background preloader

MBO Engels

Facebook Twitter

Startpagina Engels. Engels, maar dan makkelijk. Design. Wrts. Woordjesleren.nl - alle boeken Engels. Europees Taalportfolio - Europees Referentiekader. Het Europees Taalportfolio is een Europees gevalideerd instrument.

Europees Taalportfolio - Europees Referentiekader

Hiermee kunnen alle ervaringen met het leren van talen gedocumenteerd worden. Taalleerders kunnen aangeven welke talen ze kennen, en hoe goed. Dat gebeurt door per vaardigheid vast te stellen op welk niveau van het Europees Referentiekader ze zitten. Voor het verbeteren van hun taalbeheersing worden suggesties gegeven. Kennisnet - MBO ICT. ECBO - Expertisecentrum Beroepsonderwijs, Dossier Focus op vakmanschap. Wij helpen scholen met vraagstukken over inkorten of intensiveren van opleidingen, entreeopleidingen en de flexibilisering van het onderwijs Met het actieplan Focus op Vakmanschap (FoV) werkt het mbo aan de toekomst.

Dossier Focus op vakmanschap

Hierbij komen scholen vraagstukken tegen over het inkorten of intensiveren van opleidingen, entreeopleidingen en de flexibilisering van het onderwijs. Geen eenvoudige opgave, terwijl de middelen afnemen. Interesting Things for ESL/EFL Students (Fun English Study) Esl.

AOC Engels