background preloader

Couples

Facebook Twitter

Късно е, либе, за китка —не само нещо е много закъсняло, но и отдавна му е минало времето. По какво познавам мъжа, който си струва? - Колонката на ... Има една случка, която обичам да си споделям.

По какво познавам мъжа, който си струва? - Колонката на ...

Преразказана ми е от актьор, който познава вдовицата на Гунди е това е част от тяхната семейна история. Един ден Гунди се прибрал в голям дъжд, целия мокър и пълен с цветя. Разлики между истинската и токсичната любов - Под завивките - Връзки. Има няколко видими разлики между истинската любов и тази, която ни кара да се чувстваме зле, но не знаем защо точно.

Разлики между истинската и токсичната любов - Под завивките - Връзки

Понякога наистина е трудно да дадем точно определение защо се случват някои неща - защо не се разбираме, защо не се чувстваме добре и спокойно с човека до нас,. Има пет специфични разлики между истинската любов и токсичната и когато ги прочетете няма да ви е толкова трудно вече да виждате знаците, които са били пред очите ви толкова дълго. При истинската любов да обичаш себе си и да се стремиш да подобряваш себе си винаги е топ приоритет.

Твоят партньор трябва да е този, които иска да бъдете най-добрата си версия и да имаш най-добрите възможности да постигнеш повече в личен и професионален план. Същото важи и за теб към него. Вие трябва да искате най-доброто един за друг повече от всичко. В токсичната любов абсолютно целият фокус е върху самата връзка и как тя се отразява на двама ви и как ви определя тя. Ако е така, пишете ни в коментарите. Странно как някои хора наричат обидите,подигравките и тормоза Любов?!? Чувала си много истории за малтретирани жени.

Странно как някои хора наричат обидите,подигравките и тормоза Любов?!?

Вероятно и познаваш няколко. Никога (за съжаление) не можеш да бъдеш сигурна, че си 100 % застрахована срещу тормоза. Не че само мъжете са склонни да оказват тормоз, но засега цифрите сочат съотношение 3:1 за жените, пострадали от вманиачени преследвачи. Why rejection hurts so much — and what to do about it. Rejections are the most common emotional wound we sustain in daily life.

Why rejection hurts so much — and what to do about it

Our risk of rejection used to be limited by the size of our immediate social circle or dating pools. Today, thanks to electronic communications, social media platforms and dating apps, each of us is connected to thousands of people, any of whom might ignore our posts, chats, texts, or dating profiles, and leave us feeling rejected as a result. In addition to these kinds of minor rejections, we are still vulnerable to serious and more devastating rejections as well. When our spouse leaves us, when we get fired from our jobs, snubbed by our friends, or ostracized by our families and communities for our lifestyle choices, the pain we feel can be absolutely paralyzing. Защо той все още не ви е поканил на среща??????????????? Ако един мъж прави всичко възможно, за да ви покаже, че ви харесва.

Защо той все още не ви е поканил на среща???????????????

Ако помежду ви прехвърчат искри и флуиди. Ако редовно засичате погледите си и търсите поводи за общуване, то значи флиртът ви е реалност. Но ако той не прераства в нищо повече вече седмици или месеци наред, то сигурно вече сте започнала да се чудите защо обектът на желанията ви не ви кани на среща? Това може да бъде доста разочароващо и да ви накара да се чувствате подлъгана. Защо мъжете флиртуват, когато са обвързани ????????

Спорт за едни, екзотика за други и нещо като среща с „извънземна” за трети.

Защо мъжете флиртуват, когато са обвързани ????????

В това, че жените са малко като НЛО за мъжете, няма две мнения. Непрекъснато ги търсим и пращаме сигнали, ама те или не ги приемат, или не ги разкодират правилно. След години неразбиране на посланията ни, понякога се случва да забравим, че сме обвързани за питомна „извънземна” и започваме да гоним дива такава, като се опитваме да осъществим „близки срещи от третия вид”, тип флирт. 7 ways to practice emotional first aid. You put a bandage on a cut or take antibiotics to treat an infection, right?

7 ways to practice emotional first aid

No questions asked. In fact, questions would be asked if you didn’t apply first aid when necessary. Сбогом, красавецо! - Lady Д. !!!!! Нещата излизаха извън контрол като при СМС от чужда жена с текст „Къде си, тигре?”

Сбогом, красавецо! - Lady Д. !!!!!

И номер на стая, намерен в твоя телефон Вечерта не предвещаваше да бъде съдбовна. ClubR - Бързи срещи. Защо да участваш? Вярваме, че за всекиго има хора, с които може да бъде щастлив.

