background preloader

Web 2.0 curs pe iteach.ro

Facebook Twitter

Uiw. Remake of Remake of. JURNAL DE ÎNVĂȚARE. Refacerea JURNAL DE EVALUARE. Inv_ralu_ro/qoxskf01fuv1. Utilizarea instrumentelor Web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning. Gabitzabn/n08bfsvp51qq. Evaluare finală - Jurnal de învățare. Jurnal de invatare Web 2 eTwinning_Burduja_Dinu_Iulian.docx. Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare si colaborare in proiectele eTwinning. Jurnal de invatare Web2Etwinning Maftei-Elvira.

Voichita Rotar. Web 2.0 eTwinning. Jurnal de învăţare. Jurnal de curs. Jurnal de învăţare Web 2.0 eTwinning-Coca Violeta-Gabriela. Cursul Web 2.0 eTwinning. JURNAL DE ÎNVĂŢARE. Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning Tomoiagă Irina Şcoala Gimnazială Nr.1, Moisei, Maramureş Disciplina predată: fizică-chimie Nivelul de învăţământ: gimnaziu Tema 1.

JURNAL DE ÎNVĂŢARE

În diferite proiecte cât şi la clasă am folosit şi folosesc instrumente web 2.0, sunt multe şi fiecare cu particularităţile ei. Tema 2. În proiectele eTwinning folosind twinspace-ul pe baza jurnalului de învăţare în care fondatorii în colaborare cu membrii proiectului publică anunţuri şi propun noi activităţi în derularea acestora, cred că twinspace-ul este cel mai concret instrument în care membrii proiectului comunică, colaborează, îmbunătăţesc abilităţi pentru limba engleză şi TIC,etc. Tema 3. a)Linkul către documentul colaborativ la care am participat: b)Google docs Google Docs permite crearea de documente, foi de calcul sau prezentări ce pot fi lucrate împreună cu membrii unui proiect sau cu elevii, în acelaşi timp, chiar dacă ei se află la alt computer. Utilizarea instrumentelor web 2.0. Modul I- tema 1 După ce am parcurs modulul I, am sistematizat că există 6 tipuri de instrumente web 2.0: Wiki, bloguri/ minibloguri, rețele sociale, servicii pentru partajarea conținutului grafic, servicii pentru crearea conținutului textual, audio, video și servicii pentru partajarea prezentărilor.

Utilizarea instrumentelor web 2.0

Nu am putut accesa edjudo, dar mi-a plăcut foarte mult cooltoolsforschools, pe care îl văd foarte util în lecțiile de limba engleză. Jurnal de învatare web2 etwinning-... ”Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning” JURNAL DE INVATARE. Jurnal de învățare - Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning. Web 2.0 este stadiul actual al tehnologiei on-line prin comparație cu primele zile ale Web-ului, caracterizat acum printr-o mai mare interactivitate și colaborare a utilizatorilor, conectivitate de rețea mai extinsă și canale de comunicare îmbunătățite.Web 2.0 este un termen colectiv pentru anumite aplicații ale Internetului și World Wide Web, inclusiv bloguri, wiki-uri, servicii de partajare video și site-urile de social media, cum ar fi Facebook și twitter, care se axează pe schimbul interactiv și participativ, mai degrabă decât de livrare de conținut simplu.Una dintre cele mai importante diferențe între Web 2.0 și World Wide Web tradițional (www, retroactiv denumit Web 1.0), este o colaborare mai mare în rândul utilizatorilor de internet, furnizorii de conținut și întreprinderi.

Jurnal de învățare - Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning

Inițial, datele au fost postate pe site-uri Web, iar utilizatorii pur și simplu vizualizau sau descărcau conținutul. Obs: Material preluat din cursul de pe plaforma iteach, de la adresa : Curs de formare ”UTILIZAREA INSTRUMENTELOR WEB 2.0 pentru comunicare şi colaborare ȋn proiecte eTwinning” Gelumanolache2009/x73ee2o575a3. 9k6qizq2k7a0. Jurnal de învățare Web 2 eTwinning. Jurnal de învățare Web 2.0 eTwinning-Talaban-Mioara. Jurnal de învățare Web 2.0 eTwinning-Talaban-Adrian. Jurnal de invatare - Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare by Eugen Grigore.

