background preloader

Eigen Baas

Facebook Twitter

Gitaarles schagen

Ondernemersplan en marketing. Boekhoudprogramma. Aanschaffen voor de zaak. Systeembeheer. Boekhouding. Duurzaam IT. Ondernemers. UWV SHIT. Webdesign. Stappenplan bedrijf starten | Bedrijf starten. Bekijk ook het webinar: 'Starten van een eigen bedrijf'. Dit webinar is georganiseerd door de Kamer van Koophandel (KvK) en de Belastingdienst.

Een eigen bedrijf in 10 stappen (video) U kunt onderstaande 10 stappen ook als video bekijken: 1. Onderzoek uw mogelijkheden en test uw kwaliteiten U wilt een bedrijf starten. Maar wat voor bedrijf? 2. Zoek uit waarin u beter of anders bent dan uw concurrenten en bepaal hoe u de markt op gaat met uw product of dienst. 3. Om uw bedrijf van de grond te krijgen heeft u geld nodig. Tip: Lees ook het Geldboek voor Ondernemers met praktische tips voor beheer van uw financiën. 4. Voor uw KvK-inschrijving heeft u een bedrijfsnaam nodig. 5.

Uw bedrijf heeft een juridisch jasje nodig: een rechtsvorm. Een rechtsvorm kiezen 6. Een administratie opzetten en bijhouden. 7. Breng uw bedrijfsrisico’s in kaart, beperk ze zoveel mogelijk of dek ze zo goed mogelijk af. 8. Er bestaan geen speciale diploma’s voor ondernemers. 9. Inschrijven bij de KvK 10. Klanten vinden.