä hakusanoista riippumattomat seikat kuten sisällön pituus, luettavuus, Open Graph -merkintä, uniikkius, latausaika ja https-osoite.

Mikäli kaipaat pikaisia ohjeita, huolehdi ainakin nämä viisi kohtaa kuntoon: Verkkokauppakurssin tiivistelmä ja linkit - Tietovaihde. Vaihtoehtoja verkkokaupan perustamiseen Verkkokauppa pilvipalveluna TiVi-lehden laaja verkkokauppavertailu 08/2014, pilvipalvelut (PDF)Testin kolme parasta järjestyksessä: vilkas.fimycashflow.fi (ks. myös erillinen mycashflow-opas, PDF)shopify.com (ks.

Verkkokauppakurssin tiivistelmä ja linkit - Tietovaihde

Paytrailin esittely)Tustustu myös: finqu.comEdullinen hinta suhteessa ominaisuuksiinMahdollista lisätä Osta-painike mille tahansa verkkosivulleIlmainen ja erittäin helppokäyttöinen: tictail.comTyylikäs, mutta riisutut ominaisuudet, mm. heikko SEOMaksullisia lisäosia ja 10% komissio Marketplace-myynnistäOpen source -alustat, tilaaminen tai itse asentaminen + ylläpito/tietoturva Magento Community EditionWordPress ja WooCommerce-lisäosa (WooCommerce-kurssimateriaali löytyy Tietovaihteesta!)

Perusosa ilmainenMaksullisia lisäosia, esim. How to resize images for the Web without Photoshop. Fact: Online media has become increasingly image-dependent.

How to resize images for the Web without Photoshop

Resize Images for the Web. WordPress Walkthrough Series (1 of 10) - Overview & Installation. Free & Beautifully Human Online Forms. The 100 Best Web Design Tools Ever - infographic. Calendar — Tags — WordPress Plugins. Valitse sopiva teknologia – Web-ostajan opas. Verkkosivujen ostajan opas: hinta ja laatu. N ihmettele, että kotisivuja ostava asiakas on välillä hukassa.

Verkkosivujen ostajan opas: hinta ja laatu

Suomessa on arviolta tuhat yritystä, jotka ovat tekemisissä verkkosivujen suunnittelun tai kehittämisen kanssa. Hinnat ja osaaminen vaihtelevat alalla villisti eikä oikean kumppanin löytäminen ole helppoa. Myös verkkomarkkinointi on paisunut monimutkaiseksi viidakoksi. Sen eri alueilla (hakukoneoptimointi ja –markkinointi, sosiaalinen media, sisältömarkkinointi, käyttökokemus, konversio-optimointi, sähköpostimarkkinointi jne.) on omat asiantuntijansa, jotka kaikki väittävät ratkaisevan ongelmasi.

Kehen luottaa? Yleensä ratkaisu ei usein ole mikään yksittäinen verkkomarkkinoinnin palanen vaan useamman summa. Verkkosivujen uudistus: 10 vinkkiä joilla onnistut. Illoin olet viimeksi uudistanut verkkosivut? Verkko muuttuu valtavaa vauhtia ja jo muutaman vuoden vanhat sivut voivat olla vanhentuneet. Verkon megatrendejä ovat mm. mobiilikäyttäjien räjähdysmäinen kasvu, sosiaalinen median integroituminen lähes kaikkeen kuviteltavissa olevaan, käyttökokemuksen merkityksen korostuminen ja helppokäyttöisten julkaisujärjestelmien yleistyminen.

Lisäksi verkossa pärjääminen vaatii yrityksiä muuttumaan medioiksi, mihin harva vielä kykenee. Yllättävän monen suomalaisen yrityksen verkkosivuilla on puutteita edellä mainitulla alueilla. Seuraavassa 10 vinkkiä, joiden avulla onnistut paremmin verkkosivujen uudistuksessa. 1. Useimmat asiakkaat haluavat nykyään itse päivittää sivustoaan ja se onnistuu helposti nykyaikaisella julkaisujärjestelmällä. Monilla yrityksillä on edelleen käytössä omia marginaalisia julkaisujärjestelmiä, joiden päivittämiseen on vaikea löytää tekijöitä. 2. Mobiilikäyttäjien määrä ylittänee 2015 verkon selaamisen pöytäkoneella. 3. Video-opas käy läpi WordPressin olennaisimmat toiminnot - WP-Opas. Kuinka lisäät Google Analyticsin sivuillesi? - WP-Opas. Olet ehkä joskus kuullut Google Analyticsistä.

