background preloader

Funny Articles

Facebook Twitter

These 35 Celebrities With Twins From Centuries Ago Will Give You Chills! 21 Problems All Sarcastic People Will Understand. 38 ironic facts about life. #12 is so true it hurts! 15 Shocking Truths Behind What Cat Behaviors Actually Mean. Τα καλύτερα – πρόστυχα – μαθήματα σεξ που πήραμε από τα παραμύθια της Disney! Όσο μακρινά και να μας φαίνονται τα χρόνια όπου καθόμασταν μπροστά από την τηλεόραση και βάζαμε στο VHS τις κασέτες της Disney, τα παραμύθια αυτά είναι βαθιά χαραγμένα στην καρδιά μας.

Τα καλύτερα – πρόστυχα – μαθήματα σεξ που πήραμε από τα παραμύθια της Disney!

Τόσο βαθιά που ακόμη και σήμερα μας συνοδεύουν σε διάφορες πτυχές της ενήλικης πλέον ζωή μας. Για παράδειγμα στο …σεξ! Δεν το πιστεύεις; Χαχα, πόσο γελασμένος είσαι. Στη συνέχεια θα δεις ατάκες και υπονοούμενα που ακούσαμε ή είδαμε σε αυτά τα «παιδικά». Τστστς, αυτό το πονηρό μυαλό θα μας καταστρέψει στο τέλος! Ο Αλαντίν με τις ευχές του… Όπως λέει και η Belle… Για να μην έχεις κόμπλεξ… Χρειάζεσαι τους 7 νάνους για να ξέρεις πως… Καμιά φορά το τσίμπημα είναι καλό… 15 Passive Aggressive Valentine's Day Cards. Bob Mankoff picks his 11 favorite New Yorker cartoons. The 19 Types Of People You See At Every College Party. 27 Everyday Decisions That Twentysomethings Are Really Bad At Making. Το καλοκαίρι τα αγαπάμε τα κορίτσια ένα τσαφ περισσότερο - Opinions - ΔΙΑΒΑΣΜΑ. Αναλύοντας την σκέψη μου σε έναν φίλο, μου είπε ότι απλά έχει μπει το καλοκαίρι και βλέπω περισσότερες γυναίκες με σορτσάκια στο δρόμο.

Το καλοκαίρι τα αγαπάμε τα κορίτσια ένα τσαφ περισσότερο - Opinions - ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αλλά όχι. Έχω πολλούς λόγους που θεωρώ ότι συνεισφέρουν τους θερινούς μήνες ώστε ακόμα και το δικό σου το κορίτσι να τα αγαπάς λίγο περισσότερο απ' ό,τι τον χειμώνα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα περισσότερα τραγούδια που μιλούν για την χαρά της ζωής και του έρωτα έχουν καλοκαιρινά video clip ενώ τα μαύρα, αυτά που βγάζουν ψυχούλα (που θα 'λεγε και ο αδερφός Ηλίας Αναστασιάδης) είναι γυρισμένα στα πιο βαθιά σκοτάδια του χειμώνα. 53 ημέρες του καλοκαιριού ήταν αρκετές για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Και για να αναλύσω τους παρακάτω λόγους που με κάνουν να το πιστεύω και να το νιώθω ότι τα αγαπάμε τα κορίτσια έτσι λίγο περισσότερο κάτω από τον ήλιο. Αγαπητά κορίτσια, αυτοί είναι οι λόγοι... Το σώμα που μυρίζει καρύδα, ανανά και παπάγια. Τα σορτσάκια. Το σημάδι του μαγιό. Η διάθεση και το χαμόγελό σας.

Έχετε όρεξη να φλερτάρετε. 27 Everyday Things You Never Knew Had Names. Gimme 10: Οι μουσικές ένοχες απολαύσεις του Φοίβου Δεληβοριά - Mixgrill - Η μουσική στο grill... (ελληνικά) 13597. Η στήλη αυτή, αλλά και το Mix Grill γενικότερα νομίζω, αγαπά ιδιαίτερα την τραγουδοποιία του Φοίβου Δεληβοριά και με πολλή χαρά τον υποδέχεται για δεύτερη φορά.