Jurnal de invatare. JURNAL DE INVATARE-Ionita Doina. Cojocarudorina21/8333aim5m1rd. Mdani1607ana/yuf6oslp3l2e. Jurnal de învățare. ”Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning” Jurnalul meu... Lulachemariana/y5ktadtd5gnv. Amalia BIVOL. Jurnal-Ristea_Lidia.docx. Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning. Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning.

Jurnal de invatare Web 2.0 eTwinning-Kocsis Maria-Magdalena. JURNAL DE INVATARE - DUCAN DUMITRA. Jurnal de învățare - Ciocan Anișoara-Mihaela. Movie Maker: Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning. Scaricare lo le foto/i video d’origine in una cartella (.Zip) La cartella con le foto/ i video dello slideshow è in corso di preparazione.Riprova tra qualche minuto ...

Movie Maker: Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning

Scaricare lo le foto/i video d’origine in una cartella (.Zip) Questa funzionalità non è stata attivata dalla persona che ha fatto questa creazione. Puoi richiedere l’attivazione inviandole un messaggio personalizzato.Questa funzionalità è disponibile gratuitamente. Scaricare lo slideshow in formato video (MP4), risoluzione standard Il video è in corso di preparazione.Riprova tra qualche minuto... Scaricare lo slideshow in formato video (MP4), risoluzione standard La persona che ha condiviso questo slideshow non ha abilitato questa funzione. JURNAL DE ÎNVĂȚARE - Botgros Didina.

Mariamaryanne/h2mr2idghb7b. Jurnal de invatare. Utilizarea instrumentelor web2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning. Prezentare Cucuianu Marița. Jurnal de invatare. Proiectele eTwinningde către Anca Sabo- sâmbătă, 17 decembrie 2016, 05:47 | Proiectele eTwinning reprezintă pentru toți participanții la actul educațional o oportunitate de a acumula atât cunoştințe, cât şi de a dobândi diferite competențe(lingvistice, digitale, sociale etc.)Pentru profesori, implicarea în astfel de activităti extraşcolare înseamnă folosirea instrumentelor TIC, colaborareacu instituții din Europa, îmbunătațirea demersurilor didactice etc.Formarea profesională, comunicarea într-o limbă străină, îmbunătățirea competențelor digitale sunt alte beneficii pentru cadrele didactice.

Jurnal de invatare

Pentru elevi, experiența eTwinning este, cu siguranță una pozitivă şi productivă. Sway - Error. Jurnal_de_invatare_Gheorghita_Dinu.docx. Evaluare finală: Jurnalul de învăţare a cursului UTILIZAREA INSTRUMENTELOR WEB 2.0 PENTRU COMUNICARE ȘI COLABORARE ÎN PROIECTE ETWINNING. Web 2.0 eTwinning - Seserman Veturia : În loc de concluzii... Utilizarea instrumentelor web 2.0. Jurnal de învățare-Gabriela Marusia Cobel, Borșa, Maramureș Despre curs Cursul Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning a fost un curs strașnic de bun pentru mine.

Utilizarea instrumentelor web 2.0

Am învățat o multitudine de lucruri noi. Instrumentele web 2.0 sunt o resursă minunată, care poate fi folosită ce către cadrele didactice, atât în cadrul colaborării educaţionale între ele cât şi cu elevii. Modulele cursului au fost foarte bine structurate, numeros exemplificate și captivante. Tema 1 Pentru tema 1, în documentul Jurnal de învățare, descrieți un instrument web 2.0 pe care l-ați folosit deja sau despre care ați aflat accesând link-urile din pagina 1.1. Folosesc mult rețelele de socializare, în special Facebook pentru a comunica si colabora cu elevii în cadrul proiectelor și Twitter și LinkedIn pentru colaborarea si comunicarea cu cadrele didactice.

Jurnal_de_invatare_Mihaela_Tescoveanu.docx. Jurnalul de invatare-Vasilica Gazdac. Jurnal de invatare Lazea Ionela Camelia. Danielapetrosan/vd4kdcm5izqg. Jurnal de învățare Web 2.0 eTwinning-Ruiu-Florentina. Daniela_orasanu/t20ua73x2vfk. Într-o postare pe acest forum și în jurnalul de învățare, scrieți experiența/ părerea dvs. despre proiectele eTwinning.

daniela_orasanu/t20ua73x2vfk

Adăugați părerea dvs. despre utilizarea instrumentelor de comunicare sincronă sau asincronă disponibile în Twinspace, cu accent pe aspecte metodice, în special legate de comunicare și colaborare. | Tema 2- Proiectele eTwinning de către Daniela Orasanu- miercuri, 14 decembrie 2016, 04:28 | | Proiectele eTwinnig reprezintă o oportunitate pentru elevi, profesori, comunitate.

