background preloader

Koulutusta ja tapahtumia 2015

Facebook Twitter

Kyselytutkimus: Koulutus ja tulotaso vaikuttavat HPV-rokotekriittisyyteen - Terveydenhoito -... Ilmainen ehkäisy vähentää teiniraskauksia. Anna Heino Mika Gissler Julkisuudessa on viime aikoina keskusteltu siitä, tulisiko kuntien tarjota nuorille ilmainen ehkäisy.

Ilmainen ehkäisy vähentää teiniraskauksia

Esimerkiksi Raumalla raskaudenkeskeytysluvut ovat puolittuneet. THL:n seksuaali- ja lisääntymisterveyden edistämisen toimintaohjelma on suosittanut ilmaista ehkäisyä jo vuodesta 2007. Kuitenkin vain kourallinen kuntia on THL:n tietojen mukaan tarttunut tähän keinoon vähentää raskaudenkeskeytysten määrää. Norjassa ehkäisyä tuetaan Suomea paremmin: kuka tahansa voi Norjassa tilata verkosta ilmaisia kondomeita. Entä tulokset? Ilmainen ehkäisy ei korvaa neuvontaa Miksi sitten ilmaista ehkäisyä pitäisi tarjota nuorille Norjan mallin mukaan?

Eija Hukka sur Twitter : "Hyvän idean tunnistaa siitä, että siihen tuntee intohimoa. JaniTurku #facilitointi #koulutus... Eija Hukka sur Twitter : "Nyt siirrytään ajatusten äärirajoille. Mitähän tästä tulee? @JaniTurku #facilitointi #koulutus #ideointi. Eija Hukka sur Twitter : "Briljanttikin idea on keskinkertainen, ennen kuin sitä lähdetään kehittämään @JaniTurku #facilitointi #koulutus. Eija Hukka sur Twitter : "Hyvä facilitoija on meidän mielestämme tällainen @JaniTurku #facilitointi #koulutus... Sydän sur Twitter : "Isovanhemmat voivat olla suurena tukena lapsen ruokakasvatuksessa. @THLorg #koulu #kouluruoka. Isovanhemmat tukena lapsen ruokakasvatuksessa. 12. maaliskuu 2014 Isovanhempien tuki ja apu on monille lapsiperheille korvaamatonta kiireisen arjen keskellä ja jokaisella mummulla ja vaarilla on oma tapansa osallistua lastenlastensa elämään.

Isovanhemmat tukena lapsen ruokakasvatuksessa

Isovanhemmat voivat olla suurena tukena myös lapsen ruokakasvatuksessa, kun yhteiset pelisäännöt sovitaan etukäteen ja niitä noudatetaan puolin ja toisin. Ennakkoluuloton asenne ruokaan ja terveelliset valinnat kannattaa ottaa osaksi arkea pienestä pitäen. Lapsi ottaa kaikessa mallia hänelle läheisistä aikuisista - tämä pätee myös ruokailuun ja ruokavalintoihin.

"Porkkana ja kaikki vihannekset on sydänystävällisiä, sydän tykkää niistä. " Tuoreita kasviksia, hedelmiä tai marjoja tulisi lapsenkin nauttia edes vähän jokaisella aterialla. "Ihminen pysyy terveenä kun syö kasviksia ja nukkuu paljon. Nakki-, makkara- ja kinkkuruoat ja leikkeleet sisältävät niin runsaasti nitriittejä, että niitä suositellaan tarjottavaksi perheen pienimmille korkeintaan kerran viikossa. "Nakit on nakkeja. " How the job of a teacher compares around the world. CMADFI – Community Manager Appreciation Day Finland. Viestintä-Pirittan kevään koulutuskalenteri 2015. Tutustu koulutuskalenteriin alla ja merkitse sinua kiinnostavat tilaisuudet jo kalenteriisi.

Viestintä-Pirittan kevään koulutuskalenteri 2015

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Piritta Seppälä piritta(at)viestintapiritta.fi. 5.2.2015 Sosiaalisen median trendit järjestöille 2015 -aamiaistilaisuus #järjestöviestii -tilaisuus Piritta Seppälä esittelee vuoden 2015 tärkeimmät järjestösome-trendit ja julkaisee järjestöjen some-kartoituksen. Helsinki klo 8.30-10.30 Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Piritta Seppälä piritta(at)viestintapiritta.fi. 17.2.2015 Instagram handson – miksi ja miten? Koulutuksessa harjoitellaan käytännössä Instagramin käyttöä oman älypuhelimen kautta ja käydään läpi erilaisia esimerkkejä, miten organisaatio voisi Instagramia hyödyntää.

Kouluttajina Piritta Seppälä ja Laura Vuorio-Kuokka Helsinki klo 9-12 Hinta: 250 € + alv 24%, sisältäen aamiaistarjoilun ja Instagramin käytön perusoppaan. 26.2.2015 SlideShare ja Pinterest -handson – miksi ja miten? Kouluttajana Piritta Seppälä Helsinki klo 13-16 11.3.2015 Järjestöblogin abc. The Social Media Strategies Summit.