background preloader

Recruiters

Facebook Twitter

Accountmanager Buitendienst Rotterdam. Als Accountmanager Buitendienst Rotterdam werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van diverse producten en diensten binnen het rayon Rotterdam en omgeving. Je werkt veelal vanuit huis en bent af en toe op kantoor om trainingen te volgen, intervisie meetings te hebben met collega’s en met je sales manager de verkoopresultaten en het salesproces te evalueren. Afhankelijk van je ervaring, interesses en opleiding bespreken we graag de mogelijkheden om je te introduceren bij de klant(en) die het beste aansluit(en) bij je wensen en eisen voor een nieuwe werkomgeving.

Solliciteer online en je wordt binnen enkele dagen gebeld voor het bespreken van de mogelijkheden! Sales representative %E2%80%93 tweede oproep. De salesforce van een gerenommeerde klant/ een grote financiële instelling dient met spoed te worden versterkt.

Sales representative %E2%80%93 tweede oproep

We zijn op zoek naar Sales representatives pur sang die het vermogen hebben een ‘direct close’ te realiseren. Door aan te sturen op resultaat zal de sales op korte termijn zichtbaar moeten zijn. De performance van de salesforce dient flink te stijgen. Ervaring gewenst in het “direct op de klanten zitten” en met Sales Pipelines en KPI’s. Vacatures. Zoek je een nieuwe baan? - Ambitious People. Perfectie in Selectie. Technische vacatures op mbo-, hbo-, en w.o.-niveau. CV Critique - Get interviewed within 30 days, guaranteed! PEOPLE SELECT. Force Company specialist in Procurement & Engineering - Force Company. Intro. Welkom op Hays.nl. Top of Minds - Amsterdam - Executive Search. Voor werkgevers - AV Werving & Selectie. Wijnkamp Werving & Selectie B.V. Vacatures.

Content Executive - Carrière. Specialisten in Sales & Marketing vacatures. Welcome to IDPP. Zoek vacatures en vind de baan die bij jou past. Je nieuwe leven wacht op jou. Yacht Recruitment. Corredor Recruitment - Werving. Amacom Detachering - Werving & Selectie B.V. Detachering & Projecten. Is a global leader in specialist recruitment. The People Company: specialist Recruitment & HR Consultancy. Sales- en Accountmanagement functies - AV Werving & Selectie. Upsell Recruitment & Detachering voor en van Top Professionals. Nederland. Yacht: Detacherings- en werving- en selectiebureau voor hoogopgeleiden - Yacht. WE-Focus: Attent op Talent.

De beste match!, CoSellers marketing en salesprofessionals. Home : OCG. DPA Group. Loopbaan. YER Young Executive Recruitment - marktleider in werving en selectie.