background preloader

HOME

Facebook Twitter

Строителни Хипермаркети - Зелените покриви спасяват от шум и прах. Нормативно вратите за строителство на зелени покриви в България са отворени.

Строителни Хипермаркети - Зелените покриви спасяват от шум и прах

Но към "висока зелена архитектура" засега у нас се ориентират малцина богати българи. Това коментира пред БТА заместник-председателят на Съюза на ландшафтните архитекти у нас арх. Веселин Василев. По данни на Съюза на ландшафтните архитекти сега се изграждат 3 дка зелени покриви върху жилищни кооперации в София. Покривна градина с площ 700 кв.м ще има и нова бизнес сграда в столицата.

Строителни Хипермаркети - Прозрачен бетон – звучи нереално, но вече е факт. 10 идеи за лято на терасата - LadyZone.bg. Ако по една или друга причина това лято ще пропуснете да идете на море или планина – не се отчайвайте.

10 идеи за лято на терасата - LadyZone.bg

Има много начини да направите лятото си много хубаво, при това на балкона. 1. Как да се отърсим от негативната енергия в дома - LadyZone.bg. Домът е мястото, където пренасяме отрицателните емоции, гржите и напрежението, натрупани през работния ден, в резултат на което той се изпълва с отрицателна енергия, която се пренася и на останалите членове на семейството.

Как да се отърсим от негативната енергия в дома - LadyZone.bg

За да избегнем допълнителното емоционално и психическо натоварване е добре да се погрижим за домашната атмосфера. #Изкарайте отрицателна енергия през прозорецаОтворете широко всички прозорци и врати. С интензивно ръкомахане на ръцете или с метла пропъдите лошата енергия извън дома си. Проветрявайте дома си редовно и навсякъде. Кои са основните характеристики на дома "мечта" - LadyZone.bg. Идеята е да се постигне оптимален комфорт, уют и вдъхновение, за каквито всеки един от нас мечтае.

Кои са основните характеристики на дома "мечта" - LadyZone.bg

#Отворен хол с широк план за наблюдение 99% от собствениците на жилища искат отворена концепция за живот. Това означава, дом чието разположение и архитектура осигуряват видимост и простор във всяко едно помещение. Освен това откритите пространства създават чувство на уют и спокойствие за разлика от преградите, които ни карат да се чувстваме изолирани от останалите обитатели на дома. #Достатъчно пространство в кухнята Нека бъдем честни, тясното кухненско помещение ни изнервя, чудим се къде да поставим плота за рязане на доматите, къде – купата за салата, да не говорим за ножовете, които ни трябват във всеки един момент при готвене.

#Отделен кухненски килер Попитайте които и да било готвач или домакиня, и те ще ви отговорят, че кухненският килер е задължителен. Забравете за изкуствените репеленти: Следват растенията, които гонят комарите надалеч - LadyZone.bg. За съжаление много от „средствата за защита” от комари, закупени от аптечните вериги, включват в състава си високо количество химикали, които по един или друг начи вредят на нашето здраве.

Забравете за изкуствените репеленти: Следват растенията, които гонят комарите надалеч - LadyZone.bg

Някои билки и растения притежават уникалната способност да гонят комарите надалеч с аромата си и би било огромен пропуск от наша страна, ако не се възползваме от това тяхно невероятно качество. #Коча треваКочата трева е естествен репелент против комари! Цифрови ефирни антени. Eu-bloger. История и принцип на работа в механизмите на ключалката - Европейска мулти-блог платформа. Отстраняване на основа за стара боя и подове - Европейска мулти-блог платформа. Приготвяне на смес за шпакловане. Как се шпаклова? - Европейска мулти-блог платформа. Туткалени бои - Европейска мулти-блог платформа. Безирени и алкидни бои - Европейска мулти-блог платформа. Как да избера дома на мечтите си? - Европейска мулти-блог платформа. Jewel Tones for Fall. Another Super Cute Thing I Made with Felt, This Time…A Butterfly Pillow Cover. 11 Plants That Repel Mosquitoes.

The days are finally getting longer, the snow is (slowly!)

11 Plants That Repel Mosquitoes

Beginning to melt, and spring officially arrives in just a few days! While the prospect of warmer weather has us all a bit giddy, we can’t forget the unwelcome intruders that tag along with the sunny summer weather. Yes, we are talking about mosquitoes, and everybody knows that they can be a huge nuisance. However, using chemical products to keep them away is not on the top of everyone’s wish list. Read on for some ideas of plants that repel mosquitoes – naturally! Citronella Chances are, you’ve heard of this one before- it’s one of the most common ingredients in most mosquito repellents.

