background preloader

Csabapap

Facebook Twitter

Csaba Pap

2016 Digitális Marketing Tippek

Mobil SEO Webstra.hu. Álláslehetőség: Néhány Érdekes Tény a Mobil SEO-ról ! Honlap Optimalizálás Webstra Módra: Google Dokumentumok Prezentáció - Webstra.hu. Az A/B tesztelés alapjai kezdőknek. Az A / B tesztelés két lehetőség összehasonlításából áll, majd a kiértékelésből, mely megmutatja, hogy melyik teljesít a legjobban.

Az A/B tesztelés alapjai kezdőknek

Számos különböző esetben lehet használni, mint például főcímek, e-mailek, fizetett hirdetések tesztelésére. Google kereső konzol használata. Ebben a cikkünkben a Google Kereső Konzol korábbi nevén Google Websmester Eszközök-kel lapcsolatos néhány kérdést tisztázunk.

Google kereső konzol használata

Akár új használója a Google kereső konzolnak (korábbi nevén Google Webmaster Tools), akár évek óta használja, lehet, hogy egy-két kérdés motoszkál a fejében a funkcionalitását és képességeit illetően. Ebben a cikkben megválaszolunk néhány leggyakrabban feltett kérdést ezzel az ingyenes SEO eszközzel kapcsolatban, valamint átnézünk néhány további alapelvet, amelyek reményeink szerint megkönnyítik az Ön számára az eszköz használatát. Kérdés: Hogyan használhatom ki legjobban a Google kereső konzol előnyeit ?

Válasz: Használja vállalkozása előnyére az új kibővített adatokat. Ez magába foglalja az átlagos pozíciókat és az ajánló forgalmat, több landoló oldal tekintetében. Két nagyobb készlet áll rendelkezésre a forgalmi adatokról a Google kereső konzol-ban, melyeket elemeznie és használnia kell. Továbbfejlesztett adatok #1: átlagos pozíciók 3. 4. Válasz: Nem lehetséges. Hatékony Facebook hírdetés készítése lépésről lépésre. Amikor beállít egy fizetett hirdetést a Facebook-on, egy csomó jelölőnégyzetet ki kell pipálnia.

Hatékony Facebook hírdetés készítése lépésről lépésre

Biztos, hogy a megfelelő embereket célozza hirdetésével? A képek méretarányosak? A megfelelő típusú hirdetéseket futtatja? Őszinte leszek, ezek a beállítási lehetőségek első látásra kicsit összezavarhatják Önt. Több mint 1,4 milliárd ember használja a Facebook-ot világszerte és a több mint 900 millióan látogatják minden nap. Összeállítottunk Önnek egy ellenőrző listát, mellyel segíteni szeretnénk abban, hogy a kampány felállítására fordított idejét lerövidítsük.

Mennyire különbözik a mobil SEO az asztali SEO-tól. A mindennapi modern környezetünk már a mobilról szól – legyen az alapkutatás, vásárlás, marketing stb.

Mennyire különbözik a mobil SEO az asztali SEO-tól

Ez egy olyan dolog, amely kihat a célközönség elérésére használt hagyományos megközelítéseinkre. Korábban csak az asztali SEO létezett, amelyen keresztül a márkákat marketingelték. A növekvő számú látogatói elkötelezettség révén, melyek már a mobil eszközökön keresztül valósulnak meg, minden vállalkozásnak szüksége van nem csak egy mobil-barát honlapra, hanem az olyan marketing stratégiák adaptálására is, melyek magukban foglalják az asztali és a mobil SEO-t is annak érdekében, hogy a potenciális ügyfeleket még hatékonyabban érjék el. Mi az a Google Cégem? Küzd azzal, hogy a helyi fogyasztók elé kerüljön, akik az Ön termékét vagy szolgáltatását keresik?

Mi az a Google Cégem?

Unja, hogy nem tud lépést tartani a versenytársaival, akik komoly internetes jelenlétet építenek ki az Ön szeme előtt? Google AdWords és egyéb PPC hirdetések menedzselése. Google AdWords hirdetések A kattintás alapú hirdetési lehetőségek közül a legtöbben a Google Adwords szolgáltatásait ismerik, ezeket használják.