Google Analytics on palvelu, jonka avulla verkkosivuston liikennettä voi seurata. Kaiken lisäksi se on ilmainen, joten se kannattaa laittaa omille sivuille. Alla olevalla videolla käymme läpi, miten lisätä Google Analytics seuranta omalle WordPress-sivustolle. Jotta seurannan saa käyntiin Google Analytics palvelusta pitää hakea oma seurantakoodi. Tämä edellyttää Google-tunnusta. Kun lisäät uuden koodin sivuillesi, seurantatiedon näkymisessä Google Analytics palvelussa saattaa mennä päivä tai pari. How to Grow a Blog to 100,000 Visitors in Less than a Year. Help - Using the Form Block. Watch Video. Common fonts to all versions of Windows & Mac equivalents (Browser safe fonts) - Web design tips & tricks.

Amazon Web Services (AWS) - Cloud Computing Services. Tunne vierailijasi ja sitouta sivustoosi - Vierailijoista asiakkaita. How to Grow a Blog to 100,000 Visitors in Less than a Year. Using the Form Block – Help. Mistä kuvia verkkosivuille - 5 vinkkiä. Koska käytämme paljon aikaa ja ajatusta tekstisisällön tuottamiseen verkkosivuillemme, jää kuvien etsiminen helposti vähemmälle huomiolle. Kuitenkin pitäisi muistaa, että kuvat kertovat enemmän, kuin sanat, jotka kirjoitimme! Suomalainen luennoitsija on perinteisesti kuiva ja monotoninen. Sisältö voi olla puhdasta kultaa, mutta jos ulosanti on unettavaa tai pahimmillaan jopa vaivaantunutta, ei viesti vain mene perille.

Kerran olin koulutuksessa, jossa yhdysvaltalainen puhuja puhui muistaakseni mainonnasta. Vaikka asiasisältöä ei esityksessä välttämättä ollut paljon, niin esitystapa sai ihmiset vaatimaan encorea. Encorea. Esiintyjä, jolta vaadittiin encorea, käytti suurta liekkien kuvaa esityksessään. Ajattele siis verkkosivujasi luentona, jossa yrität pitää yleisösi hereillä. Me vilkuilemme artikkelit läpi. Kuvat keskeyttävät monotonisen puhetulvamme ja antavat lukijalle hetken aikaa sulatella lukemaansa. 1. Oletko mukana Instagramissa? 2. 3. 4. Kuvapankkikuvat ovat monesti pelastus. 5. 2015 Social Media Image Sizes Guide - Infographic. Kolme arvokasta ideaa Facebook-markkinointiin. Tuntuuko siltä, että netin selaaminen on hidastunut? Tässä syy. Jos sinusta tuntuu, että internet-sivut latautuvat yhä hitaammin, ei kyse välttämättä ole takkuilevasta verkkoyhteydessä tai kärsivällisyyden puutteesta.

Verkkosivujen koko on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti, ja mitä suurempi sivu on kyseessä, sitä kauemmin sen lataaminen kestää. Verkkosivujen keskimääräinen koko on nyt 2,1 megatavua – kaksi kertaa enemmän kuin kolme vuotta sitten, HTTP Archiven tilastot kertovat. Asiasta kirjoittaa CNN. Tiedostokoon kasvu johtuu siitä, että verkkosivuille halutaan yhä enemmän ominaisuuksia. Ne sisältävät nykyään lähes poikkeuksetta videoita, kuvia, kommenttikenttiä ja muita ominaisuuksia, joiden liittäminen sivustoon vie tallennustilaa. Verkkosivujen suurimpia datasyöppöjä ovat juuri videot ja kuvat, joiden osuus on jopa kolme neljäsosaa verkkosivujen tiedostokoosta. Toinen monia verkkosivustoja hidastava tekijä on panostaminen salaukseen, jonka vahvistaminen erilaisten protokollien avulla hidastaa sivujen latautumista. Add a Signup Form to Your Website. Build a Website — Squarespace. IM Creator - Start.

10 WordPress Page Builders That Simplify Website Design. When it comes to Content Management Systems (CMS) WordPress has cornered the market. It has been just over a decade since being introduced, and it is now responsible for close to 80 million websites around the world. Used in over 120 different languages, WordPress accounts for almost half of all internet sites that use a CMS, including many of the sites that you have tagged as a favorite.

Free Website Builder.