Kindermishandeling

Facebook Twitter

Www.williamschrikker.nl/downloads/WSJ_1205_Ondertoez.pdf. Samen verder na verlies van een kind. Psychologe Beate Matznetter verloor 18 jaar geleden haar zoontje van 7 maanden oud aan wiegendood.

Samen verder na verlies van een kind

Hij was de helft van een jongenstweeling. Voor het boek ‘Samen verder na het verlies van een kind’ interviewde ze andere ouders van een overleden kind. Hun verhalen en het verhaal van haar eigen gezin, zijn de basis van het boek. Dordrecht koploper meldingen kindermishandeling. Volkskrant: De gemeente #dordrecht is... ElinevdBoogaard: Oorzaken #kindermishandeli...

KvOverveld: Zeer duidelijk rapport Ver... Daanwesterink: Doe maar, iedereen zo'n op... Stichting_SSTK: #Opvoedcursus tegen #kinde... CarloSchuengel: Opvoedcursus als Triple P... HetLeerhuis: Opvoedcursus tegen kinderm... Meldcode Tandheelkunde. Informatie Training Werken met de Meldcode TandheelkundeDuur: 1 dagdeelKosten €179,00 excl.

Meldcode Tandheelkunde

BTW Inschrijving Kies de training naar uw keuze. StdeMeeuw: Ook #onderwijs grote rol b... BergmannMedia: Als je als kind mishandeld... Daanwesterink: Huilen zag ik hem nooit. O... Kindermishandeling.


  1. daanwesterink Dec 13 2011
    De gemeente Dordrecht is koploper in het aantal meldingen van kindermishandeling. Uit het rapport Kinderen in Tel dat het Verwey-Jonker Instituut vandaag publiceert, blijkt dat er grote verschillen zijn tussen gemeenten en regio's bij het registreren van de cijfers en bij de hulp die zij mishandelde kinderen bieden. bron: Volkskrant,