background preloader

Docjohnson03

Facebook Twitter

Doc Johnson

Online shopping for Disposable Surgical Face Mask,N95 Surgical Face Mask,Nitrile Disposable Gloves.

Abdominoplastie - Indepartare exces piele si grasime. Blefaroplastie - Operatie corectare pleoape cazute. Otoplastie - Operatie corectare urechi - Dr. Marek Valcu. Lipoaspiratie - Liposuctie - Operatie indepartare grasime. Preturi - operatii estetice - implant mamar, rinoplastie, ginecomastie, botox. Laptopuri second hand - Unick.ro - page 2. Botox. Este poate cea mai mare cucerire a științei din ultimi 20 ani în domeniul estetic, deoarece: 1. au rezultate imediate, previzibile, cu 0.0% complicații. 2. sunt ieftine în raport cu intervențiile estetice și au o mare remanență în timp.

Botox

După o perioadă efectele se pot îmbunătății și mai mult. Se pot intervenii asupra buzelor, pomeților, cearcănelor etc. 3. nu dau dependență. 4. foarte important: recuperare imediată, se pot realiza chiar și în "pauza de masă de la serviciu". 5. sunt nedureroase pentru că se folosesc creme anestezice. 6. dacă nu ne place, a doua zi se pot îndepărta fără nici o repercursiune. Fiecare pacient își alege tipul de tratament și cantitatea în functie de nevoile și prioritățiile sale sub atenta îndrumare a domnului doctor Marek Vâlcu Probabil că fiecare își dorește să arate mereu tânăr, odihnit, cu un aspect proaspăt. . - botox 124€/zonă (fruntea reprezinta o zonă, zona ochiilor reprezintă altă zonă) Botox este marca firmei Allergan, INC din Statele Unite. Marire de buze cu grasime.

Este o interventie chirurgicala care consta in recoltatrea de grasime proprie din zonele in care se afla in exces,ex abdomen,genunchi,aripiaore,tratarea acesteia si introducerea ei cu ajutorul unei canule speciale in buze.

Marire de buze cu grasime

Nu este o interventie dureroasa,dureza aproximativ 40 minute. Riscurile interventiei : Ca la orice interventie chirurgicala,edem echimoze,hamatoame De stiut Timp de 2 saptamani buzele vor fi inflamate deoarece initial se introduce o cantitate mai mare de grasime, organismul resoarbe o parte din aceasta grasime. Pentru aceasta interventie trebuie sa va calculati menstruatia: sa nu fiti cu 7 zile inainte sau in primele 3 zile de sangerare Atenţie! Ginecomastie.

Despre intervenţie Ginecomastia se defineşte printr-o mărire mai accentuată a sânilor la bărbaţi.

Ginecomastie

Apare la mai toate vârstele, în general bilateral şi prezintă deseori diferenţe de simetrie. Cauzele sunt diferite având la bază o disfuncţie hormonală cu predominanţa hormonilor feminizanţi (estrogeni). La bărbaţii tineri poate apărea postpubertal sau după luarea de preparate anabolice în scopul măririi masei musculare. Analize obligatorii analize de sânge: hemoleucograma, teste de coagulare (pt, aptt, inr, ts, tc), uree, glicemie, electroliţi (Na, K, Ca, Mg), bilirubină (directă, indirectă, totală), colesterol (total, HDL, LDL), transaminaze (ALT, AST), trigliceride, electroforeza proteinelor serice, proteina C reactivă, proteine totale, VSH, ASLO, fibrinogen, factor reumatoid, teste tiroidă (T3, T4, TSH, Anti-TPO), markeri hepatita B şi C, HIV sumar de urină radiografie pulmonară eletrocardiogramă şi control cardiologic ecografie mamară. Atenţie! Pregătirea dumneavoastră pentru intervenţie. Implant mamar, implant cu silicon.

Implant mamar (Mentor) Părerea doctorului Marek Vâlcu despre operația de implant mamar Am creeat pentru dumneavoastră poate cea mai perfectă operație de augmentare mamară!

Implant mamar, implant cu silicon

De ce? 1. rezultate durabile în timp, peste 20-30 ani, fără retușuri sau corecții; 2. riscuri foarte mici, aproape de zero; 3. cea mai modernă intervenție cu ajutorul laserului chirurgical; 4. operație fără dureri. 5. tratamentul eventualelor cicatrici cu ajutorul laserului Fraxel Repair CO2; 6. confort postoperator de 2 săptămâni cu ajutorul laserului terapeutic Sciton; 7. pacienta își alege singură volumul dorit, evaluându-se în oglindă sub îndrumarea doctorului Marek Vâlcu. 8. În detaliu riscurile sunt foarte mici datorită: - unei experiențe imense care duce la timpii operatorii mici circa 30 min (complicațiile apar și de la durata operației, timpul în care pacientul se află sub anestezie generală). - alegerii unui tip de operație modern, cu cele mai puține complicatii. - unei echipe foarte performantă pentru anestezie.

Rinoplastie. Rinoplastie simplă De ce ne dorim rinoplastia?

Rinoplastie

De ce facem aceste intervenții? • Este la modă să arăți bine? Chirurgia estetică este o modă, dar și o necesitate a existenței noastre în adaptarea la aparențele moderne. • Pentru că ne dorim să armonizăm piramida nazală cu restul feței: un nas mai mic și fin ne aduce o întinerire de cel puțin 5 ani, ceea ce nu este de neglijat. • Vom respira și ne vom oxigena mai bine. • Ne aduce o stare mai bună și o integrare socială profesională mai buna și arătăm mai bine și pe Facebook. • Se poate spune că am scăpat de un „complex” care ne apasă în orice moment. „Mă simt mai bine. Părerea doctorului Marek despre Rinoplastie Noi vă oferim un grad de satisfacție pentru operațiile de rinoplastie de peste 97%!

1. intervenția este personalizată în funcție de dorințele pacientului (dacă este nevoie de rinoplastie închisă sau deschisă definește necesitățiile pacientului, care în 99% din cazuri sunt de factură estetică) Acid hialuronic. Acid hialuronic Părerea doctorului Marek despre tratamentul cu injectabile Este poate cea mai mare cucerire a științei din ultimi 20 ani în domeniul estetic, deoarece:

Acid hialuronic

Laptopuri second hand - Unick.ro. Disposable Surgical Face Mask,N95 Surgical Face Mask,Nitrile Disposable Gloves.