background preloader

Ergonomisk arbejdsmiljø - Den ultimative guide

Facebook Twitter

Vi har lavet den ultimative guide til ergonomisk arbejdsmiljø og ergonomisk vejledning på jobbet.

Vi har samlet det vigtigste om ergonomi på arbejdspladsen og jobbet, hvilket har større og større betydning og heldigvis også får mere og mere opmærksomhed. Bliv klog på ergonomisk arbejdsmiljø og ergonomisk vejledning her. Ergonomisk vejledning på jobbet. Ergonomisk vejledning Velkommen på vores side om ergonomisk vejledning og rådgivning på arbejdspladsen.

Ergonomisk vejledning på jobbet

Hos Sundhedspartnerdk kan du og dine kollegaer, få hjælp til endnu bedre ergonomiske vaner på kontor, lager, produktion og transport. En ergonomisk vejledning fra Sundhedspartnerdks vejledere er altid evidensbaseret, men foregår samtidig i "øjenhøjde", tilpasset dig og dine kollegaer. Den individuelle vejledning sikrer høj kvalitet for alle - både den enkelte medarbejder og hele virksomheden. Ergonomisk arbejdsmiljø og ergonomisk vejledning. The Ultimate Guide to Workplace Ergonomics. Hvad er ergonomi. Ergonomi bygger på arbejdsfysiologien, som er læren om, hvordan kroppen fungerer under arbejde.

Hvad er ergonomi

Og på biomekanikken, som bruges til at analysere belastninger af muskler og led. Funktion og samspil Ergonomien bygger på arbejdsfysiologien, som er læren om, hvordan kroppen fungerer under arbejde. Hvad er ergonomi. Ergonomi. Ergonomi er læren om samspil mellem mennesker og andre elementer i et system.

Ergonomi

Det drejer sig derfor om teori, principper, data og metoder til at designe for at optimere menneskers velfærd og systemets generelle ydeevne. Ergonomi på arbejdspladsen vedrører i Danmark 2,7 mio mennesker, som er på arbejdsmarkedet[1] Heraf vurderes det at 1 mio. har ondt i ryggen i større eller mindre grad. Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode] Videncenter for Arbejdsmiljøs side om smerter i muskler og led Referencer[redigér | redigér wikikode] Ergonomi på din arbejdsplads - Muskel- og skeletbesvær arbejdsmiljø.