Trandafir

Facebook Twitter

Trandafirul de Jericho. Cu aproape 3 saptamani in urma mi-am comandat pe net un trandafir de Jericho.

trandafirul de Jericho

De abia ieri a sosit curierul cu un ditamai ambalajul in care era acest ghemotoc mic si uscat. Trandafirul de Jericho (Ierihon) este un exemplu fabulos de adaptare la conditiile de mediu. Untitled Document. Rozmarinul sau Trandafirul Fecioarei Maria - Legenda si simbol ~ Diana , zeita dorintelor tale secrete. Gradina Vesela. De ce iubim trandafirii Daca vei intreba fie barbati, fie femei, care e floarea cea mai frumoasa, vor spune: trandafirul.

Gradina Vesela

Unii trandafiri nici nu emit mireasma, dar sunt frumosi, estetic sunt fermecatori. Trandafirul maicii domnului. Visul Maicii Domnului. Visul Maicii Domnului Femeia insarcinata de o va citi cu credinta in toate zilele, va naste cu usurinta; cei asupriti isi vor dobandi dreptate, cel ce se supara pe dusmani si pe duhul necunoscut se va izbavi, iar la sfarsitul vietii sale inainte de moartea sa va vedea in somn pe Sfanta Nascatoare cu ale carei rugaciuni Christoase Dumnezeule, mantuieste-ne pe noi .

Visul Maicii Domnului

Amin. "Cereti si se va da voua! " Trandafirul Maicii Domnului – Rosa di Jericho – o plantă binecuvântată pentru casa ta – Florile în Săptămâna Patimilor. Planta Învierii sau Trandafirul Maicii Domnului, ori Rosa di Jericho, acest ghem de tulpini uscate, aparent fără viaţă , poate renaşte cu doar câteva picături de apă.

Trandafirul Maicii Domnului – Rosa di Jericho – o plantă binecuvântată pentru casa ta – Florile în Săptămâna Patimilor

Legenda spune că Maica Domnului plecând din Nazareth spre Egipt în căutarea unui adăpost a binecuvântat această plantă dăruindu-i viaţă veşnică, de aici provine şi denumirea Trandafirul Sfintei Maria, sau Trandafirul Maicii Domnului. Familia Brassicaceae Genul Anastatica hierochuntica Denumirea ştiinţifică – lepidophylla Selaginella Originară din zonele aride ale Orientului Mijlociu, şi Africa de Nord, unde trăieşte în mediul arid, are nevoie doar de puţină apă în timpul unui an de zile. În mediul natural după sezonul ploios , planta seacă şi începe să se închidă făcându-se un ghem până la următoarele ploi.