ClubR - Бързи срещи. Защо да участваш?

Да ги срещнеш, обаче, се оказва сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи дават забавна възможност да се запознаеш с 10 интересни човека, които също като теб търсят нови запознанства.Над 40% от хората, които посещават Бързи Срещи за пръв път, идват по препоръка от приятел. На въпроса „Би ли дошъл повторно?”

60% от участниците отговарят „Твърдо Да” и 36% с „По-скоро Да”. На Бързите Срещи средно се получават малко над 10 съвпадения, т.е. повечето участници получават възможност за повторна среща с човек, с когото са се харесали взаимно.Но най-важното и радващото ни доказателство за успеха на запознанствата на живо са стотиците нови двойки, които събираме ежегодно. 10 Surprising Facts About Rejection. Johan Larson/Shutterstock We know that rejection really hurts, but they can also inflict damage to our psychological well-being that goes well beyond mere emotional pain.

10 Surprising Facts About Rejection

Here are 10 lesser known facts that describe the various effects rejection has on our emotions, thinking, and behavior. Let’s begin by examining why rejection hurts as much as it does: Когато избирате съпруг, избягвайте емоционално нестабилните хора. Пасторът на Калифорнийската мегацърква „Садълбек“ Рик Уорън пише в най-новата си статия, че ако искат да създадат успешен брак, вярващите трябва да избягват емоционално нестабилните хора. По статистика около 80% от разводите се случват поради емоционални изблици от единия или от двамата партньори.

При избор на потенциален съпруг (или съпруга съответно) обаче е добре да избягвате емоционално нестабилните хора – независимо колко добре изглеждат, колко са богати или колко са мили. И, разбира се, трябва да си изясните емоционалното състояние на вашия потенциален партньор преди да започнете дългосрочни и сериозни отношения с него/нея. Следва кратък списък с признаците за емоционално здраве, на които трябва да обърнете внимание при общуването с другия пол: 1. Библията ясно казва: „Не дружи с гневливия; с припряния не общувай“ (Притчи 22:24). Защо Флиртува, но Не те Кани на Среща. Ако сте като повечето жени, около вас вероятно има поне един мъж, който ви изпраща “смесени сигнали”; и това ви подлудява. Може би е колега или приятел на приятел, когото виждате от време на време, или е човек, когото срещате в клуба по танци или във фитнеса. От какво се страхуват мъжете... - LadyZone.bg. ... и защо не искат да се обвързват. Следват 5 характерни черти, с които всяка жена е редно да бъде наясно.

Неколко пъти със своите приятелки сме се опитвали да прозрем мъжките съзнание и мислене. Защо обвързаните мъже флиртуват. Защо мъжете флиртуват, когато са женени или обвързани? Този въпрос тормози почти всяка жена, която си е имала вземане-даване с ангажиран мъж. Това, което най-много я озадачава, е защо той е инициирал свалката и флирта и естествено след това се е върнал при половинката си, законна или не.

И тъй като в женската глава филмите, породени от ситуацията са много и все с фантастични елементи, отговорите ще даде един мъж. Авторът на книгата „The Manual" и автор в сайта BadBoysFinishFirst.com Стив Сантагати дава своята гледна точка по този въпрос, базирана на опита му и на мъжката му същност. Истината за мъжете - текст за четене!!!! Той просто не ви харесва. Престанете да измисляте оправдания за неговите постъпки, те сами говорят – той просто не ви харесва.

Явно не му харесвате чак толкова много, щом не ви кани на среща. Защото ако ви харесва, той обезателно ще ви покани на среща. Оправдание ➊ Той не иска да разруши нашето приятелство. Tова оправдание не издържа на никаква критика. Флиртаджия, циник, плейбой, комедиант ... Кой е твоят тип мъже? По улиците има толкова много момчета ...

Някой привличат вниманието ти веднага, а на други им е нужно време, за да те впечатлят. Понякога имаш грешно впечатление за момчето срещу теб, друг път бягаш като попарена от него, защото познаваш този тип мъже. И въпреки че хората са индивидуални личности и не е хубаво да ги слагаме под общ знаменател, нека се опитаме да обобщим типовете мъже, които са познати сред представителките на нежния пол: Тузаря Той е образован, красив и с добре подплатено самочувствие. Всички сме гледали "Сексът и градът", където освен Кари, в емблематична фигура на лентата се превръща и Тузаря, изигран от Крис Нот. Защо обвързаните мъже флиртуват.