Evaluare finală: Jurnalul de învăţare a cursului UTILIZAREA INSTRUMENTELOR WEB 2.0 PENTRU COMUNICARE ȘI COLABORARE ÎN PROIECTE ETWINNING. Sway - Error. Utilizarea instrumentelor web 2.0. Instrumente web 2.0 pentru faza de planificare a unui proiect Planificarea este foarte importantă în orice proiect.

Utilizarea instrumentelor web 2.0

Ea măreşte randamentul proiectului, facilitează coordonarea între parteneri, contribuie la organizarea tuturor resurselor disponibile şi îi motivează pe participanţi. De asemenea, încurajează creativitatea şi inovarea şi facilitează luarea deciziilor. Planificarea poate fi făcută de cei doi co-fondatori, ceilalți participanți care se alătură proiectului respectând acest plan, sau se poate face în comun, pentru a respecta particularitățile curriculumului și ale structurii anului școlar din toate țările participante.

Se recomandă de asemenea consultarea elevilor, implicarea lor de la primii pași, pentru a fi siguri că proiectul este unul atractiv și interesant pentru elevi. Planul de proiect poate suferi modificări și dezvoltări pe parcursul proiectului, noi idei pot apărea, de aceea este bine să planificăm proiectul în echipă, folosind instrumente colaborative. >> JURNAL DE ÎNVĂŢARE. Utilizarea instrumentelor web 2.0 Scurta apreciere asupra cursului Cursul "Utilizarea instrumentelor web 2.0" mi-a oferit posibilitatea de a cunoaşte sau aprofunda numeroase mijloace , programe web care , aplicate la clasă , în cadrul activităţilor curriculare , formale sau non-formale, în cadrul proiectelor , permit , în mod cert , inovarea actului didactic, stimularea , creşterea interesului elevilor de a participa, cu succes, la actul de învăţare .A fost un curs cu adevărat util , la sfărşitul căruia am satisfacţia lucrului bine făcut .

JURNAL DE ÎNVĂŢARE

În mod cert voi folosi foarte multe lucruri învăţate în proiectele ulterioare . Pentru aceasta , ţin să mulţumesc foarte mult formatorilor şi, totodată , să îi felicit pentru activitatea desfăşurată ! Tema 1. Jurnal de învăţare. Instrumente web 2.0 eTwinning iTeac... Victoria_lesnic/5908pvfhuq3z. Jurnal de învăţare. JURNAL DE ÎNVĂȚARE.

Jurnal de invatare. Stanciu Valentina Carmen, Scoala Gimnaziala Inv.

Jurnal de invatare

Radu Ion, Vadu-Parului, jud. Prahova Profesor pentru invatamant primar (anul acesta predau la cls.I ) Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning. Modulul 2. Aspecte tehnice de bază (prezentarea generală a twinspace, invitarea elevilor în twinspace, schimbarea statutului, neticheta) Proiectele eTwinning antrenează elevii în activităţi atractive, moderne şi eficiente în cadrul procesului instructiv-educativ.eTwinning oferă personalului didactic (profesori, directori, bibliotecari, consilieri școlari, informaticieni), ce activează în şcolile din ţările europene participante, o platformă de comunicare, colaborare, demarare de proiecte şi schimb de informaţii, pe scurt, un spaţiu în care să simtă că fac parte din cea mai palpitantă comunitate educaţională din Europa.

Acţiunea eTwinning promovează inovarea şcolară în Europa prin intermediul tehnologiilor informației și comunicării (TIC), oferind asistenţă, instrumente de lucru şi servicii şcolilor.Portalul eTwinning (www.etwinning.net) este punctul central de întâlnire şi de lucru al Acţiunii. Paginile sunt elemente importante ale twinspace, ele conțin activitățile proiectului. Prezentare - Fercea Ghiorghiţa - curs iTeach "Utilizarea instrumentelor web 2.0 pentru comunicare și colaborare în proiectele eTwinning" JURNAL DE INVATARE.