Gimme 10: Οι μουσικές ένοχες απολαύσεις του Φοίβου Δεληβοριά - Mixgrill - Η μουσική στο grill... (ελληνικά) 13597

Με τη συναυλία του, από κοινού με την Μάρθα Φριντζήλα, στις 11 Ιουλίου στην Τεχνόπολη, να πλησιάζει, ο Δεληβοριάς γράφει για τις ένοχες μουσικές απολαύσεις του, ενθυμούμενος και ένα πολύ δικό μας, αδικοχαμένο πρόσωπο. Ο λόγος στον ίδιο: Να πω πριν απ’όλα πως δεν θεωρώ πως υπάρχουν πια ένοχες απολαύσεις. Απολαμβάνεις κάτι ένοχα, όταν νομίζεις πως είσαι μόνος σου. Όταν στα μισά των ‘90s, πήγαινα και νοίκιαζα κρυφά ελληνικές τρας βιντεοκασέτες του ’80, αισθανόμουν μόνος, ηλίθιος και βρώμικος. Τώρα, με το που κάτι «ανθυγιεινό» πνευματικά μου τραβάει το ενδιαφέρον, ανακαλύπτω ψάχνοντάς το στο YouTube ότι έχει εκατομμύρια views και πληθώρα «δοκιμιακών» σχολίων από κάτω. Εν πάση περιπτώσει, ορίστε 10 πραγματάκια από το χώρο της μουσικής που η απόλαυσή τους μου στοίχισε : 01. 02. 03. 04.

The All-Time TIME 100 of All Time - 2012 TIME 100: The Most Influential People in the World. I'm a big picture, big thinker kind of guy.

The All-Time TIME 100 of All Time - 2012 TIME 100: The Most Influential People in the World

So while my editors mess around with the 100 most important people right now, I'm swirling a brandy snifter full of smart and compiling a list that tells the story of the human race: the All-Time TIME 100 of All Time™. It is a list, I assume, that will be carved in stone, put in every time capsule and projected by lasers into space.

Also, please tweet it and post it on your Facebook walls. Top 10 Underused Excuses. "I would have been there in time but I accidentally forgot to put clothes on.

Top 10 Underused Excuses.

Also I think this is a prop phone. " We’ve all been there. You’re supposed to do something. You’re not going to do it. Static.thepiratebay.org/ea_response.txt. World map of The Penis Size Worldwide (country) by Country. (1) Washington Post Social Reader on Facebook. Νομπέλ Ig στον συναγερμό ουασάμπι! - science. Για 21η συνεχή χρονιά, φοιτητές του Χάρβαρντ απένειμαν τα βραβεία Nobel Ιg, μια παρωδία των πραγματικών Νόμπελ για την έρευνα που «πρώτα σε κάνει να γελάς, μετά να σκεφτείς».

Νομπέλ Ig στον συναγερμό ουασάμπι! - science

Πάνω από 1.200 άτομα παρέστησαν στην τελετή απονομής, και λίγο αργότερα ο δικτυακός τόπος των βραβείων τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω κατακλυσμού από επισκέπτες. Πραγματικοί νομπελίστες δεν είχαν καμία αναστολή στο να απονείμουν τα βραβεία, τα οποία είναι μικρά τραπεζάκια που εικονίζουν τον περιοδικό πίνακα (στα αγγλικά, o όρος περιοδικός πίνακας μπορεί να μεταφραστεί και ως «περιοδικό τραπέζι»). Τα βραβεία αναλυτικά: Φυσιολογία: Στη βρετανική ερευνητική ομάδα που έδειξε ότι το χασμουρητό δεν είναι μεταδοτικό για τις χελώνες.

Χημεία: Στους Ιάπωνες ερευνητές που επινόησαν έναν συναγερμό που λειτουργεί με το καυτερό μπαχαρικό γουασάμπι.