background preloader

Acampada 15M

Facebook Twitter

Spanish Revolution. Toma los barrios. NEWS ACAMPADA BCN. Acampadabcn. L’assemblea s’organitza mitjançant diferents comissions que acostumen a reunir-se cada tarda i que estan compostes de subcomissions per a realitzar treballs més concrets.

acampadabcn

Tingueu en compte que som un organisme viu i aquesta secció està en continúa actualització! Comunicació: s’encarrega de gestionar el blog, el mail, els fòrums, les xarxes socials i les notes de premsa. email: comunicacio.acampadabcn@gmail.comCoordinació d’acampades: gestiona els vincles entre les acampades de l’Estat espanyol. Mòbil de contacte: 633657680 e-mail: interacampadasbcn@gmail.comCultura: Grupo de la subcomisión CULTURA de la comisión de Contenidos de la Acampada de Barcelona.

Nos reunimos los martes y los viernes a las 19h en la Plaza Cataluña,en las escaleras del monumento a Francesc Macià (entrada Ramblas). + info: Economia i gestió de recursos: gestió de recursos econòmics de la plaça i recaptació de fons/donacions. Organigrama Comissions (en procés d’actualització) Like this: Like S'està carregant... Blog informatiu per a col·laborar en la denúncia.

FORUM ACAMPADA DE BARCELONA - ACAMPADA DE BARCELONA. 15Mbcn tv. ATUREM LES RETALLADES!!! El passat dia 15 de juny es van començar a debatre al Parlament de Catalunya els nous pressupostos de la Generalitat per a l’any 2011 i 2012. Amb l'agreujament de la crisi, la classe política havia de triar entre retallar els drets socials de la ciutadania o seguir afavorint el benefici empresarial i de la banca i, un cop més, han triat les retallades socials , que carreguen sobre nosaltres la sortida d’una crisi que no hem creat .

Indigna’t, signa , mobilitza’t! Juntes i junts ho podem fer! Ajuda'ns a recollir signatures , descarrega't AQUÍ el full . IMPORTANT! Necessitem les dades (DNI inclòs) per presentar les signatures de forma oficial. Si no confies en nosaltres... en qui ho faràs? Els milers d’Indignades i Indignats d’arreu del territori no tolerarem que el Govern i la patronal destrueixin els serveis de salut universals i públics sota la falsa excusa que aquesta és la sortida a la crisi. Els polítics menteixen quan diuen que les retallades són inevitables. Mobilitzacions unitàries. Actas. Contactos madrid.tomalaplaza.

Calendario madrid.tomalosbarrios. Radio 15m madrid.tomalaplaza. Charla-Debate: “De la contrainformación a las cooperativas”.

Radio 15m madrid.tomalaplaza

By agorasolradio on 27 marzo, 2014 Os invitamos a la grabación del programa 113 de Barrio Canino (Ágora Sol Radio), que será abierto en formato charla-debate, con la participación del público. Entrada libre. Charla-Debate: “De la contrainformación a las cooperativas”. Los retos de futuro en los medios críticos para mantener la independencia siendo sostenibles ¿Cuál es la situación actual de los [...]

Audios de la retransmisión de las Marchas de la Dignidad – #22M By agorasolradio on 25 marzo, 2014 El pasado sábado 22 de marzo de 2014 confluyeron en Madrid las Marchas de la Dignidad(@Marchas22M), convocadas por el Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT) y apoyadas por los Campamentos Dignidad de Extremadura, el Frente Cívico Somos Mayoría y más de 200 colectivos. Retransmisión de las Marchas Indignadas #22M en Ágora Sol Radio – Radios Libres By agorasolradio on 20 marzo, 2014 By agorasolradio on 27 febrero, 2014 ¿Quién?

Toma la plaza. Propongo Tomar la Plaza. STOP Desahucios. Encuentro 15m Tomalaplaza. Lista de ciudades que están tomando la plaza. Tomalaplaza.