Защо мъжете флиртуват, когато са женени или обвързани? Този въпрос тормози почти всяка жена, която си е имала вземане-даване с ангажиран мъж. Това, което най-много я озадачава, е защо той е инициирал свалката и флирта и естествено след това се е върнал при половинката си, законна или не. И тъй като в женската глава филмите, породени от ситуацията, са много и все с фантастични елементи, отговорите ще даде един мъж. Авторът на книгата „The Manual" и автор в сайта BadBoysFinishFirst.com Стив Сантагати дава своята гледна точка по този въпрос, базирана на опита му и на мъжката му същност. Според Стив мъжете и жените си приличат. Мъжете от своя страна няма как да сложат минижупите и да акцентират на дупетата си, нито цупят устни като дамите. 11 неща, които привличат жените, без да подозираш - LadyZone.bg. Срещи в сайтове за запознанства и на живо. „Бързи срещи“ – Speed dating – знаем ги от филмите, вече прохождат и у нас. В четвъртък, 27 октомври, в централно столично кафе се състояха 5-минутни срещи за запознаване, организирани от сайта за запознанства Aha.bg.

Според регламента 9 жени се запознаха с 9 мъже. Всяка двойка имаше на разположение по 5 минути за разговори. Мъж по каталог. В детските ни игри аз играех майка на моите приятелки. Ако искаше да е с теб, щеше да е с теб. Намери ме - Запознанства на живо! ClubR - Бързи Срещи (Speed Dating), Мачмейкинг (Matchmaking) и Парти за необвързани (Sexy and Single Party) Ето защо жените си тръгват от мъжете, които обичат. Тръгвам си от теб, за да обичам себе си. Историята на брака, 1 част, Джон и Лиза Бивиър - Хармония - християнска телевизия. Историята на брака, 1 част, Джон и Лиза Бивиър Качено на: 8 Март 2016 09:48:04 Имало едно време… Бракът е от вечността. Това е завет, който свързва мъжът и жената. Тази връзка прави и двамата по-силни, по-благородни и по-ярки прояви на образа, по който са били създадени. Имало едно време… Бракът е от вечността. Историята на брака, 2 част, Джон и Лиза Бивиър - Хармония - християнска телевизия.

Историята на брака, 3 част, Джон и Лиза Бивиър - Хармония - християнска телевизия. Историята на брака, 4 част, Джон и Лиза Бивиър - Хармония - християнска телевизия. Историята на брака, 5 част, Джон и Лиза Бивиър - Хармония - християнска телевизия. Историята на брака, 6 част, Джон и Лиза Бивиър - Хармония - християнска телевизия. 30-дневно предизвикателство: Как да промениш живота си към по-добро само за месец - Интересно - EdnaJena.com. 5 неща, които жените очакват от мъжете в нова връзка - Интересно - EdnaJena.com.

ОТЛИЧИТЕЛНИ ЧЕРТИ НА УСПЕШНИЯ БРАК. 7 дни тотално съгласие с мъжа: Експеримент на една мъдра жена - Интересно - EdnaJena.com. Тайната на семейното щастие. Притча за семейното щастие. Притча за семейното щастие, което трябва да поискаме. Притча за пропиляното щастие. КАК ДА СЕ ДЪРЖАТ МЪЖЕТЕ КЪМ СЪПРУГИТЕ СИ. 35 тайни за успешен брак. Съществува ли идеалният партньор? Kak%20da%20izbera%20pravilnia. Как да привлека истинска любов в живота си? Като опозная неписаните закони, на които тя се подчинява! 11 признака, че може би ви изневерява. 13 "мили" признака, за които трябва да внимавате. Да поговорим за ефективното общуване и успешната комуникация! 10 качества на жените, по които мъжете полудяват.

10 лъжи на мъжа, с които прелъстява жената (част 1) - Под завивките - Връзки. Полезна ли е ревността? Колко е (мало)важно да бъдеш красив - Под завивките - Връзки. Приказка за краля, който успял да разбере какво искат жените. Gnezdoto.bg - Ще го срещнеш ли някога - Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей - книга. Мога ли да бъда откровен с теб? Тайната на успешните връзки - Секс и Връзки. Сайтът на Една Жена: Как да преживея раздялата? Viral Buzz.

Vrazka

Ако мъжът до теб прави тези неща, не си тръгвай от него. Фразата, която спаси един брак - истинска история, разказана от съпруга. Как жените убиват мъжествеността на своите мъже. Поискай и ще ти се даде. . . дори любим - monikabalayan.com. Естер Перел: Преосмисляне на изневярата... дискусия за всеки, който някога е обичал.