Google AdWords és egyéb PPC hirdetések menedzselése

Mivel mindenkinek adott a lehetőség, hogy ilyen hirdetéseket önállóan készítsen és kezeljen, ezt néhányan meg is teszik. Általában kevés sikerrel. A Google hirdetés sikerességéhez elengedhetetlen a szakértelem és tapasztalat. Ha ezt valaki saját maga akarja megszerezni, arra kell számítania, hogy a tanulási folyamat során sok pénzt kell, a nem megfelelően kialakított hirdetésekre költenie. Szakértő kezek között ez a hirdetés típus igen hatékony, költségkímélő módja termékei, szolgáltatásai népszerűsítésének. Professzionális, reszponzív weboldal készítés.

Képzeljen el egy virágzó üzleti vállalkozást, ahova minden nap új ügyfelek térnek be, és régi elégedett megrendelők térnek vissza.

Professzionális, reszponzív weboldal készítés

Kérjen SEO analízist! Tárjuk fel együt honlapja hiányosságait. Keresőoptimalizálással legyen ott a Google keresőjében. 7 tipp a landing oldal konverzió optimalizálásához. Landing oldal Először is, amikor egy landing oldal megépítése a feladat, nagyon fontos átgondolnia, hogyan fogja azt a fogyasztóval összekötni.

7 tipp a landing oldal konverzió optimalizálásához

Az esztétikai megjelenés jöjjön másodikként, mivel ezzel úgy mond kommunikálja a termékei vagy szolgáltatásai értékét. Egy jól optimalizált érkező oldal jelentősen növelheti a konverziós arányokat, és mi ehhez adunk hasznos tippeket cikkünben. Győződjön meg a könnyű navigálhatóságról Kerülje a túlzsúfoltságot az oldalon. Használjon ” bullet ” pontokat és ” white space “-eket A legtöbb online olvasó gyorsan átlapozza az oldalt, hogy megtudja, mit kínálnak neki. Használjon megfelelő képeket. Videó marketing lehet a hiányzó kulcs a sikeres értékesítéshez. A tapasztaltabb internetes marketing szakemberek tudják, hogy a videómarketing az egyik legújabb, legizgalmasabb módszer a vállalkozások digitális népszerűségének fellendítéséhez.

Videó marketing lehet a hiányzó kulcs a sikeres értékesítéshez

Az online marketinges guruk már bizonyították a videómarketing hatékonyságát. Emellett pedig sok más kis-, és nagy vállalkozásba fogó személy is kezd kísérletezgetni ezzel a stratégiával. Az a tény, hogy a videómarketing alkalmazása ennyire elterjedt manapság, annak tudható be, hogy a videókat könnyen el lehet készíteni, majd közzétenni. Hogyan működik a helyi keresőoptimalizálás. Az internetes piactéren a KKV-k fej-fej mellett versenyeznek a nagyobb cégekkel saját piaci részesedésükért, addig amíg nagyfokú az online jelenlétük és jól láthatóak a találati listákon, melyet a helyi keresőoptimalizálás biztosít számukra.

Hogyan működik a helyi keresőoptimalizálás

A kereső motor algoritmus frissítések következtében a hagyományos SEO módszerek eltolódtak a személyre szabott, szemantikai és lokalizált keresések felé – közelebb ahhoz az irányhoz, amire a keresést valójában szánták. Napjainkban már több ember használja mobil készülékét helyi keresésekre, mint asztali számítógépét, és ami még lényegesebb, a helyi keresések eredményeképpen, egyre többen vásárolnak még aznap a webáruházból, mint korábban.

A látogatók nyomonkövetése a Google analitika eszközzel. Amikor egy új ügyfél felkér bennünket, hogy növeljük céges honlapja vagy webáruháza látogatottságát vagy a konverzióját, mindig az az első, amit megkérdezek tőle: “Jelenleg hogyan méri honlapja látogatottságát és a konverziót?” Ilyenkor meglepő válaszokat kapok: “Mi csak az eladásokat mérjük.” “Mi mérjük a látogatások számát és a ROI-t az általam kitalált számítás alapján, és egy excel táblázatba vezetjük.” “Miért, lehet mérni?” “Hááát….” Mindig meglep az, hogy milyen sokan nem ismerik és nem használják az olyan ingyenes eszközöket, mint a Google Analytics, és nem mérik a honlapjukra érkező forgalmat és a konverziót. Ezért elkészítettem egy útmutatót, ami teljesen kezdőknek szól, és ami részletesen megtanítja a Google Analytics használatát.

Tehát lássuk mit tartalmaz a Google Analytics lépésről-lépésre kezdőknek: 1. 2.