You can actually buy live citronella plants from this page on Amazon. Lemon Balm Another great choice for a mosquito repelling plant is lemon balm. Catnip Your feline friends will be happy to know that catnip is a great mosquito deterrent! Керамични тухли с вертикални кухини за добра. Строеж на нова къща - какво трябва да знаем, Боядисване на стени и таван, монтаж на кухня и. Декоративни ефекти. Декоративни ефекти - начини на нанасяне. Полагане на латексова боя с брокат (GLITTER) Обработка на стени и подове преди полагане на. Спалня - шпакловане и боядисване на стени, монтаж.

Боядисване - как да боядисваме правилно. Строеж на къща - какво трябва да знаем. Да построиш къща не е лесна работа и е свързано с много проблеми, за които ако сме информирани и подготвени предварително, ще си спестим доста нерви и време.

Строеж на къща - какво трябва да знаем

Има една притча, според която ако един мъж през живота си не е построил къща, значи не е живял. Затова въпреки трудностите, си заслужава. И след като вече сме се решили да се хвърлим в това начинание, най-важното е да сме наясно какво точно ще строим като застроена и разгъната площ, за да потърсим подходящ парцел. Парцелът и неговото купуване обикновено е първата крачка към мечтания дом. Изборът на земя не е проста задача. Когато оглеждаме парцел, той трябва да бъде задължително с актуална скица от собственика. Колкото повече неща проверите за земята, която купувате, толкова по-малко ще се изложите на риск от безсънни нощи по време на строежа. Парцела Ви е харесал, решавате да го закупите и продължавате проучването. 1. Ако е в регулация, проверете показателите за застрояване, които са заложени в дадената обща регулация. 2. 1. 4. 1. Сглобяеми къщи. Сглобяеми къщи. Сглобяеми икономични къщи, проектиране и изграждане на малки сглобяеми къщи, цени на малки сглобяеми къщи, пасивни малки къщи,

Сглобяемите къщи стават все по-предпочитани. Сглобяемите къщи могат да отговорят на всички изисквания за нискоенергиен дом Доскоро скептичен към сглобяемите къщи, българинът вече започва да свиква с мисълта, че не е нужно да строи дом с години, да копае дълбоки основи и да лее бетонни плочи като може само за няколко месеца да си построи дом, използвайки новите съвременни технологии.

Сглобяемите къщи стават все по-предпочитани

Все по-често особено младите хора започват да избират като алтернатива на нов дом сглобяема къща. Предлагането на различни технологии става все по-голямо, а има детайли, които трябва да се имат предвид когато се избира технологията и фирмата, която я предлага. Строителството на дом е приятно, но доста трудно начинание, особено в България, която с десетилетия не може да излезе от икономическа криза и е най-бедната държава в Европейския съюз.

Градината - Дървена къща сред разкошна градина. “Майсторите говорят” с Евгени Илчев от Къщи “Комфорт” Зглобяема къща интериор интериор дизайн зглобяеми къщи, зглобяеми къщи интериор дизайн, интериор зглобяе. Сглобяеми икономични къщи, проектиране и изграждане на малки сглобяеми къщи, цени на малки сглобяеми къщи, пасивни малки къщи, WikiHouse или направи си сам къща. Навремето целта в живота на един мъж е била да построи къща и да я напълни с деца.

WikiHouse или направи си сам къща

Достойна цел, която твърде успешно е лекувала естественото човешко предразположение към екзистенциални кризи и въпроси от рода на “Какъв е смисълът от всичко това?” За добро или за зло, през годините тенденциите в лайфстайла на мъжката половина на човечеството сa се изместили и разпилели в най-ралични посоки, като процентно толкова малко мъже реално построяват къща в живота си, че е в рамките на статистическата грешка. Процесът е прекалено тромав, свързан с прекалени разходи, а в много от случаите хората се въздържат от това приключение, заради неговия сериозен екологичен отпечатък.

Признаваме си, че лично ние сме по-големи почитатели на пасивните къщи или на тези, постороени с традиционни материали, като глина и кирпич. ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН INTERIOREN DIZAIN. За онова, което прави дома красив. Ачерно - Статии за интериорен дизайн - 4 от. Елегантен интериор и обзавеждане в натурални тонове Ударението в този дом е поставено върху вдъхновения от природата уют, който земните цветове създават.

Ачерно - Статии за интериорен дизайн - 4 от

Уютът и комфортът в комбинация с изчистените линии и безпогрешното усещане за стил на собствениците на жилището бяха предпоставките за отличен резултат от професионалната работа. Обзавеждане на съвременен класически интериор. Блог за интериорeн и мебелен дизайн…и още нещо… Сглобяеми къщи EKO Living House - Финансово Изгодни и Качествени Къщи. Tips. Видео споделяне. Видео споделяне. RichHouse.eu. Българска класическа архитектура. Еднофамилна къща 3. Еднофамилна къща 5. Викториански стил. Проекти на едноетажни къщи. Научете как да направите нещата.